şöyle söyleyeyim; etrafımdaki herkes beni gördükten sonra çocuk yapmaktan vazgecti

ben genel yapı itibariyle de sabırsız ve öfkeli biriyim. çok kolay sinirlenebiliyorum. söylediğim sey o an ve doğru sekilde yapılsın istiyorum, yoksa cok geriliyorum ve parlıyorum.
cocugum oldu zaten lohusalık dönemim cehennem. gazlı, kolik bir bebek.. hastane “istiyorsanız geri alalım” dese vereceğim öyle doldum artık. 3 saat bir cocuk ağlar mı ya? bir haftalık cocuk ağlamaktan sesi kısıldı
sonra zamanla kolaylaştı. sinirleniyorum yine. cocuga değil ama kendime galiba. dün gece mesela 11de uyandı ve sebepsiz ağladı, memeyi istemedi ilk defa. 2 saat memeyi veremedim cocuga. kediyi odaya getirdik de neşelendi

saat 1.30da ancak meme kabul etti de uyudu. o süre boyunca sakin kalmaya calistim. cocuk uyuyunca sinirden saçımı başımı yolmaya başladım. banyoya gittim ağladım

geldim uyudum sonra, napayım
cok seviyorum cocugumu ama %90 dert yakınıyorum herkese. bazen nankörlük ediyormus gibi hissediyorum veya iyi bir anne değilmisim gibi. ama cocugum beni seviyor, hatta bayılıyor bana

elimden geleni yapıyorum. vakit ayırmıyorum, tüm vaktimi veriyorum. gerekirse ev işi, yemek, kendi bakımım her seyi erteleyip onunla ilgileniyorum. ama ben de insanım yani. bazen dayanamıyorum, ağlamak, öfkelenmek istiyorum. dert yanmak istiyorum birilerine. o kadar da olsun canım.