Aöf sınavı

luney

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
44
0
6
35
İstanbul
Kizlar aöf sınavlari yaklasiyo nasl bir calisma yöntemiyle calisiyorsunuz? Kac gun oncesinden basliyorsunuz? Şu yardimci kitaplara calissam 1 üniteyi ozetle 2 sayfa anlatilmis yeterli olur mu, aof kitaplarina bakmadan basarili olunr mu?

ben yardımcı kitaplara çalışıyodum hiçte az değildi üniteler deneyim yada murat alıyodum kitapları 2 ay önceden başlıyodum ben baya çalışıyodum işe gittiğimden vaktim yoktu internetten çıkmış soruları çözüyodum kitaplar elimden düşmezdi yolda işte yemek saatinde gece erken uyanarak hep çalışırdım özet kitabın heryerini öyle işte canım bütede detsin kalmaz böyle çalışırsan kalmadan geçersin bizde bi vize bi final vardı şimdi değişmiş örgün sistemi gibi olmuş

ben yardımcı kitaplara çalışıyodum hiçte az değildi üniteler deneyim yada murat alıyodum kitapları 2 ay önceden başlıyodum ben baya çalışıyodum işe gittiğimden vaktim yoktu internetten çıkmış soruları çözüyodum kitaplar elimden düşmezdi yolda işte yemek saatinde gece erken uyanarak hep çalışırdım özet kitabın heryerini öyle işte canım bütede detsin kalmaz böyle çalışırsan kalmadan geçersin bizde bi vize bi final vardı şimdi değişmiş örgün sistemi gibi olmuş

Bilgilendirdiginiz icin tskler.donem icerisinde bi vize bi final 1 sene icinde toplam 4 sinav sanirim

Merhaba arkadaşlar bende sınava bu ay başlıcam çalışmaya. Nisan ayına kadar sıkı calışsam sosyal hizmettleri kazanmak istiyorum. 9 yıldır kitap yüzü acmadım.umarım başarırım mecburum çünkü. Lisede sözel bölüm okudum.sizce hangi derslere ağırlık vererek çalışmalıyım?Mat. hiç anlamıyorum bi soru bile yapamam.Sadece sözel bölümle oluyodur umarım.Bilgilendirir misiniz biraz beni?

muhakkak aöf kitaplarından çalışın, ve özet çıkarmayı unutmayın... ve tabi 15 gün öncesinden başlamak en güzeli ben geçen yıl 12 ders verdim böyle yaparak

Murat yayinlarini cok meth ediyorlar.. bahar doneminde sadece ona çalışmayı düşünüyorum fikri olan varmı?

Back
X