- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
Antidepresan kullanan var mı? Adet geciktiriyor mu ? Adet donemine etkisi var mi. Yeni bi ilaca basladim adi zedprex kullanan bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki yıldır kullanıyorum. Adetime etkisi olmadı normal yani.Antidepresan kullanan var mı? Adet geciktiriyor mu ? Adet donemine etkisi var mi. Yeni bi ilaca basladim adi zedprex kullanan bilgisi olan var mı?
Kilo aldiriyo ama dimi oyle bi söylenti var. İlk kez antidepresan basladim da tedirginim ozellikle adet dönemi konusundaBen iki yıldır kullanıyorum. Adetime etkisi olmadı normal yani.
Kaç mg.. kilo aldirma değil de metabolizmayi yavaslatiyorlar. Dikkat etmek lazım.. adet için herhangi bir yan etki görmedim ben.. ben de secita15 mg kullaniyorum.Kilo aldiriyo ama dimi oyle bi söylenti var. İlk kez antidepresan basladim da tedirginim ozellikle adet dönemi konusunda
Benimki zedprex 20 mg. Metabolizmanin yavaslamasi zaten kilo almak demek napsam bilemedimKaç mg.. kilo aldirma değil de metabolizmayi yavaslatiyorlar. Dikkat etmek lazım.. adet için herhangi bir yan etki görmedim ben.. ben de secita15 mg kullaniyorum.
kilo aldırmayan iştah kesen antidepresan grubunda prozac ın muadili ben kullandığım dönemde kilo almadımKilo aldiriyo ama dimi oyle bi söylenti var. İlk kez antidepresan basladim da tedirginim ozellikle adet dönemi konusunda
depresyondayım diye kendinizi yemeğe vurmayın sabahları aynı saatte almaya dikkat edin 1 aya kadar etki ederBenimki zedprex 20 mg. Metabolizmanin yavaslamasi zaten kilo almak demek napsam bilemedim
aSlinda son 2 yildir böyle bisey var once de bu kadar degildim. Boyle olani buteni surekli düşünürken bi yandan da yiyesim geliyo kendimi kaybeder gibi oluyorumdepresyondayım diye kendinizi yemeğe vurmayın sabahları aynı saatte almaya dikkat edin 1 aya kadar etki eder
Bu taraftan da bana iyi gelsin istiyorum. Gecen ay sinir anıyla iki kez intihara meyillendim sonra çok üzüldüm ağlamaya başladım. Bana şoyle sağlam bisey lazim hem beni iyi hissettircek hemde mümkünse kilo aldirmicak zaten kilo sorunum da vardepresyondayım diye kendinizi yemeğe vurmayın sabahları aynı saatte almaya dikkat edin 1 aya kadar etki eder
terapi alacaksınız o zaman sadece ilaçla olmuyor demek kiaSlinda son 2 yildir böyle bisey var once de bu kadar degildim. Boyle olani buteni surekli düşünürken bi yandan da yiyesim geliyo kendimi kaybeder gibi oluyorum
Peki bu zedpreksle ilgili bilginiz var mıterapi alacaksınız o zaman sadece ilaçla olmuyor demek ki
Gecmis olsun dr verdiyse size iyi gelecektir ve benim ilacım bu,sayesinde hayata döndüm, Allah razı olsun üretkenlerden yapandan yazandanAntidepresan kullanan var mı? Adet geciktiriyor mu ? Adet donemine etkisi var mi. Yeni bi ilaca basladim adi zedprex kullanan bilgisi olan var mı?
Insallah. Porzoc a gecmeyi düsünüyorum amaGecmis olsun dr verdiyse size iyi gelecektir ve benim ilacım bu,sayesinde hayata döndüm, Allah razı olsun üretkenlerden yapandan yazandanadete etkisi olmadi ,etki için en az iki hafta kullanman gerek demişti dr. Ben memnunum ins sende memnun kalırsın.
Bende boğazım doluncaya kadar yiyordum bu ilaç ona da iyi geldi, doyuyordum ama iyice tıkıyordum ağzımaInsallah. Porzoc a gecmeyi düsünüyorum ama
Ben geçen ayin 24 unde başlamıştim 4 gun kullandim. Ilaca başladığimda adetime bikac gun vardi 10 gün gecikme olunca bi an endiselendim ilacin etkisondendir diye düsündum bende biraz takintili bi insanim zaten. Adet oldum bitti acaba ilaca devam etsem mi bilemedimBende boğazım doluncaya kadar yiyordum bu ilaç ona da iyi geldi, doyuyordum ama iyice tıkıyordum ağzıma)
Doktor verdiyse etBen geçen ayin 24 unde başlamıştim 4 gun kullandim. Ilaca başladığimda adetime bikac gun vardi 10 gün gecikme olunca bi an endiselendim ilacin etkisondendir diye düsündum bende biraz takintili bi insanim zaten. Adet oldum bitti acaba ilaca devam etsem mi bilemedim![]()
öYle yapim bakimDoktor verdiyse et