Hakim savcılık evet diğerlerini bilmiyorum işte İnternette tam bir bilgi de yoksorun teşkil etmez. Ben bu adli mülakat süreçlerini iyi bilen biri olarak bana güvenin. rahat olun. geçen gün yine benzer bir konu açıldı mesela konu sahibi birkaç otel kaydı olan hakim adayıydı. Onun sorun olurdu mesela.
Bilgi kirliliği vardı hep o yüzden emin olamadımsenin gibi sıradan bi memurun otel kaydını kim napsın.
arattırdın mı bu sorunu forumda 1001'inci defa cevaplıyorum.
kaymakam, savcı, hakim vs olmuyorsan umurlarında olmuyorsun
Ne alaka yaa birsey olmazArkadaşlar merhaba ben icra kâtibi olarak atandım ama biz 1 defaya mahsus olmak üzere erkek arkadaşım ile aparta gittik girerken kimlik kaydı alındı baskın vs bişi olmadı 3 4 saat kalıp çıktık erkek arkadaşım da memur bu durum arşiv güvenlik soruşturmasına engel mi kafama çok takılıyor
Bu sürekli otel kaydı soran üye şimdi de apart soruyor.Bacım korkuyorsan uckurunu tut
Kendini Iranda ahlak polisiyle basbasa kalmis gordu sanirim ruyasindaBaskın derken
Kendini Iranda ahlak polisiyle basbasa kalmis gordu sanirim ruyasinda
otel apart vs gibi yerlerde polisin fuhuş baskını yaptığını bilmiyorsun herhaldeKendini Iranda ahlak polisiyle basbasa kalmis gordu sanirim ruyasinda
Hayat kadini degilseniz polisin karismaya hakki oldugunu sabmiyorumotel apart vs gibi yerlerde polisin fuhuş baskını yaptığını bilmiyorsun herhalde
Korkuyorsanız baskın olan yerlere gitmeyinotel apart vs gibi yerlerde polisin fuhuş baskını yaptığını bilmiyorsun herhalde
Otel yada apart tutanların aklına fuhuş baskını gelmiyor nedense sizin aklınıza geliyorotel apart vs gibi yerlerde polisin fuhuş baskını yaptığını bilmiyorsun herhalde
Fuhuş baskını yapılıyor da sizin fuhuş yaptığınızın anlaşılması için düzenli ve çok sayıda otel kayıtlarınızın, ve genellikle her sefer başka biriyle kaydınızın olması gerekiyor. Bir kere kaldınız diye bir şey olmuyor yaniotel apart vs gibi yerlerde polisin fuhuş baskını yaptığını bilmiyorsun herhalde
Adı fuhuş ve uyuşturucu ile eşleştirilen bir otelde/apartta mı kaldınız? Kritik görevlerde olmadığınız ve bu tarz (!) yerlerde sık konaklamadığınız sürece sorun olmaz. Bekarken de evliyken de otel konaklaması çok sık yaptım hiç aklıma fuhuş baskını gelmedi.otel apart vs gibi yerlerde polisin fuhuş baskını yaptığını bilmiyorsun herhalde
Yok kaldığım yere baskın olmamış sık sık değil 1 kez tek siz atandınız mıAdı fuhuş ve uyuşturucu ile eşleştirilen bir otelde/apartta mı kaldınız? Kritik görevlerde olmadığınız ve bu tarz (!) yerlerde sık konaklamadığınız sürece sorun olmaz. Bekarken de evliyken de otel konaklaması çok sık yaptım hiç aklıma fuhuş baskını gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?