Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Canım benimde kızım var 5,5 yaşında oğlum 1 yaşında. Ve 5 yıldır okul okumakla mesgulum. Sana şunu soyleyeyim buyuk çocuğun hicbi zararı olmuyo calismana ama küçüğü soz konusu iken o uyanikken kitap konularini özetlerini okuyorum calisiyorum. Onu uyutunca 2 saat filan uyuyo bilgisayari aciyorum denemeler, gecmis sorular vs. Calisiyorum o uyanana kadar.. aksamda ayni sekilde es geliyo yemek vs. Cay ictikten sonra ben onlari basbasa birakip arka odada pc basinda ders çalışıyorum 1-2 saat

Sinav giriş belgesini aldım . anadolu ün. sitesinden .
bulcam doğru yer dimi çıktı almamız yeterli ?

Sincan anadolu imamhatip nerede bilgisi olan var mi ? Sanmıyorum olan biri olduğunu ama yinede sorayim bir .. Esim dolmuşlar boş gider issiz yer diye beynimi yedi aksam

Sincan anadolu imamhatip nerede bilgisi olan var mi ? Sanmıyorum olan biri olduğunu ama yinede sorayim bir .. Esim dolmuşlar boş gider issiz yer diye beynimi yedi aksam
Netten açık adresini bulabilirsin metro gitmiyormu bak bakslım ?
Bende ankaradayım, gazı hastanesinin karsısında bir liseye çıkmış . Bi dolmuşla giderim inşşallah

Bende ankaradayım, gazı hastanesinin karsısında bir liseye çıkmış . Bi dolmuşla giderim inşşallah
Gazi çevresi hangi alan oluyor. Aöf bürosunu saçma seçmişim çok alakasız bir yere gideceğim bende.

Canım adres sıkıntı değil esasında sincana giderim oradanda dolmuş ile geçebilirim ama iste esim issiz dedi dolmuşlar sakin ve boş olur dedi e malum bu ara bor dolmuş fobisi oluştu millette .. Metro yok benim burda cnm malesef sadece dolmuş şansım var ..

Gece değil sonuçta canım güpe gündüz , Allaha emanetiz hepimiz korkma

Cuma günü bir gideyim bakayım diyorum cnm yoksa o gün telaş falan yaparım da .. Sabah erkenden kalkıp bide bebeğim ile kızı arkadaşa götürüp bırakacağım ..
Allah kolaylık versin , bebekle zor .

Benimkiler büyüdü en küçüğü liseye başladı

Gazi hastanesi , sabancı kız yurdu yakınında ...

Anıttepe şübesinden kayıt yaptırmıştım ..
Sınava giderken telefon almayın :) yasak bir tek o yasak.başarılar bu arada.ve erken gidin belirli süre geçtikten sonra gidersen almazlar sınava. Artık sınavdan sonra sonuçları bekle. 20 is günü ama genelde 15 günü buluyor tabi.ilk bir hafta pazardan cuma 23.59 kadar sınava itiraz süresi veriyorlar artık.

He bir de topuklu ayakkabı giyilmesin tak tük diye çıkan o sesler var ya beyninin için de resmen.

Cuma günü bir gideyim bakayım diyorum cnm yoksa o gün telaş falan yaparım da .. Sabah erkenden kalkıp bide bebeğim ile kızı arkadaşa götürüp bırakacağım ..
Eger okulu bilmiyorsanız bakın sonra zorlanirsiniz ben yine sansliyim geçen sene girdiğim okulda.üniversite de.

Sinavlara alıştım bulcam hersene 3-5 giriyordum senin için topuklu çizme giymiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…