Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi günler ben 24 haftalık gebeyim ve evde croxilex 1000 mg antibiyotik vardı son kullanma tarihi 8.2022 miş bende fark etmedim 1 tane içtim zararı olur mu acaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var
Ya benim kanımda yüksek enfeksiyon çıktı doktor da agumentin vermişti eczanede olmadığı için eş değerinde croxilex verdi bende evde var diye istemedim hiç son kullanma tarihine bakmak aklıma gelmedi geçen sene vermişti içtikten sonra fark ettim bende
Ya benim kanımda yüksek enfeksiyon çıktı doktor da agumentin vermişti eczanede olmadığı için eş değerinde croxilex verdi bende evde var diye istemedim hiç son kullanma tarihine bakmak aklıma gelmedi geçen sene vermişti içtikten sonra fark ettim bende
Siz yine de doktor ya da eczacınıza danışın ama içinizi rahatlatmak için diyeyim son kullanma tarihleri ilaç etkinliğini yitirmeye başladığı ilk gün anlamına geliyor. Yani birden gıda gibi bozulmuyorlar… (Göz damlaları vs hariç)
Iyi günler ben 24 haftalık gebeyim ve evde croxilex 1000 mg antibiyotik vardı son kullanma tarihi 8.2022 miş bende fark etmedim 1 tane içtim zararı olur mu acaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var