Şimdiye kadar hep murat açıköğretimin kaynak kitaplarını alarak çalıştım derslere ama geçen sene murat açıköğretimden ziyade karacanın dershanesinin sorularından çıkmıştı geçmiş sorularıda pek fazla çıkmadı,murattan çalşıtığım konulardan pek fazla çıkmadı.şimdi acaba karacanın konu özetlerini mi alsam yoksa murat açıköğretimmi alsam bilemedim sizler hangisinden çalışıyorsunuz?
merhaba bende işletme 4.sınıfım .ben hep egem ile çalıştım bir sene murat ın kitaplarını aldım o sene zor gectim.egem tek kelime ile süper .bu sene küçük kitapcıklarda çıkartmışlar her dersin ayrı nokta atış soruları tavsiye ederim hemde çok ucuz
cnm egem bi yayın evi galiba hiç duymamıştım internette bulurum inş.
bilmiyorum bulurmusun ama ben bursadayım burdaki hangi kştapçıya sorsan egem tavsiye ediyor
cnm ben fethiyede yaşıyorum burda kırtasiyecilik çok zayıfinternette baktım göremedim çok iyiyiyse buldurayım bi şeklde
Kızlar 2 sene normal önlisans okudum şimdi dikey geçişle işletme 3.sınıftayım. Ben normal devletin verdiği kitaplardan çalışıyorum ekstra kitaba ihtiyaç var mı?
EGEM YAYINLARI
bak tüm kitaplar var burda
ayrıca bahsettigim küçük soru kitapçıklarıda bunlar 2.5 lira tanesi .internetten alabilirsin.HEDEF SORULAR MUHASEBE DENETİMİ ve MALİ ANALİZ
ama ders kitaplarına dikkat et yanlış bölüm kitapları alma
gözetmenin farketmesi bence mucize olmuş canım baya dikkatli olması gerekiyordu farketmesi için
genelde farketmezler yani..
Gerçekten Allah korumuş..
aynen öyle canım,farketmese o kadar emeğim ziyan olucaktı,yaz sıcağında birde bütün stresini taşıyacaktım,zaten önlisansla girmek için uluslararası ilişkileri bilerek yapmadım,ama ezbere bildiğim bir ders ve 1 saatte girip çıkıp halledebilirim,ama finansal yönetim zor bir ders,beni zorlardı.
öyle birşey geldiki kızlar başıma,ben 3 ten bilerek 2 ders bırakmıştım,kızıma hamile olunca durumum kötüydü filan neyse ,yani bu sınavda 8 dersten sorumluydum,sabah finansal yönetim için sınava girdim,ben o kadar yorgun ve dalgındım ki,finansal yönetim diye kitapçıkta ki ilk ders olan vergi iadesini çözmüşüm hemde 25 soru,neden bu kadar zorlanıyorum diye düşünüyorum bir yandan vize notuma güveniyorum,allaha şükür ki gözetmen durumu fark etti ve diğer gözetmen sildi işaretlediklerimi,20 dakikada finansal yönetimi yaptım,durumu farketmese ben bu dersten 0 çekicektim,allah korudu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?