İktisat,ekonomi ile ilgili bir çok eğitim veriliyor...
Üniversiteleri ve özel sektörü takip ederek eğitim programlarına ulaşabilirsin...
Bende iktisat mezunuyum ve bu şekilde birçok eğitim programına katıldım...
cnm çok teşekkürederim.. Ben muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum bura pek öyle bir şansım yok malesefbende istyorm dışt ticaret kursu vs. kurslara katılmayı üniverstelerin düzenledikleri eğitim programlarına katılmayı ama malesef burada öyle bir şansım yok.. Ekonomyle ilgili kitaplar okuyarak geliştreblrmym ki peki
Online eğitim programı veren sitelerde var...
Mesela ben Türkiye Bankalar Birliğinden bir kaç eğitim almıştım online olarak...
Cv'ne bir etkisi olabilir gerçi sen kamu düşünoyorsun sadece bilgi açısından faydası olabilir...
Birde ekonomi ve finans kitapları bol bol okursan işine yarar bulunduğun ortamda söz sahibi olabilirsin...
İnterten üzerinden kitap satan bir site var ekonomi ve finans dalında güzel kitaplar var şimdi vermim ismini burdan
İstediğin tarzda kitabı bulabilirsin...
Mesela Kriz ekonomisi ve Dünya Ekonomisinin Çöküşü ve Geleceği-Nouriel Roubini bu kitabı okuyabilirsin çok güzel bir kitap...
cnm bana online eğitim veren sitelerin linkini vereblrmsn.. Bi de o kitapları satan sitenin linkini de rica etsem.. çok teşekürler..
cnm bana online eğitim veren sitelerin linkini vereblrmsn.. Bi de o kitapları satan sitenin linkini de rica etsem.. çok teşekürler..
Buraya link verebiliyormuyum bilmiyorum
Ama özelden şuan için msj atamıyorum 100 msjı geçmem gerekiyormuş...
Seni arkadaş listeme ekleyeyim 100'ü geçince ilk işim linkleri sana msj atmak olucak
Türkiye Bankalar Birliğinin istesine girebilirsin...
Ordan eğitim ve konferanslar başlığına tıkla ve e-öğrenme diye bir alan çıkıyor oraya gir
Ama üyede olman lazım ondan sonra eğitim alabiliyorsun 5 tane ücretsiz eğitimleri var...
Gerçi o eğitimler biraz daha banka alanında çalışırsan işine yarayabilecek eğitimler ama yinede alabilirsin...
Türkiye Bankalar Birliğinin istesine girebilirsin...
Ordan eğitim ve konferanslar başlığına tıkla ve e-öğrenme diye bir alan çıkıyor oraya gir
Ama üyede olman lazım ondan sonra eğitim alabiliyorsun 5 tane ücretsiz eğitimleri var...
Gerçi o eğitimler biraz daha banka alanında çalışırsan işine yarayabilecek eğitimler ama yinede alabilirsin...
Cnm tamam kusura bakma oluyoryaptım başka bildğn eğitimler varmı cnm teşekkürler sağolasın
Birde borfin diye bir site var (Borsa,Finans ve Ekonomi eğitimi portalı)
Çok güzel bir site ücretsiz eğitimleride var ücretli eğitimleride var
Orayada üye olup eğitimleri alabilirsin...
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Birde borfin diye bir site var (Borsa,Finans ve Ekonomi eğitimi portalı)
Çok güzel bir site ücretsiz eğitimleride var ücretli eğitimleride var
Orayada üye olup eğitimleri alabilirsin...
Umarım yardımcı olabilmişimdir
cnm bu arada profiline baktım.. memursun galiba.. Kaç puanla ne zaman atandın cnm??? Ne memurusun..?? Lisans iktisatmıydın cnm?? Hangi ünv. den mezunsun cnm?? çok soru sordum kusura bakma cnm. Bende kpss ye hazırlanıyorumda bi taraftan
Lisans iktisat mezunuyum canım örgün okudum ben...
Memurluğa yeni atandım aslında puanım 79 du ama puanla atanmadım
Bu adliye zabıt katipliği sınavı açtıya ordan klavyeden iyi yazdım sonra mülakata girdim
Hiç kazanmayı beklemiyordum hep derler ya torpil diye bende öylesine girmiştim
Henüz başlamadım memurluğa mart sonu falan dediler ama daha geç başlama ihtimalim var
Gerçi ben kararsızım belki gitmem çünkü hiç alanımla ilgili bir yer değil
Şimdi diyeceksin ee o zaman neden girdin diyorum ya hiç mülakattan geçeceğimi sanmadım
Bir ay önce bankada çalışıyordum zaten ayrıldım kpss ye daha iyi hazırlanırım diye birden bu memurluk oldu
Şimdi oraya başlasam daha sonra istifa etsem 1 sene hiç memurluğa giremiyorum
Aslında kpss ye alandan girmek istiyordum derslerede çalışmıştım
Kararsızım
cnm bence başla katipliğe.. Sen örgün iktisat mezunu olduğun için belki katiplik sana fazla doyurucu gelmior olablr ama sonra kurumların açtığı sınavlara girersn.. Hatta adliyede de yükselrsn.. 2 yıllık adalet myo okuyup icra müdürlüğü vs. yükseleblrn cnm bu devirde kadro almak kolay değil gene kendn bilirsn de cnm yine A grubu sınavlarına mülakatlarına yine girersn bu arada para da kazanrsn.. Sen bilirsn cnm hayrlısı olsun senin için..
Bende zaten biran önce memur olmak istiyorum
Eşim tayinci her tayinde ben iş açısından sorun yaşıyordum
Memur olsam böyle olmaz işte sırf o yüzden memurluk istiyordum
Bakalım hayırlısı inşallah sende iyi puan alırsın
Ama 3. sınıfmıydın sen bu sene mi giriceksin kpss ye ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?