• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan

Sevimars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
2
2
1
36
Merhaba arkadaşlar . Su aralar zor bir süreçten geçiyorum boşanma evresindeyim. Psikiyatriye Gittim ve bana bir antidepresan verdi. 3 haftadır kullanıyorum. Ama bir kaç gündür ara ara sürekli bir ağlama krizine giriyorum. İçim darlanıyor sıkılıyorum ve bir bakıyorum yine ağlıyorum . Bu durum geçici mi. İlk defa antidepresan kullanıyorum ve daha kötü olmaktan korkuyorum

Öncelikle kendi fikrim psikiyatri den once bir psikoloğa gitseydiniz antidepresan lar ağır ilaçlar. Hiç gittiniz mi psikoloğa ???

Merhaba hayır depresyondaydım direk psikiyatriye gittim
Oncelikle iyi bir psikologa gidin bende ağır bir travma atlattım ve psikologa gittim ilk simdi ilacsiz cok daha iyi durumdayim kafam ayık ne istediğimi biliyorum ilac bir nevi uyusturuyor bir müddet sonra

Anti-depresanlar ilk kullanıldıklarında böyle bir etki yaratıyor.Bünyenizi alışması biraz zaman alıyor,endişelenmeyin.Ben de panik bozukluk için ilaç kullanmaya başladığım da daha kötü olmuştum.İçim sıkılıyordu ve sürekli ağlıyordum fakat daha sonra düzeldim.İlaç etkisini gösterdi.

Back
X