- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
arkadaşlar aöf ten aradılar rektör başarı belgesi verecek sana törene gel dediler .onur belgesi değil o eve geliyor ben nye başarı belgesi aldım :)??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Not ortalaması yüksek olanları mezuniyete çağırıyorlar diye biliyorum diploma için..Mezun mu oluyorsunuz.Onur belgesi ve yüksek onur belgesi eve geliyor.Bürodan da alabiliyorlar,yüksek onur belgesi olmasın.arkadaşlar aöf ten aradılar rektör başarı belgesi verecek sana törene gel dediler .onur belgesi değil o eve geliyor ben nye başarı belgesi aldım :)??
son dönemdeyim ama..bilemedim ki.Not ortalaması yüksek olanları mezuniyete çağırıyorlar diye biliyorum diploma için..Mezun mu oluyorsunuz.Onur belgesi ve yüksek onur belgesi eve geliyor.Bürodan da alabiliyorlar,yüksek onur belgesi olmasın.
Ne icin çağırdılarsa iyi bisey için cagirmislar belli..:)son dönemdeyim ama..bilemedim ki.
3.15 bürocuymNe icin çağırdılarsa iyi bisey için cagirmislar belli..:)
Tebrikler
Hangi bölüm canm
Not ortalaman kaçtı
Not ortalaması yüksek olanı davet ediyorlarmış diploma için.Aöf forum sitelerinde de yazıyor.Belki Sınırı vardır ilk 10 olanı gibi vs.Her dönem yüksek onur aldım diploma notum 3.67 şimdiki okuduğum bölümde de geçen dönem ortalamam 4 üzerinden 4 beni hiç davet etmediler. Bir yanlışlık olmasın.
Selamlar ilahiyat bölümünü okumustunuz sanırımo yüzden yazdım 3.15 ortalama ile çağırmazlar
Selamlar ilahiyat bölümünü okumustunuz sanırım
ben 1. Sınıfm
Ilk dönem bende yüksek onur aldm
Fakat dersler biraz daha ağırlaşmaya basladı sanki
Ben muratn yardımcı kitabından çalışyorum
Neleri tavsiye edersiniz?
Nasıl çalısmalıym?
Oo masallahBen çok ciddiye alarak çalıştım çoğunluk not tutarak eser yazarlar şemalar listeler gibi
Birinci dönem en kolayı daha sonra zorlaşıyor ama daha zevkli konular ben şimdi de ev idaresi okuyorum aeo.
Oo masallah
Bende ciddiye alıyorum
Ama not tutacak vaktim olmuyor
Cocuklarla zor oluyor..
Tabi öyle çalısmak cok verimli olur..
Tebrik ederim sizi...
Canım çocugunun olmadığını bilemedimEe bende çocuk hasretini böyle kapatmaya çalışıyorum ama yine de başarılı olamıyorum. Zaten çok zeki ve azimliydim de sağolsun çok acayip bir ailem vardı. İzin verselerdi iyi bir yere gelirdim. Sağlık olsun rabbim hayırlı evlat versin.
Canım çocugunun olmadığını bilemedim
Hakkini helal et
Bekar sandm seni önce
2. Yi okuyorum diyince..
Bende aynı senin gibiydim
Şartlar elvermedi
Burslu kazandıgm yerlee bile gidemedim diyelim..
Nasibimz böyleymiş
Rabbim sana da hayırlı,sağlklı bebisler versin en yakın zamanda ins
Yani yeni bi tane okumak yerineCanım hak olacak bir durum yok ben açıklama yaptım. Bende kendimi bazen bekar gibi görüyorum evde karı koca sürekli ders çalışıyoruz öğrenci evi gibi her yer kitap test şimdiden düşünüyorum acaba bu bitince bir de tarih okusam mı diye.
herkes ısrar ediyor gir diye sayısalım yok sözel mantık gözümü korkutuyor e hadi azim edip kazandım yaş kırkı geçtiYani yeni bi tane okumak yerine
Neden dgs ye girmiyorsun
Notunda gayet iyi
Lisansa tamamlarsn
Ilahiyatı uzaktan eğitim ilede tamamlarsınız bazı üniversitelerde ilitam var.Uzaktan eğitim ile ilahiyat lisansa tamamlanıyor.Vize sınavları internet üzerinden final sınavı ise kazandığınız üniversitenin Kampüsü'nde yapılıyor.Eğer Ankara oturuyorsanız misal kazandığınız üniversite Ankara'da ise kazandığınız üniversitenin Kampüsü'nde yapılır final sınavı,eğer istanbul da olursa final zamanı İstanbul'a gidersiniz.herkes ısrar ediyor gir diye sayısalım yok sözel mantık gözümü korkutuyor e hadi azim edip kazandım yaş kırkı geçti
gençlerin hakkına girmek istemiyorum ben çalışamadıktan sonra okumak için en güzeli açık veya uzaktan eğitim
gençlerin önü açık olsun.