• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan(acilll)

Zgnzynpmstf

Zeynom
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
257
52
28
Antidepresan kullanan var mı? Adet geciktiriyor mu ? Adet donemine etkisi var mi. Yeni bi ilaca basladim adi zedprex kullanan bilgisi olan var mı?

Kilo aldiriyo ama dimi oyle bi söylenti var. İlk kez antidepresan basladim da tedirginim ozellikle adet dönemi konusunda
Kaç mg.. kilo aldirma değil de metabolizmayi yavaslatiyorlar. Dikkat etmek lazım.. adet için herhangi bir yan etki görmedim ben.. ben de secita15 mg kullaniyorum.

depresyondayım diye kendinizi yemeğe vurmayın sabahları aynı saatte almaya dikkat edin 1 aya kadar etki eder
Bu taraftan da bana iyi gelsin istiyorum. Gecen ay sinir anıyla iki kez intihara meyillendim sonra çok üzüldüm ağlamaya başladım. Bana şoyle sağlam bisey lazim hem beni iyi hissettircek hemde mümkünse kilo aldirmicak zaten kilo sorunum da var

Antidepresan kullanan var mı? Adet geciktiriyor mu ? Adet donemine etkisi var mi. Yeni bi ilaca basladim adi zedprex kullanan bilgisi olan var mı?
Gecmis olsun dr verdiyse size iyi gelecektir ve benim ilacım bu,sayesinde hayata döndüm, Allah razı olsun üretkenlerden yapandan yazandan ;) adete etkisi olmadi ,etki için en az iki hafta kullanman gerek demişti dr. Ben memnunum ins sende memnun kalırsın.

Gecmis olsun dr verdiyse size iyi gelecektir ve benim ilacım bu,sayesinde hayata döndüm, Allah razı olsun üretkenlerden yapandan yazandan :KK66: adete etkisi olmadi ,etki için en az iki hafta kullanman gerek demişti dr. Ben memnunum ins sende memnun kalırsın.
Insallah. Porzoc a gecmeyi düsünüyorum ama

Bende boğazım doluncaya kadar yiyordum bu ilaç ona da iyi geldi, doyuyordum ama iyice tıkıyordum ağzıma:KK66:)
Ben geçen ayin 24 unde başlamıştim 4 gun kullandim. Ilaca başladığimda adetime bikac gun vardi 10 gün gecikme olunca bi an endiselendim ilacin etkisondendir diye düsündum bende biraz takintili bi insanim zaten. Adet oldum bitti acaba ilaca devam etsem mi bilemedim🤷‍♀️

Ben geçen ayin 24 unde başlamıştim 4 gun kullandim. Ilaca başladığimda adetime bikac gun vardi 10 gün gecikme olunca bi an endiselendim ilacin etkisondendir diye düsündum bende biraz takintili bi insanim zaten. Adet oldum bitti acaba ilaca devam etsem mi bilemedim🤷‍♀️
Doktor verdiyse et

Back
X