Önce 1-2 sene kaygı bozukluğu için 25 mg selectra kullandım. Sonra yeterli gelmeyince 2 sene daha 50 mg olarak kullandım. Toplam 4 sene gibi bi süre sonra ilacı bıraktım hiç terapi almadım. İlaç kullandığım süre boyunca çok iyiydim hiç bir korkum, kaygım, depresif düşüncelerim yoktu. İlacı bıraktıktan 6 ay sonra bütün kaygılarım, korkularım, depresyonum topyekün geri döndü. Bi süre kendi başıma idare edebileceğimi düşündüm ama kaygılarım yüzünden nabzım ve tansiyonum yükselmeye başlayınca mecburen tekrar başladım. 9 aydır falan kullanıyorum ama son 2 aydır hissediyorum. Yani 6-7 ayı buldu ilacımın etki etmesi. Bu süre içinde regl öncelerinde 4-5 kez anksiyete krizi geçirdim acilde sakinleştirici vuruldu. Son zamanlarda yoğun stres anında tansiyon ve nabız yüksekliğim oluyor ama depresif düşüncelere kapılmıyorum kapılsam da kısa sürüyor. Sonuç olarak ilaç kullanırken hiç anksiyete krizi geçirmedim diyemem ama ilaç kullanmadığım dönemlere göre çok çok iyiydim. Kaygılı düşünceler beni sardığında daha kolay sıyrılabildim. Maddi imkanım el vermediği için terapi alamadım ama alabilseydim eminim ki bu kadar uzun zaman ilaç kullanmama gerek kalmayacaktı ya da kullansam bile düşük doz yeterli gelecekti diye düşünüyorum