apandisit ameliyatı sonrası enfeksiyon

pelinye

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
3
0
30
merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce apandisit ameliyatı oldum patlamadan alındı ama ameliyattan sonra karnım inanılmaz şişti ödem oldu.genel şişliklerim inmesine rağmen dikiş bölgemde enfeksiyon oluştu biraz sert ve şiş, doktorum antibiyotik verdi 6 gündür kullanmama rağmen enfeksiyonum aynı duruyor.Aranızda daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? varsa ne kadar sürede geçti?

Ya canım bende dün apandisit ameliyatı oldum Karnım çok fazla şiş ama dikiş yeri değil her yeri çok fazla şiş nasıl geçti senin kaç günde gecti

Ya canım bende dün apandisit ameliyatı oldum Karnım çok fazla şiş ama dikiş yeri değil her yeri çok fazla şiş nasıl geçti senin kaç günde gecti

çok geçmiş olsun canım.valla benim baya problemli oldu ya önce 1 hafta sonunda geçer gibi oldu sonra enfeksiyon oldu tekrar şişti antibiyotik kullanmaya başladım ondan sonraki 1 hafta sonunda orası patladı ve içinden sivilce sıkar gibi iltihap sıktırmaya gittim hastaneye 6-7 gün boyunca.ama iltihap bitince indi, yani inşallah iltihabın falan olmazsa 1 hafta max 2 haftaya iner diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun canım.valla benim baya problemli oldu ya önce 1 hafta sonunda geçer gibi oldu sonra enfeksiyon oldu tekrar şişti antibiyotik kullanmaya başladım ondan sonraki 1 hafta sonunda orası patladı ve içinden sivilce sıkar gibi iltihap sıktırmaya gittim hastaneye 6-7 gün boyunca.ama iltihap bitince indi, yani inşallah iltihabın falan olmazsa 1 hafta max 2 haftaya iner diye düşünüyorum
canım senin sadece dikiş yeri mi şişti tüm karnın mi benim karnimin tamamı çok şişti. büyük tuvaletimi de yapamadım Afedersin sadece su geliyo arka taraftan

X