Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet bayağı çabalıyor bu aralar ama henüz basarılı bir denemesi olmadı ama herkes birden döndüğünü söylediği için hep yanındayız. döner de düser diye.. oyun matı almayı düsünüyorum artık en azından yerde bırakırım diye ama bir ay sonra tasınacağım için erteliyorum almayı
1.5 yaşında kızım çok hareketli,sabahtan akşam uyuyana kadar ölüyoruz yorgunluktan,boyama ,saklambaç,kart oyunları,evcilik,park,dans derken gün bitiyor ama bizde bitiyoruz
Merhaba.
Bebeğim 7 aylık olmak üzere. Çevreye ilgisi çok arttı, sürekli kitap ve oyuncaklarıyla oynatıyoruz yoksa canı çok sıkılıyor.
Beğendiğiniz, çocuğum bununla güzel vakit geçirdi, güzel oyalandı dediğiniz ürünleri paylaşır mısınız?
Yemin ederim bugün eşimle dedik ki tv vs açsak aşırı rahat ederiz (hala gaz sorunu yaşıyoruz tam 7 aylık alerjik bebe). Gerçekten bende zorlanıyorum artık ama bi onu eyliyorum bi birlikte kucakta yemek falan yapıyoruz gün sonunda cılkım çıkıyor benimde
Salatalık. Eline tüm salatalığı veriyorum sadece uçlarını kesip. Kemiriyor da kemiriyor ve çok güzel vakit akıyor. Hem dişleri için hem de elinde oyalansın, diye.
Müzikli sesli hareketli robotlar. On- 15 dakika oyaladığı kesin.