• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimde isteksizlik ve bu konudaki düşünceleriniz ?

Yani o istemedi ben istedim gibi bişey yok ama. Sürpriz oldu biraz yine de. Ama çok mutlu oldu oda. Neden onarılamasın peki ? Düşünceniz nedir
mutlu olur tabii neden olmasin
ama iste alismadan hazir olmadan gelen bir bebek adami bu halden
Evlenmeden önce de cinsellik yaşıyorduk hatta daha çok o beni arzuluyor ben sürekli olmaz yapamıyorum diyordum. Sürekli dediğim Hergün falan yani. Evlendik bir ay çok güzeldi bende kendimi aştım çok istedim o da.
bu hale getirmis
O ilk bir ayı saymazsak kalan 10 ayda on defa bile birlikte olmamışızdır. 2 aya bir iki buçuk aya bir vs.
1 aydan sonra bozdu diyordunuz 1 aydan sonra zaten bebek gelmis.
konunuz tamamen bunla alakali.
supriz olan kismi anlaymadim. bu supriz neden bekarken sevistiginizde gelmedi de evlenince geldi? demek ki korunmadiniz evlendik diye.
Düzenleme: kaç ay hamile kaç ay lohusa kaç ay evli kaldığım kimseyi ilgilendirmiyor. Ben isteksizlik konusunda soru sormuşum bunun cevabını vermek isteyen yardımcı olmak isteyen olsun. Diğerleri parmaklarını yormasın lütfen. Kararlarım beni ilgilendirir. Yargılamak kimsenin haddi değil.
konu tam olarak bununla alakali onu anlayamiyorsunuz
9 ay hamilelik 2 ay logusalik= 11 aylik evlilik
en cinsellik düşkünü cifti bile bu hale sokabilir bebek denen şey
sorunun kaynagi burada, bu konu hakkinda konusmayin diyorsunuz
ama zaten konu bu
bebek sadece tatliş bir canli degil ki kadina dogum kilosu, catlak, ameliyat izleri / en azindan bir süre şafti kaymis cinsel organ, degisken hormonlar, meme dolu süt, uykusuzluk, endise, panik getiriyor.
erkege de bolca maddi kaygı
bunlarin hepsi bir aradayken adamin cimaya hevesi olmayabilir
bekleyin birkac yila normale donebilirsiniz eger yeni bir cocugunuz olmazsa

mutlu olur tabii neden olmasin
ama iste alismadan hazir olmadan gelen bir bebek adami bu halden

bu hale getirmis

1 aydan sonra bozdu diyordunuz 1 aydan sonra zaten bebek gelmis.
konunuz tamamen bunla alakali.
supriz olan kismi anlaymadim. bu supriz neden bekarken sevistiginizde gelmedi de evlenince geldi? demek ki korunmadiniz evlendik diye.

konu tam olarak bununla alakali onu anlayamiyorsunuz
9 ay hamilelik 2 ay logusalik= 11 aylik evlilik
en cinsellik düşkünü cifti bile bu hale sokabilir bebek denen şey
sorunun kaynagi burada, bu konu hakkinda konusmayin diyorsunuz
ama zaten konu bu
bebek sadece tatliş bir canli degil ki kadina dogum kilosu, catlak, ameliyat izleri / en azindan bir süre şafti kaymis cinsel organ, degisken hormonlar, meme dolu süt, uykusuzluk, endise, panik getiriyor.
erkege de bolca maddi kaygı
bunlarin hepsi bir aradayken adamin cimaya hevesi olmayabilir
bekleyin birkac yila normale donebilirsiniz eger yeni bir cocugunuz olmazsa
Konuşmasından kastım boş ve değişik yorum yapanlar ya. Ben bu konuyu yargılanmak için açmadım. Evet kadın mantıklı olmalı kadın güçlü olmalı temkinli olmalı ama iyiyse de kötüyse de bu benim tercihim fındık gibi bir oğluşum oldu iyi ki de oldu. Güya hepimiz kadınız burda birbirine nasihatte öneride bulunmak başka bu şekilde yargılamak köpekler gibi konuşmak başka. En çok kadınlar birbirine acımıyor bence erkekler ne yapsın. Cevabınız için teşekkürler.

Back
X