Aöf ikinci üniversite okuyanlar yardımm

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
Suan pau felsefe bolumunde okuyorum ve sınavsız ceko yazmayı dusunuyorum arkadaslar sınavlar cakısıyormu? Nerede sınava gırılıyor?

Tatlım ben gazi deyim finallerle aöf kamu yönetimi finallerim ( ki çekoyla aynı zamanda oluor sınavları bildiğim kadarıyla aynı fakülte diye) çakıştı.Giremedim aöf finallerine.O yüzden bütünlemelere gircm.Bütünleme sınavı notları da zaten final notu yerine geçiyormuş.Sorun olmck o yüzden umuyorum.Ben de 1.sınıftayım gerçi kamu yönetiminde. Böyle deneyeceğim bakalım :34:

Son düzenleme:
Anladım canım. 2 vıze 2 fınal seklındemı oluyor 1 sene? Fınalede vızeyede cakısırsa butunleme kurtarıyormu? Bıde okudugumuz sehırdemı yasadıgımız sehırdemı sınava gırıyoruz ben ızmırlıyım ama denızlıde okuyorum

bulunduğun şehirde girersin sınava.
1 vize 1 final oluyor.
geçme notu 50.
vizenin %30 finalin %70 i alınır.
vizeyi kaçırırsan finalden yada bütten en az 71 alman gerekiyor.
geçmiş yıl sorularına çalışırsan iyi olur.
muratın karacanın açıköğretim kitapları var konular kısaltılmış.
onlardan da edinirsen işini kolaylaştırır.

Suan pau felsefe bolumunde okuyorum ve sınavsız ceko yazmayı dusunuyorum arkadaslar sınavlar cakısıyormu? Nerede sınava gırılıyor?

Ben, vizelerde o kadar zorlanmamıştım. Çünkü kendi okulumda vizeler belli aralıklarla olduğundan, daha çok çalışma zamanım olmuştu. Finallerde daha çok kendi okulumun finallerine çalıştığımdan dolayı, vizedeki gibi kolay olmadı. Sadece son 5 yılın sorularını çözsen, o bile işine yarar. Bence sadece vizeleri yüksek tutman yeterli. Finallerde de şansını denersin. Olmazsa bütünlemesi var nasılsa.

Back
X