Kullandığınız antidepresan sizi ne kadar sürede iyileştirdi?

kedicikkk0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
23
5
1
37
Merhaba kızlar, bende yaygın anksiyete bozukluğu var. Paxeraya yeni başladım. Şuan 15. Günümdeyim. Yan etkilerinden dolayı hala 10 mg kullanmaktayım. ( kaslarda çok fazla seğirme yaptı dudak, yüz)

Kullandığınız antidepresan ne kadar sürede sizi iyileştirdi?
Doktorum 1 ay sonra güleceksin diyor?
Siz tam iyileşmeyi antidepresanı kullanmaya başladıktan sonra ne kadar sürede iyi hissettiniz?

Ben de paxil alacaktım(paxera aynısı) eşim cocuk için kullandırmadı.Beyinde bitiyormuş her sey.Keske ben de kullanabilsem...ama antidepresan şakaya gelmez sana tavsiyem Dr kontrolünde arttır azalt ya da bırak kafana göre davranma

Ben de paxil alacaktım(paxera aynısı) eşim cocuk için kullandırmadı.Beyinde bitiyormuş her sey.Keske ben de kullanabilsem...ama antidepresan şakaya gelmez sana tavsiyem Dr kontrolünde arttır azalt ya da bırak kafana göre davranma
Doktor kontrolunde kullanıyorum. Esının demesıyle kullanmamazlık yapma sakın…. Acıyı çeken biziz

Şuan paxera 20. Gundeyım. Yan etkılerı azalmış gıbı ama vucudumda halsızlık hala var.
Arada dudaklarım uyuşuyor. Nefes egzersızı ıle onu yok ediyorum.
Sız neler yapıyorsunu? Belırtılerınız neler?

2 haftadan fazladır anksiyete için 10 mg antidepresan kullanıyorum. İlk gün mide bulantısı, titreme vardı. Sonraki gün bulantı geçti. Çok uyku bastırıyor esneyip duruyorum. Normalde gece
3-4lere kadar uyumazdım sürekli düşünürdüm artık 12 gibi bayılıyorum kafamı yastığa koyar koymaz bebek gibi uyuyorum çok şükür. Bazen 4te bazen de 5-6 gibi uyanıyorum. Sonrasında tekrar yine uyuyabiliyorum. İlaç sayesinde uyku sorunum çözüldü ve endişeli düşüncelerim hafifledi biraz. Ben daha yolun başındayım ama daha iyi olacağımı düşünüyorum. Size de iyi gelir inşallah.

Merhaba kızlar, bende yaygın anksiyete bozukluğu var. Paxeraya yeni başladım. Şuan 15. Günümdeyim. Yan etkilerinden dolayı hala 10 mg kullanmaktayım. ( kaslarda çok fazla seğirme yaptı dudak, yüz)

Kullandığınız antidepresan ne kadar sürede sizi iyileştirdi?
Doktorum 1 ay sonra güleceksin diyor?
Siz tam iyileşmeyi antidepresanı kullanmaya başladıktan sonra ne kadar sürede iyi hissettiniz?
Bugün mesela temizlik yaparken şarkı açıp bir yandan oynadım:) arada bir gülüyorum yani somurtkan birisi değilim. Kendimi rahatlamış hissediyorum ilaçtan sonra. Bir de havalar ısındı keyfim yerine geldi. 🥰

Bugün mesela temizlik yaparken şarkı açıp bir yandan oynadım:) arada bir gülüyorum yani somurtkan birisi değilim. Kendimi rahatlamış hissediyorum ilaçtan sonra. Bir de havalar ısındı keyfim yerine geldi. 🥰
Çok sevindim adınıza. Teşhiniz neydi ve kullandığınız ilaçlar?

Back
X