• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf Hangi Soru Kitabı ?

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Arkadaşlar merhaba

Size en çok fayda sağlayan soru kitapları hangileri ?

Arkadaşlar merhaba

Size en çok fayda sağlayan soru kitapları hangileri ?

en çok fayda sağlayan okulun kendi verdiği kitaplar.başka kitaba bence kesinlikle gerek yok.bir de geçmiş sınav sorularını çözünce hiç bir şeye gerek kalmıyor.ben geçen dönem bu şekilde sınava 1 ay kala günde 45dk çalışarak yüksek onur belgesi aldım: ):46:

en çok fayda sağlayan okulun kendi verdiği kitaplar.başka kitaba bence kesinlikle gerek yok.bir de geçmiş sınav sorularını çözünce hiç bir şeye gerek kalmıyor.ben geçen dönem bu şekilde sınava 1 ay kala günde 45dk çalışarak yüksek onur belgesi aldım: ):46:

Aynennn katılıyorum 30 tl vererek MURAT yayınlarını aldım ona çalıştım sadece yazıklar olsun ki 2 dersten geçtim sadece..
En iyisi okulun kitabı. Birde Geçmiş soruları nerden temin ediyosunuz internet sitesinden mi indiriyosunuz kitapçık olarak mı alıyosunuz???

Aynennn katılıyorum 30 tl vererek MURAT yayınlarını aldım ona çalıştım sadece yazıklar olsun ki 2 dersten geçtim sadece..
En iyisi okulun kitabı. Birde Geçmiş soruları nerden temin ediyosunuz internet sitesinden mi indiriyosunuz kitapçık olarak mı alıyosunuz???

ben internetten indirip yazdırıyorum.
yıllık.eogrenme.anadolu.gov.tr den indirilebilir.ya da aofisletme.biz adresinden temin edebilirsiniz.kitaba para vermeye hiç gerek yok.kolaylıklar versin Allah hepimize.....

Back
X