Apartman koridor penceresi

Beyinden bahsetmistim ahshhd emekli albay :D
Ahahah o da arabalarla ilgileniyor, ayakkabılar ilgi alanı değil. Daire 12, iki araçlık yere parkettin düzelt hemen, daire 28 stop lamban yanmıyor falan diye anons geçecek yakında 😂😂😂

Olm bizim site bildiğin toplama kampı olmuş haberimiz yok 😂

Bizim eski binadaki yönetici ayakkabılıkları içindeki ayakkabılarla birlikte çöpün yanına koymuştu bütün binadan toplayıp 😂 sonrası kavga gürültü, ben çok eğlenmiştim.

Şu an oturduğum sitede herkesin kapısına bir örnek ayakkabılık yaptıralım önerisiyle gelen oldu, allahtan kabul edilmedi. Terliklere bişey demiyoruz, sürekli bahçeye gidip geliniyor çünkü. Yığın olmadığı sürece 2-3 terliği sorun etmiyoruz. Ama ayakkabı koyan olursa anında uyarı veriyor yönetici. Kapıcı gestapo gibi, sabah çöpünü toplarken ayakkabı görürse kapıyı çalıp içeri alın diyor. Akşam çöpünde hala alınmadıysa fotoğraf çekip yöneticiye yolluyor 😂
Ah ah hayalimdeki bina yönetimi. Bizde umursanmıyor bu durum. Ankara’da yaşarken Ayrancıda otururdum. Profil tam Çankaya teyzesi tabii, her hafta kapıcı tırabzanların tozunu aldırırdı bırak ayakkabı koymayı. O kadar özlüyorum ki o nezih muhitimi. Sanırım bu seneki Hıdırellez dileğimi buldum 😂

Minimum 2 haftada bir medeniyet kokan bir apartman basligi aciliyor.

Ve ben dua ediyorum tekrar apartmanda yasamadigima, gidemde komsularimin kapi eşiklerini opem.

Minimum 2 haftada bir medeniyet kokan bir apartman basligi aciliyor.

Ve ben dua ediyorum tekrar apartmanda yasamadigima, gidemde komsularimin kapi eşiklerini opem.
Yaklaşık 50-60 yıl önce falan apartmanda yaşamaya başladığımız için bir arada yaşama kültürü oturmadı hala. Bi 150 yıl sonra falan belki oturur 😂

Ayakkabılık varmış illaki koku oluyordur. Ama sen, sana karşı bir hareket var diye yorumluyorsun anlaşılan. Madem camı dubellet. Ama kokudan duramazsan sonra bilemem, objektif değerlendir.

Ne basit şeylerden rahatsız oluyorsunuz ya.
Söyleyin açmasınlar,ya da kağıt yazıp yapıştırın.
İlla sizinkini açıyorlarsa da demek ki bulunduğunuz kat kokuyor.

Back
X