Antibiyotik

Esmer90

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
9
1
16
27
Iyi günler ben 24 haftalık gebeyim ve evde croxilex 1000 mg antibiyotik vardı son kullanma tarihi 8.2022 miş bende fark etmedim 1 tane içtim zararı olur mu acaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var

Bol su tüketin. Hamileyken antibiyotik kullanimi cok sınırlı zaten kafanıza göre neden iciyosunuz

Bol su tüketin. Hamileyken antibiyotik kullanimi cok sınırlı zaten kafanıza göre neden iciyosunuz
Ya benim kanımda yüksek enfeksiyon çıktı doktor da agumentin vermişti eczanede olmadığı için eş değerinde croxilex verdi bende evde var diye istemedim hiç son kullanma tarihine bakmak aklıma gelmedi geçen sene vermişti içtikten sonra fark ettim bende

Ya benim kanımda yüksek enfeksiyon çıktı doktor da agumentin vermişti eczanede olmadığı için eş değerinde croxilex verdi bende evde var diye istemedim hiç son kullanma tarihine bakmak aklıma gelmedi geçen sene vermişti içtikten sonra fark ettim bende
Takipli doktorunuza bi danısın bir tane icmissiniz zehirleme falan olcaginizi sanmiyorum

Siz yine de doktor ya da eczacınıza danışın ama içinizi rahatlatmak için diyeyim son kullanma tarihleri ilaç etkinliğini yitirmeye başladığı ilk gün anlamına geliyor. Yani birden gıda gibi bozulmuyorlar… (Göz damlaları vs hariç)

Bir sene geçmiş nerdeyse siz doktorunuzu arayın bence

Iyi günler ben 24 haftalık gebeyim ve evde croxilex 1000 mg antibiyotik vardı son kullanma tarihi 8.2022 miş bende fark etmedim 1 tane içtim zararı olur mu acaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var
Croxilex hamilelikte kullanılan bi ilaç ama tarihi geçmiş doktorunun numarası veya eczane gibi bir yere sor

Antibiyotikler buzdolabında 7-10 gün saklanır. Ondan sonra atılır.

Back
X