- 20 Kasım 2018
- 14.163
- 53.829
- 598
- 35
Beyinden bahsetmistim ahshhd emekli albayBen genelde havuz kenarına ayakkabıyla girenleri gizli gizli fotoğraflıyorumbütün daireleri tek tek gezemem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyinden bahsetmistim ahshhd emekli albayBen genelde havuz kenarına ayakkabıyla girenleri gizli gizli fotoğraflıyorumbütün daireleri tek tek gezemem
![]()
Ahahah o da arabalarla ilgileniyor, ayakkabılar ilgi alanı değil. Daire 12, iki araçlık yere parkettin düzelt hemen, daire 28 stop lamban yanmıyor falan diye anons geçecek yakındaBeyinden bahsetmistim ahshhd emekli albay![]()
Prensesler toplama kampinda yasamazOlm bizim site bildiğin toplama kampı olmuş haberimiz yok![]()
Ah ah hayalimdeki bina yönetimi. Bizde umursanmıyor bu durum. Ankara’da yaşarken Ayrancıda otururdum. Profil tam Çankaya teyzesi tabii, her hafta kapıcı tırabzanların tozunu aldırırdı bırak ayakkabı koymayı. O kadar özlüyorum ki o nezih muhitimi. Sanırım bu seneki Hıdırellez dileğimi buldumBizim eski binadaki yönetici ayakkabılıkları içindeki ayakkabılarla birlikte çöpün yanına koymuştu bütün binadan toplayıpsonrası kavga gürültü, ben çok eğlenmiştim.
Şu an oturduğum sitede herkesin kapısına bir örnek ayakkabılık yaptıralım önerisiyle gelen oldu, allahtan kabul edilmedi. Terliklere bişey demiyoruz, sürekli bahçeye gidip geliniyor çünkü. Yığın olmadığı sürece 2-3 terliği sorun etmiyoruz. Ama ayakkabı koyan olursa anında uyarı veriyor yönetici. Kapıcı gestapo gibi, sabah çöpünü toplarken ayakkabı görürse kapıyı çalıp içeri alın diyor. Akşam çöpünde hala alınmadıysa fotoğraf çekip yöneticiye yolluyor![]()
Yaklaşık 50-60 yıl önce falan apartmanda yaşamaya başladığımız için bir arada yaşama kültürü oturmadı hala. Bi 150 yıl sonra falan belki otururMinimum 2 haftada bir medeniyet kokan bir apartman basligi aciliyor.
Ve ben dua ediyorum tekrar apartmanda yasamadigima, gidemde komsularimin kapi eşiklerini opem.
Yaklaşık 50-60 yıl önce falan apartmanda yaşamaya başladığımız için bir arada yaşama kültürü oturmadı hala. Bi 150 yıl sonra falan belki oturur![]()