Antidepresan

Prozac çok ağır bi ilaç diye biliyorum yan etkisi çok fazla. Bu kadar halsizlik yapıyosa tekrar gidin daha hafifini verir büyük ihtimal
1 hafta on gün kullan sakin pes etme dedi doktor. 24 gün sonra gel dedi. Bir hafta 10 günü gecerse sikayetlerim giderim tekrar

muadilini kullandım. ağır ilaç diyenleri de şaşkınlıkla okudum. en hafifi bunlar.

ben de aynı durumdaydım kafam kalkmıyordu, ama ben çayın içine kabuk tarçın karanfil falan attım bitkisel takviye yaptım. biraz olsun işe yaradı.

Merhaba hanimlar. Dün psikiyatriye gittim anksiyete bozukluğu teshisi koydu. Prozac ilaç verdi. Ilaci 2. Kez ictim çok halsizim yerimden kalkamiyorum. Böylemi yapiyor bu ilaclar ilk defa kullaniyorum. İlaç ismi soylemek yasakmi bilmiyorum. Birde kilo yaparmi merak ettim.
ben bu ılacla 7 kg vermıstım

bende 2 senedir prozac ve abilify kullanıyorum.anksiyete ve takıntı için .önce prozacla başladım ,burda bazı arkadaşlar kilo yapmadı yazmışta kişiden kişiye değişiyor sanırım .bende bayağı iştah açtı.doktor yanına başka ilaç yazıcam diyince kilo aldırmayan sadece abilify var dedi onu yazdı yanına. sonuç olarak bayağı kilo aldım . ilk 2 hafta halsizlik oldu bende,bukadar uzun süreli kullanım sonucuda ellerimde titreme yaptı. ama hepsine razıyım çünkü çok rahatladım psikolojik olarak.sakın bırakma bence .

muadilini kullandım. ağır ilaç diyenleri de şaşkınlıkla okudum. en hafifi bunlar.

ben de aynı durumdaydım kafam kalkmıyordu, ama ben çayın içine kabuk tarçın karanfil falan attım bitkisel takviye yaptım. biraz olsun işe yaradı.
[/QUO
Bilmiyorum canim ilk kez kullanicam agirmi hafifmi iyi gelsinde ins

bende 2 senedir prozac ve abilify kullanıyorum.anksiyete ve takıntı için .önce prozacla başladım ,burda bazı arkadaşlar kilo yapmadı yazmışta kişiden kişiye değişiyor sanırım .bende bayağı iştah açtı.doktor yanına başka ilaç yazıcam diyince kilo aldırmayan sadece abilify var dedi onu yazdı yanına. sonuç olarak bayağı kilo aldım . ilk 2 hafta halsizlik oldu bende,bukadar uzun süreli kullanım sonucuda ellerimde titreme yaptı. ama hepsine razıyım çünkü çok rahatladım psikolojik olarak.sakın bırakma bence .
Bende aşırı sinir tahammülsüzlük sinirlendigimde nefes alamama is yapasim yoktu bu sikayetle gittim. Doktor 2 dakika anca konustu benimle ins dogru teshistir. Anksiyete boyle bir hastalikmi

Merhaba benimde oğluma bu ilaç verildi acaba kızınız kaç yaşındaydı içmeye başladığında benimki şuan 9 yaşında şurup formunu verdiler

Back
X