- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.741
Anaokuluna gidiyor oglum..müsameresi olur onunda...gittik gttik yazinda hic gidemeyiz...dügunumuz neyin var...En iyisi tatile kaçkafani dinlersin çocuklar okula gidiyor mu peki sınav haziranda hazirana kadar calisirsin.
Çocuklar istiyorsa gidin derim haziran da ramazan sonra bayram düğünde varmış hiç gidemezsin.Anaokuluna gidiyor oglum..müsameresi olur onunda...gittik gttik yazinda hic gidemeyiz...dügunumuz neyin var...
bilmiyorum cok karisik mayis ayi...
esim izin alirsa...ders calisamam hic...
bide tatile gönmlum cok gitmek istesede tutuyorum evdekileri bazi sebeblerden
cocuklar cok hayalini kuruyolar..
dogru mu,yanlis mi yapiyorum bilemedim
Doğru söylüyorsun. NasibÇocuklar istiyorsa gidin derim haziran da ramazan sonra bayram düğünde varmış hiç gidemezsin.
EE işte evli olunca böyle oluyor maalesef..15 gun izin alcam diyen bir eş,
tatile gitmek isteyen ev ahalisi...
benden 1 hafta yardim bekleyen bi anne,
cagirilmasi gereken misafirler..
yatiya gelip kalmak isteyen eltiler..
hepsi mayis ayinda beni bekliyor..
buda nisan ayinin sonuna kadar ders calismak icin beni gazliyor
çalıştığım konu sayısı:0Bak seni gaza getireyim..
42 degil 38 konunuz var...
Ne kadarini calistinnn
Dad daaatçalıştığım konu sayısı:0
konumun daha az olduğunu öğrendiğime göre bi süre daha bu skoru korurum
evet 40 sanırım.ben teknolojiyi 10 ünite hesaplamışım,8miş.Dad daaatözür dilerim ..yanlis bilgi
40 olmasi lazim,38 degil bak sen bian önce basla...
sonra cok zor oluyor
Tebrik ederim canim...arapcanda tahmininden iyidir insBeklediğimden iyi sonuçlar şükür 35 falan bekliyordum hep 55-60-70 şeklinde anneciğimin duasının mucizesi . Bu sefer çalışıp gireceğim inş sınava sipalar izin verirse
Senin sonuclar nasil canimKizlaaaaaar sonuclar aciklanmis...rekor kirdilar
bu sefer bak bak helak olmadik sagolsunlar
9 dersin mi varr...oyy allah yardimcin olsun..85-85-75-70-70-55-55-45-40 sinav sonuclarim
100-95-95-80-80-75-60-55Senin sonuclar nasil canim
Onda bir istikrarliyim Cesminazim hiç sorma geçen 2 dönem se 25 er almıştım simdi yine 25Tebrik ederim canim...arapcanda tahmininden iyidir ins
Calis canim gecersin ondanda ins...birikirse hepsi bir daha zor olur hemOnda bir istikrarliyim Cesminazim hiç sorma geçen 2 dönem se 25 er almıştım simdi yine 25aslında çalışsam geçicem gibi bu dönem daha olmadı ona da çalışayım biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?