Anuşka ve Ailesinin Dünyası

Ben de sana büsbüyük teşekkür ederim.Şeniz
Bir gün gerçekten misafir etmek de isterim.kaydirigubbakcemile3

Bende mutfağa bayılanlardanım ve eviniz gerçekten çok hoş, Rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah.

anuşkacım evin çok hoş, sade ve güzel.. iyi günlerde sağlıkla ve mutlulukla oturman dileğiyle. bu arada kızının odasıda dağınık sayılmaz. daha küçük kızın...

anuşka ablacım denizlide forumun arkasında oturuyorum demişsin orada özlem sitesi var ordamı oturuyorsunuz acaba?

anuşkacım evin çok hoş, sade ve güzel.. iyi günlerde sağlıkla ve mutlulukla oturman dileğiyle. bu arada kızının odasıda dağınık sayılmaz. daha küçük kızın...

Sağol canım. Kızım gerçekten dağınıktır benim. Bu yaşlarda normal olduğunu düşünsem de zaman zaman sorun yaşıyoruz.

anuşka ablacım denizlide forumun arkasında oturuyorum demişsin orada özlem sitesi var ordamı oturuyorsunuz acaba?

Yuvam sitesi canım. Orta kapının iki bina ilerisindeyim.

denizlililer buluşmıcakmı hiç buluşursanızda haberim olmazsa bana haber edebilirmisiniz? özel msjla felan?

denizlililer buluşmıcakmı hiç buluşursanızda haberim olmazsa bana haber edebilirmisiniz? özel msjla felan?

Denizli Topiğini izle canım. Buluşma haberleri oradan veriliyor. Özelden de ulaşırız merak etme..

çok güzel sade ve bir okadar temizz bir evv
güle güle oturunn

çok güzel eviniz mutfağa bayıldımm harikaa

Sağolun arkadaşlar.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…