Apartman hayatı

Apartman hayatında bir sorun yok insanlar değişti sapıklar türedi çocuğunu sokağa özgürce salamaz oldun. Apartmanda bişey yok yani. Müstakil ev de mahallede sokakta büyüdüm kötülük nedir bilmedim evden sabah çıkardım sokağa akşama girerdim. Şimdi öyle mi çocuğu komşuna bile gönderemiyorsun korkudan. Zaman ve insanlar değişti.

Apartman hayatında bir sorun yok insanlar değişti sapıklar türedi çocuğunu sokağa özgürce salamaz oldun. Apartmanda bişey yok yani. Müstakil ev de mahallede sokakta büyüdüm kötülük nedir bilmedim evden sabah çıkardım sokağa akşama girerdim. Şimdi öyle mi çocuğu komşuna bile gönderemiyorsun korkudan. Zaman ve insanlar değişti.
Evet cok haklısınız ne devir eski devır ne insanlar eskı ınsanlar ama ben hıcbırıyle konuşmadığım ıcın asansör fobımde var kımı cagırıcam yardıma

Şu an ben iki katlı bir binada yaşıyorum.iki daire müstakil gibi bahceli. Komşum genelde sehir dışına çıkıyor evde olmuyor. Daha önce 66 daireli bir apartman da oturmuştum. Öyle özlüyorum ki.3 hafta önce annemi kaybettim herkes gitti. Çok yalnız kaldım.eski oturduğum yerde olsaydım hiç bırakmazlardi.
66 daireli bir apartmanda oturdunuz ve özlüyorsunuz😳😳 bende müstakil ev taraftarıyım,sırf cins manyak komşularla uğraşmamak için.🙏

Müstakil evlerin de kendine göre bazı sorunları oluyor. Mesela günde iki kez süpürseniz dahi o toz evin içinde oluyor. Bahçesi, yağmuru, karı, meyvesi, otları vs... Asla bitmeyen işleri. Tabi hırsızlık vs güvenlik tehlikesi de oluyor dönem dönem.
Bir de sitelerde çocuklar bir şekilde yaşlarına göre sosyalleşme imkanı buluyorlar ama müstakil evlerde bu genel olarak olmuyor.
İmkanım olsa villa tipi sitelerde oturmak isterim ama. Hem müstakil rahatlığı hem de çocuk için güvenli sosyalleşme alanı.

Back
X