- 4 Eylül 2016
- 179
- 273
- 18
Arkadaslar daha önce de konu açmıştım sınava hazırlanıyorum üstümde çok baskı var diye ve hatta psikiyatriste ve psikologa da gitmiştim, sorunum ise şu : psikiyatrist antidepresan verdi düzenli kullanıyorum ama çok ciddi sersemlik yapıyor 12 13gün oldu kullanmaya başlayalı ve ben artık hiçbirşey düşünemez oldum hiçbirşey hissetmiyorum sanki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor hala, okuduğumu anlamıyorum, daha yavaş düşünüyorum sanki.. Sizce ben mi aceleci davranıyorum yoksa hep böyle mi hissedecem,daha önce antidepresan kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim..
Dipnot:düzenli antidepresan kullanan arkadaşlar ilaç kullanımı sizin hayatınızı düşünce açısından olumsuz etkiliyor mu yani daha yavaş düşünmenize veya odaklanamamanıza neden oluyor mu?daha önce düzenli ilaç kullanmadım hiç.
Dipnot:düzenli antidepresan kullanan arkadaşlar ilaç kullanımı sizin hayatınızı düşünce açısından olumsuz etkiliyor mu yani daha yavaş düşünmenize veya odaklanamamanıza neden oluyor mu?daha önce düzenli ilaç kullanmadım hiç.
Son düzenleme: