Anuşka ve Ailesinin Dünyası

Anuşkacım mutfağınızın maliyetini ve nereye yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? Eğer bir mahsuru yoksa tabi.

Anuşkacım mutfağınızın maliyetini ve nereye yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? Eğer bir mahsuru yoksa tabi.

Canım, eşimin bir marangoz arkadaşı yaptı. Sümer'de bir imalathanesi var.
Mutfağın kaça malolduğunu bilmiyorum; çünkü biz evi tamamen yıkıp yeniden yaptık. Yatak odası, çocuk odaları, vestiyer ve banyo dolaplarını da aynı kişi yaptı ve sanırım sadece marangoz için 30 000 civarında bir şey ödedik.

cok hos evıniz gercekten ben cok begendım Allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın ınsallah

canım güle güle otur mutfak masan cam sanırım kulanışlı oluyomu bide nekadara aldın canım burada çok pahalıCADIARZU

herşey çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin mutfak bir harika söylemeden geçmeyeyim

iyi günlerde oturun mutfak mobilyanız ve holdeki paspas çok güzel

o evyeler nasıl temizleniyoo yaa bilen varsa yazsın acaip su lekesi oluyooo

evin çok güzel tabiki bu arada

canım güle güle otur mutfak masan cam sanırım kulanışlı oluyomu bide nekadara aldın canım burada çok pahalıCADIARZU

Mutfak masam 11 yıllık canım. Pahallıya almıştım ama ne kadardı hatırlamıyorum.

herşey çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin mutfak bir harika söylemeden geçmeyeyim

eviniz çok güzel..çocuk odalarına bayıldım...huzurunuz ve mutluluğuz eksik olmasın:))

çok güzelmiş evin,ağız tadıyla oturun inşallah :)

güle güle otur canım evın cok guzel..

iyi günlerde oturun mutfak mobilyanız ve holdeki paspas çok güzel

Teşekkür ederim arkadaşlar.

o evyeler nasıl temizleniyoo yaa bilen varsa yazsın acaip su lekesi oluyooo

evin çok güzel tabiki bu arada

Benimkinde su lekesi falan kalmıyor canım. Çamaşır suyuyla bile siliyorum. Çok da memnunum.

rabbim sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin...
çok güzel bir eviniz var çok beğendim:)

bayıldımm yaaa özellikle mutfağa öyle mutfağım olsa bende ordan çıkmam valla allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh darısı bana olsun ev almak zor bir haftadır geziyorum istedigim gibi bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…