antidepresan? lütfen yardım

gozde06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
290
3
96
Ankara
merhaba aytun hanım 2 ay önce lustral adında 15 adet antidepresan ilaçı kullandım kendimi kötü hissettiğim zamnlar içiyordum bundan 2 sene öncede kullandım ve bıraktım ara verdim tekrar başladım size sorum antidepresanlar adet düzensizliği yaparmı 4 aydır ilaç kullanmadan adet olamıyorum cevabınız için şimdiden teşekkür ederim .

merhaba bu ilaçlar düzensizlik yaratabilirler. bazen süt hormonlarında değişiklik yaratabilir. siz adetinizin 3. gününde yapılması gereken testlerinizi doktorunuza başvurarark yaptırın problem tespit edilirse ona göre önlemler alınır.

cevabınız için teşekkür ederim aytun hanım doktorum hormon testi yaptırdı hepsi normal çıktı bi proplem yok ama adetimin 3. günü yaptırmadım hormon testini bu ilaçın etkisi geçer mi aytun hanım yani kalıcı bi hasar vermez sanırım bu ilaçlar sonradan aklıma geldi doktorumda malesef rahatsızlandı tedavi görüyor ve ona bu konuyu acamadım bana yol gösterirseniz çok sevinceğim ben şuan adet söktürücüyle adet oluyorum acaba adet olduğum zamn 3 günü tekrar bir daha mı hormon testi yaptırsam bilgileriniz için yardımınız için çok teşekkür ederim çok sağolun.

dilerseniz tekrarlayın içiniz rahatlasın. fsh, lh, e2, prl, tsh yeterlidir.sonuclarınızı değerlendiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…