Antidepresan kullananlar

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Aranizda lustral kullananlar varmi me etki gösterdi kilo yapıyormu acaba ben bugün basladim nasil olur bilmiyorum her insanda farklık gosterebilir tabide

Canım ben farklı iki antidepresan kullaniyorum. Antidepresan etkileri bunyeden bünyeye değişir. Bazılarında kilo alımı yapar, bazıları verir. Ben aldım. Ama dikkat edersen sorun olmaz. Bir de ilk dönem yan etkiler yapabilir, ama bir bir bucuk aydan sonra rahatlarsın. En az altı ay kullanmak gerekir ve Dr gözetimi altında kullanmalısın. Ben Bir buçuk ay sonra ben bırakacağım inşallah.

Insallah cnm rahatlama oldumu peki rahatsızlığınızda

Ben 2010 yılında 3-4 ay kullanmıştım.Bana hrm kilo aldırmıştı hem de salak gibi olmuştum.üniversite 1.sınıftım derste hoca dersi anlatırdı duyardım ama asla aklımda tutamazdım.her şeyi geç anlıyordum.Mesela otobüste durağa yaklaşınca ayağa kalkarsın ya ben onu bile düşünerek yapıyordum.şimdi ayağa kalcam düğmeye basıcam diyordum içimden ve hareketlerim aşırı yavaşlamıştı.o ilaç yüzünden 1 sene okulum uzadı.ama herkeste aynı etki olmaz

Ismini vermiycem dogru degil cunku bende iciyorum sabahlari yarim seklinde daha etki etmedi bir de tiroidin bozuksa ilac etki etmezmis

Kullanıyorum , ilk hafta günde yarımdı şimdi tam içiyorum , yeni yeni faydasını görmeye başladım ,halsizlik ve hafif baş dönmesi yaptı , yemek olayı pek farketmedi bende ama cinsel isteksizlik epeyce var .

Bir arkadaşım kullanıyor. Baya kilo aldı ama doktor bıraktırmadı. Diyet yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…