• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Benim çoçuklar yok öyle bişi anne dediler arapça harici geçersin ama 2 sene sonundaki ortalaman 2 nin üstünde olmazsa o zaman tekrar verirsin dediler . Tam bilmiyom bulca cadısı nerelerde o iyi bilirdi . Mikroo kız bi baksanya cadı onur belgesi aldım diye uçtünmü yoksam :KK70::KK70: Tebrik ederim fıstıgım güzel çalıştın karşılıgını aldın :KK66:
çok teşekkür ederim aeben abla,yok hiç kaçar mıyım buradayım:KK54:ama ders geçme olaylarından hiç anlamıyorum,inşallah geçmişsindir diyebiliyorum sadece:KK68:

Ohh ,Allah razı olsun .
Arapçadan kaldım . Sanat tarihindende sene sonu ortalamamdan belli olacak.

Peki sene sonu 2 nin altında alsamda geçtiğim derslerde sorun yok . En fazla 2 dersten kalmış olucam . Doğrumudur ?
Evet 2 dersten kalmış olacaksın.

Kizlar eve gelmesini istiyorsaniz belgelerinizin sayfanizda onunla ilgili bi bölüm var orayi isaretlemeniz gerekiyor

Suan acilmiyor ama bikac gune gozukur sayfada

valla bacım senin ortalama 2 yi geçtigin için sorun görünmüyor normal devam edersin . arapçayıda seneye ilk dönemde tekrar vereceksin ... ama benim durum karışık hemde 10 puan yüzünden :mad::mad::mad:

bilen biri yokmu aydınlatsın bizi kıslarrr:KK4::KK4:
Bahar dönemi ortalamanizin 2 den yüksek olması yoksa koşullu gectiklerinizden de kalırsınız diye okudum ben.

Kizlar eve gelmesini istiyorsaniz belgelerinizin sayfanizda onunla ilgili bi bölüm var orayi isaretlemeniz gerekiyor

Suan acilmiyor ama bikac gune gozukur sayfada
ne yapmamız gerekiyor ben hiç bilmiyorum.ve ne zamana kadar yapmamız gerekiyor?kayda gittiğimizde yapsak olmaz mı?

ne yapmamız gerekiyor ben hiç bilmiyorum.ve ne zamana kadar yapmamız gerekiyor?kayda gittiğimizde yapsak olmaz mı?
Sayfa bir kaç günü aktif hale gelir oradan yaparsın kayıt gününe kadar bekletme yoksa burodan alırsın.

Arkadaşlar yok mu edebiyat okuyan? :KK3:
Bu arada 2012,2013 ten itibaren bütünleme sınavı kaldırılmış.

Son düzenleme:
Merhabalar , kamu yönetimi 3.sinifim evet okul kitapları çok sıkıcı ana yardımcı kitap murat yayınları gayet güzel kısa ve yararli

Yenimi fark ettin :KK70: :KK31:birsey olmaz canım.
Bulcam facede ilahiyat grubunda bi kaç kişi yazmış ki eğer not ortalaması yuksek olursa 2.5 ve üstü ve iki dönem de sadece 1 tane ff varsa o ff den de geçiyormuşuz büroda teyit etmiş ve bir kaç kişi bu şekilde geçtiklerini yazmış bilgin var mi bu durumdan ?

Back
X