Antidepresan ilaçlarına başlamak istiyorum 😔

Pulsar20

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
109
35
13
Kendimi çok toparlayamıyorum artık hersey beni çok üzüyor ve çok yıpratıyor en küçük bi olayda bile kalbim yerinden çıkacakmış kavga olacakmış gibi hissediyorum. Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Kendime telkimler versem de yapamıyorum kızlar antidepresan haplarına başlamayı düşünüyorum artık. Ama çok korkuyorum ilerde bende ki etkisi nasıl olur diye. Çok paniğim cok stresli cok gergin cok alıngan. Patlamaya hazır Bombayım sanki. Kendime bile ağır geliyorum. Aşağılanma psikolojisi kendimi yıpratma psikolojisi beni mahvetti artık.

Simdi burda belki sana kullanma diyenler olacaktir ama kendini iyi hissedecegini düşünüyorsan kullan cnku epey faydasi oluyor elbette zararida vardir ama faydasını gördükten sonra kademe kademe birakirsin doktor kontrolunde.Cunku insan bazen kendi aşamıyor bazi seyleri illaki yardimci birseylet gerekiyor.Tabiki herseyden evvel kendine guven, telkin et. Bir olayla karsilastigin zaman panik yapmadan sogukkanlilikla karsila.Zamanla aşarsın tum problemlerini.Ama gayret gostermen gerekir

yani onu siz alamazsınız ki sanki diyete başlamak istiyorum gibi olmaz ki bu işler.
doktora gideceksiniz o verirse alırsınız ancak.

Psikiyatriste gitmelisiniz eğer uygun görürse antidepresan ilacı yazar.reçetesiz verilen
antidepresandan almayı düşünüyorsunuz sanırım ancak sakın kendi başınıza kullanmaya başlamayın.

Psikiyatriye gidin ve lütfen doktor kontrolünde kullanın. Kullandım iyi geldi diyip tedaviyi yarıda bırakmayın sonra gerçekten çok daha kötü oluyor. Ayrıca ilaç tek başına kalıcı çözümler sunmuyor bence. Terapi almayı da düşünün. Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız 💕

Back
X