antideprasan ve uyku ilacı türevleri ile kilo almak ne kadar sağlıklı :/

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
43
psikatrise düzenli olarak giderim geçenlerde randevum vardı ve gittim kilo alamadığımı söledim oda bi ilaç yazacağını dozacının minimal düzeyde olduğunu ve antideprasan özelliği göstermediğini söledi binevi uyku hapı gibi düşünün dedi ama öyle benim önceden uykusuzluk geçirdiğim zamanlardaki kullandığım haplara benzemiyodu yani uyku getirmiyo sayılır neredeyse neyse bi süre kullandım tabi bi buçuk ayda 8 kilo aldım sonra hapı internetten araştırim dedim meğerse şizofreni ve biopolar bozukluk olan hastalarında kullanılıyomuş hey allahım ya bence siz benim gibi yapmayın asla özellikle psikatriste başvurmayın bu konuda diyorum ama iştah açıcı haplar kullanabilirsiniz yani bunu demek için açtım konuyu

Geçmiş olsun canım. .
Diyetisyene gitmek daha mantıklı. .
aynen canım benim zaten randuvalarım var gitmişken zayıflıktan şikayetçi olduğumu laf arasında söledim oda hemen ilaç yazmaya girişti ne bilim böle olacağını ama neyse en azından istediğim kilodayım dahada o doktora gitmicem zaten bilip bilmeden ilaç yazıyolar kafalarına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…