Antidepresan kullananlar bi bakabilirmi lütfen

INCIMERCAN8620

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2024
278
26
18
39
Arkadaşlar aranızda Sulinex xr 150 mg kullanan varmı ben Paxsera kullanıyordum 1 senedir hastalığım tekrarladı ilacım değişti yaklaşık 1 aydır Sulinex kullanıyorum 10 gündür baya toparladım ama 2 gündür yine şiddetli çarpıntı depresyon hali kaygım geri geldi anlamayorum neden böyle oldu ve. Bu çarpıntı beni çok yoruyor

Nasıl oldunuz paxerayı nasıl kestınız ben de paxerayı keselım başka ilaç başlayalım dıyorum doktora kesemem yanına ek verebılırım dıyor

Arkadaşlar Paxsera 30 mg kullanıyorum aslında senelerdir kullanıyorum ama bazen gözlerimi sağ sola başımı sağ sola cevirincede beynimde şimşekler çakıyor böle olan varmı

Merhabalar antidepresan olarak citoles 5 mg kullaniyorum ilaca karşı çok onyargim olduğu için doktorum çocuk dozu ile başlattı ama kendimi kötü hissediyorum henuz ikinci haftadayim ve bu normalmis sanirim onun dışında ise bugün intihar düşünceleri bende de çok yoğun olur mu diye kaygim arttı ben kaygi ve ruminasyon bozukluğu ve depresyon için kullaniyorum içimi dökmek istedim bugün cok fazla temada obsesyonum oldu ve kötü hissettim

Geçmiş olsun antidepresanlar 2-3 ay sonra fayda gösteriyor ilacınız dozu çok düşük benim yüksek olduğu halde mg hala ara ara yoğun yaşıyorum bu anlattıklarınızı ve daha fazlasını

İlaçlar düzeltmiyor ben paxera kullandım sancılı bir şekilde bıraktım osk izzet güllü izleyin birde maneviyata yönelin hayalhanem mehmet hoca tecrubeyle sabit

Toparladınız mı benim de antidepresan başlama süreçlerim çok sancılı geçiyo bu ay 2. İlaç denemesi şuan 4 gün oldu yine kötü yapıyo çok yorucu

Toparladınız mı benim de antidepresan başlama süreçlerim çok sancılı geçiyo bu ay 2. İlaç denemesi şuan 4 gün oldu yine kötü yapıyo çok yorucu
psikoterapi alıyorum şu an okb sadece ilaç ile tedavi edilmiyor ve sanırım doktorumun da beni telkin etmesi ile daha iyiyim, durumum normal anksiyete ve depresyon olmadığını ilaç kullanmazsam yatış bile alabileceğim konusunds konuştuk ve yan etkileri yani kendi vücudumu dinleme durumumu azalttı. Şu an yan etki olarak çok canlı rüyalar görüyorum onun dışında günlük aktivitelerimi yerine getiriyorum rahat bir şekilde. İntihar düşünceleri fazla uzun sürmedi sanırım birkac gün o da çok kaygı yaptığım için sanırım. Siz nasılsınız, tedaviniz nasıl gidiyor?
düzenleme: dozu 10 mg olarak arttirdik bir buçuk haftadır 10 mg alıyorum ve vücudum ilaca alıştı

Bende 6. günümdeyim lustral in yarısını alıyorum şuan 25 mg. 10 gün dolunca 50 ye geçicem şuan yan etkileri ile boğuşuyorum benim vücut hemen kabul etmiyor o yüzden çok zorlanıyorum yaşadığım şeyleri iki katına çıkarıyor resmen. Sizin alışma kaç günde tamamlandı

ben birinci ayımı tamamladim yan etkiler doza göre değişiyor bence çünkü ilk aldığımda yan etkiden çok yararını gördüm bir buçuk hafta sonra yan etkiler kayboldu sadece esneme yapıyordu, şimdi 10 mg alıyorum ve rüyalarım çok canlı bazen gerçek ile karıştırdığım oluyor ama o da geçti yavaş yavaş yani bir ay sonunda tüm yan etkiler geçmiş oluyor

Citoles 5mg 6 ay düzenli kullandım çok faydasını gördüm bende anksiyete bozukluğu ve panik atak vardı lıstral,paxera denedim ama en iyisi citoles

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…