Apartman hayatı

Benim evim müstakil ve bahçeli üstelik ormanla aramda sadece yol var. Müstakil ev güzel rahat oluyor ama eksi yönleri de var. Örneğin orman kenarı olduğu için arada domuzlar gelebiliyor. Kışın müstakil evi ısıtmak daha zor. Böcekleri saymıyorum bile... 2 yıl önce balkonumda akrep bile görmüşlüğüm var.

Merhaba benım derdim apartman hayatı.Hep dört duvar arası hapishanede yaşıyor gibi hissediyorum.çocuklarımda cok sıkılıyorlar evın içerisinde müstakil evlere İmrenerek bakıyorum ne guzel bahce var evin dış kapısı hemen sokaga çıkıyor bız ıse dısarı çıkmak ıcın asansör derdi çekiyoruz her gün cocukları biyerlere goturmek zorunda kalıyorum ve cok zorlanıyorum artık oysakı bahçeli bir ev olsa ne sıkılırlar nede benım onları sureklı bıyerlere göturmeme gerek kalır kötü komşular da cabası üstelik. Apartman hayatı o kadar iğrenç kı benım için stres yapıp hiç zevk alamıyorum hayattan evde bizim kıra olsa müstakil kıraya giderdik napıcagımı bılemıyorum düşüncelerinizi yazarmısınız...😔😔
halimize sukredelim canim.insan nefsi hep daha fazlasini ister ama vesveseye kulak asma.guzel yanlarini gormeye calis.bizde yeni evliyiz ve kiradayiz .basimizi sokacak ev buldugumuz icin cok mutluyum.deprem bolgelerinde ev bulmakta cok zordur yani.hala insanlar cadirda yasiyor.tabi mustakil eve gecme imkanin varsa degerlendirebilirsin.ama her evin her yasantinin ayri zorluklari cirkinlikleri vardir.beklentini azalt ve eldekilerle sahip olduklarinla mutlu ol canim

Merhaba benım derdim apartman hayatı.Hep dört duvar arası hapishanede yaşıyor gibi hissediyorum.çocuklarımda cok sıkılıyorlar evın içerisinde müstakil evlere İmrenerek bakıyorum ne guzel bahce var evin dış kapısı hemen sokaga çıkıyor bız ıse dısarı çıkmak ıcın asansör derdi çekiyoruz her gün cocukları biyerlere goturmek zorunda kalıyorum ve cok zorlanıyorum artık oysakı bahçeli bir ev olsa ne sıkılırlar nede benım onları sureklı bıyerlere göturmeme gerek kalır kötü komşular da cabası üstelik. Apartman hayatı o kadar iğrenç kı benım için stres yapıp hiç zevk alamıyorum hayattan evde bizim kıra olsa müstakil kıraya giderdik napıcagımı bılemıyorum düşüncelerinizi yazarmısınız...😔😔
Villa tarzı güvenlikli müstakil evim olmayacaksa hicbir mustakil eve özenmem, site en güvenlisi çocuklar için şu dönemde ama villa tarzı müstakil ev olsa müthiş olurdu tadından yenmezdi 🙂

belki teraslı bi daireye çıkabilirsiniz evinizi kiraya verip müstakillerin kirası daha coksa. ailemin yaşadığı ev apartman ama terası var nerdeyse bi katın yarısı bahçe gibi. bu sene yazlığa bile gitmedik yetti dediler. yaşadığınız şehirde deniz yada orman varsa o manzaraya bakan bi teraslı daire düşünebilirsiniz. hiçbirine ekonomik imkan yoksa zaten konunun anlamı yok, yapcak bişe yok. evinizi kiraya verme lüksünüz var en azından. müstakil olmazsa teras bakın derim yani kısaca.

İkisinde de yaşamış biri olarak söyleyeyim müstakil evi pek temiz tutamıyorsun hele de çocuk varsa , bahçeyi sürekli ilaçlatmak gerekiyor akrep kene vs hatta pireleniyorsun bu en masumu gece açık hava da oturmak efso ama ışık yandığından her türlü uçan sinek böcek tepende ha bunları yazdım apt çok mu seviyorum hayır önlemleri alırsan her zaman doğa .

Merhaba canım seni iyi anlıyoruım izmirde yaşıyorum 6 sene boyunca dairede oturdum ve oğlum cok hareketliydi müstakil ev olsa keske diyodum bu arada kiracıyım sonra Rabbim bi nasip etti gönlüme göre buldum taşındım kiracıyım ama en azında bahçeli müstakil bana ait dubleks evde oturuyorum sadece tek sevmediğim yanı dubleks olması hiç sevmiyorum ama çocugum mutlu bende kocamda mutlu rahat oluyo inşallah kim istiyosa rabbim kendimize nasip etsin😍🤲🏻

Merhaba canım seni iyi anlıyoruım izmirde yaşıyorum 6 sene boyunca dairede oturdum ve oğlum cok hareketliydi müstakil ev olsa keske diyodum bu arada kiracıyım sonra Rabbim bi nasip etti gönlüme göre buldum taşındım kiracıyım ama en azında bahçeli müstakil bana ait dubleks evde oturuyorum sadece tek sevmediğim yanı dubleks olması hiç sevmiyorum ama çocugum mutlu bende kocamda mutlu rahat oluyo inşallah kim istiyosa rabbim kendimize nasip etsin😍🤲🏻
Ahh ne guzel yaa inşallah bende cocuklarımla mustakıl bır eve geçerım suan tek ıstedıgım bu

Ahh ne guzel yaa inşallah bende cocuklarımla mustakıl bır eve geçerım suan tek ıstedıgım bu
Neden cesaret edemiyor eşiniz müstakil wve kiraya çıkmaya? Bizim de bir dairemiz var ve iş ,şehir değişikliği nedeniyle kiraya verip kendimiz de kiraya çıktık farklı bir şehirde.Ayni şehir içinde de yapılabilir çok isteniyorsa neden olmasın? Ordan alıyorsunuz, oturduğunuz yere veriyorsunuz tam karşılamasa da sonuçta katkı oluyor.Bu kadar istiyorsanız eşinize ısrarcı olmalısınız az bi şey. Müstakil ev gibisi mi var ? Gürültü olmaz ,ne güzel üstten öküz gibi sandalye çeken olmaz gecenin bi yarısı (bizim çekiyorlar da) üst balkonda saatlerce görüntülü telefonla konuşan olmaz (bizim konuşuyorlar da ) Benim de ennnn büyük hayalim ama daireden gelen kira müstakil evi karşılamıyor. Durumum müsait olsa 1 dk durmam...

Bu kadar üzüyorsa sizi evi satın müstakil ev alın

Korkuyorum asansörde ya ıcındeyken bozulursa ya elektrık gıdersede çocuklarla birlikte naparım orda dıye ıcındeyım sureklı
Yalnız sizin asıl derdiniz apartman dairesi değil de OKB ye doğru giden takıntiniz sanki.
Yardıma ihtiyacıniz olabilir bu konuda destek alabilirsiniz uzman insanlardan bu sekilde yaşanmaz çünkü.
Bu kaygıniz çocukları da olumsuz etkileyebilir.

Abartin bi de. Evinin icinde huzuru mutlulugu olmayan asansörü bile dert edinebiliyo demek ki. Asansore binmenin nasil bir zorlugu var hanimefendi? Mustakil evde oturan birinin bahcesi de cocuklar icin evin bir odasi gibi , zamanla ondan da sıkılır yine disari cikmak isterler. Kafayi boyle seylere takmak cok luzumsuz gercekten

Bende çok istiyordum ztn 2 katlı bahce icinde 4 bloktan oluşan bir sitedeydim tamamen evden bağımsız nedenler ile uzun süre oturdum. En son eşim babasını kaybedince çok çıkmak istedi öyle çıktık, bizim köpeğimiz var, siteye çocuklar alıştırdı sonra biz sahiplendik düzeni fena değildi ama onun içinde çok istiyorduk. Şu an müstakil villa tipi bahçeli evdeyim yapı daha eski olsa da içi sıfır tadilat görmüş. Köpeğimiz çok rahat tamamen bağımsız alanda alt kat oradaki bahçeyi ve kapalı garajı da ona ayırdık istediğimiz hayata çok yakınız ben bahçeyi istediğim gibi düzenledim ektim komşular çok sakin şimdilik çok iyiler. Yegenlerim sokaklarda buyudu ama onlar bile geldiginde cok rahat etti bence kiradan korkmayın hayat yaşadığımız andır. Apartmani bende sevmiyorum köpeğim olmadan önce de 2 den fazla katlı sıkış tepiş bitişik nizam evleri asla düşünmedim.

Evi kiraya verip gidin o zaman?

Abartin bi de. Evinin icinde huzuru mutlulugu olmayan asansörü bile dert edinebiliyo demek ki. Asansore binmenin nasil bir zorlugu var hanimefendi? Mustakil evde oturan birinin bahcesi de cocuklar icin evin bir odasi gibi , zamanla ondan da sıkılır yine disari cikmak isterler. Kafayi boyle seylere takmak cok luzumsuz gercekten
Gercekten oylemı dersınız yaşamadıgım ıcın bılmıyorum ordandamı sıkılırlar..birde asansorun zorlugu degıl korkusu var içimde. Çocuklarla kalırsak naparız dıye

Canim istedigin kücük birsey degil şuan insanlarimiz 1+1 bile alamiyor sen müstakil istiyorsun bazi insanlarimiz 1+1 bulsa şükredicek bence otur haline şükret kirada olsaydin ne yapacaktin ya hayaller paris hayatlar ise muş . Ben evimi cok seviyorum sakin site .sitemizin icinde park komşularim arkadaşlarim cok seviyorum .birde artik hic bir yerde müstakil ev kalmadiki sen bulucan .elindeki evle cocugunla eşinle mutlu olmaya caliş .bu mutsuzlugun ilerde başına iş acar .boşver kalk temizlik yap kendine gelirsin

Gercekten oylemı dersınız yaşamadıgım ıcın bılmıyorum ordandamı sıkılırlar..birde asansorun zorlugu degıl korkusu var içimde. Çocuklarla kalırsak naparız dıye
Yani ozetle sizin sıkıntınızin kaynagi ne apartman ne asansor. Korkulariniz ve farkli huzursuzluklariniz var belli ki. Onlari bitirmeye calismaniz lazim. Yoksa en guzel bahceli havuzlu villada da aradiginiz hayati bulamazsiniz

Güvenli bir yerde yaşamıyorsanız lüks villa olur site içi müstakil evler falan olur o zaman bence müstakil ev bahçe katı ev falan tehlikeli geliyor bana.cam açamazsınız mesela demir parmaklık yaptırınca asıl o zaman hapisane gibi oluyor.Allah korusun acil durumda çıkamazsınız bile.daha önce sel durumunda demir parmaklık yüzünden çıkamayan vardı haberlerde görmüştüm.daha önce yaşadığım şehirde gece vakti yağış sonucu dere taşıp zemin kattaki insanları uykusunda boğmuştu.böcek olur fare olur sürüngen olur,rutubet olur,ara kat kadar ekonomik olmaz ısınması dert olur.gürültü,toz daha fazla olur.olumlu yanı pek yok bence çocuklar için en güzeli site içinde ev az bloklu siteler oluyor oyun alanı parkı oluyor bence ideal olan budur.

Şu an ben iki katlı bir binada yaşıyorum.iki daire müstakil gibi bahceli. Komşum genelde sehir dışına çıkıyor evde olmuyor. Daha önce 66 daireli bir apartman da oturmuştum. Öyle özlüyorum ki.3 hafta önce annemi kaybettim herkes gitti. Çok yalnız kaldım.eski oturduğum yerde olsaydım hiç bırakmazlardi.

Back
X