Antidepresanların Cinsel Hayata Etkileri

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba Hanımlar,

Antidepresanlarda cinsel isteksizlik yan etkisi olabiliyor. Kendisi ya da partneri antidepresan kullanıp bu sorunu yaşayanlar ne yapıyorlar, nasıl bir çözüm yolu buldular ya da bulabildiler mi?

erken bosalma vs sorunları olmuştu.
Malesef tedavisi bitene kadar hiç bisey Fayda etmedi. 2 sene tedavi gordu Hatta tedavisi bitti basit biseydi 1 sene sonra duzeldi

Merhaba Hanımlar,

Antidepresanlarda cinsel isteksizlik yan etkisi olabiliyor. Kendisi ya da partneri antidepresan kullanıp bu sorunu yaşayanlar ne yapıyorlar, nasıl bir çözüm yolu buldular ya da bulabildiler mi?
Biz bir ara eşimle aynı anda kullanıyorduk, yatakta birbirimize bakıp bakıp güler hale gelmiştik artık djfkgkff kocanıza da verin Şaka yapıyorum tabi ki vermeyin de, antidepresanların yan etkisi bu, yapacak bişey yok maalesef. Bir süre birbirinizi idare etmekten başka çaresi yok.

Merhaba Hanımlar,

Kesinlikle etkiler. Doktora gidip antideprasanı değiştirmeniz gerek. Bazıları zaten kesinlikle etkiliyor, bazılarında ise bu etki her bünyede farklı olabiliyor. Sizin / ya da eşinizin (hanginiz kullanıyor bilmiyorum) bünyenizde hem depresyon için işe yarayacak hem de böyle bir yan etki yapmayacak ilacı bulmanız gerekiyor. Doktorunuz en iyi bilir.
Bende SSRİ türevi antidepresanların hepsi yaptı. C..lex yapmaz dendi ama o da yaptı. SSRİ türevi olmayan antidepresanlarda böyle bir yan etki görmedim ama depresyon açısından fayda görmedim, SSRİ kullanmam gerekti. SSRİ türevinden bir tek P ve aynı etken maddeli muadilleri böyle bir yan etki yapmadı ama sonradan duydum ki bazı kişilerde P yapabiliyormuş ama C lex yapmıyormuş. Yani bünyeden bünyeye değişiyor. Doktorunuzla görüşmelisiniz.

Son düzenleme:
Cok tatlisin

Merhaba Hanımlar,

Rahatsız olduğunuz bir durumsa doktorunuzdan ilacı değiştirmesini isteyebilirsiniz. Bende olmuştu ama ilacı beş altı ay içtikten vücudum iyice alıştıktan sonra düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…