- 20 Kasım 2018
- 14.164
- 53.829
- 598
- 35
Yoo.apartmanlarda herkesin ayakkabiligi kendi kapisinin kenarında olur değil mi
Hatta Allah sizi inandirsin cogu apartmanda bilakis yasaktir kapinin dışına ayakkabilik vs koymak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo.apartmanlarda herkesin ayakkabiligi kendi kapisinin kenarında olur değil mi
+ karşı apartmanın havalandırma pencerelerine tetikçi koysun camı açmaya yelteneni indirsinlerBirsey daha..
Fare yapiskanlari oluyor
Pencerenin acma aparatina ondan sürün
Acan kisinin eli yapisacak ve viyaklayacaktir
Yine bu sekilde yakalayabilirsiniz
Tesekkure gerek yok sfjk
Camin onune guvenlik gorevlisi de olabilir sjdjsn+ karşı apartmanın havalandırma pencerelerine tetikçi koysun camı açmaya yelteneni indirsinler![]()
Benim icin sorun calisAllah ayakkabılığın tozunu düşündürtecek seviyede dert versin herkese inşallah, amin.
+ karşı apartmanın havalandırma pencerelerine tetikçi koysun camı açmaya yelteneni indirsinler![]()
Camı kimin açtığını tespit ederse yatağına at başı bırakmak da iyi bir gözdağı olabilir asdsfCamin onune guvenlik gorevlisi de olabilir sjdjsn![]()
Yeter artik gulmekten yoruldum.Camı kimin açtığını tespit ederse yatağına at başı bırakmak da iyi bir gözdağı olabilir asdsf
Tam gülecem kapısının önünde ayakkabı olan 24 daireli binanın kokusu burnuma geliyor. İçimi bir hüzün kaplıyorYeter artik gulmekten yoruldum.
En azindan ayakkabilik varmis, buna da şükürTam gülecem kapısının önünde ayakkabı olan 24 daireli binanın kokusu burnuma geliyor. İçimi bir hüzün kaplıyor![]()
Mesajınızı okurken aklımdaki ses:surat yapan kaynana
adaletsiz kaynana
Kaynana sorunsalı
Kaynana görümce sorunu
hak yiyen kaynana
sadece oğlunu düşünen kaynana
Cimri kaynana
Kaynana sorunu
Emredersiniz. Arada gelip açık camları kapatıp, 2025'te hala kapının önüne koymaya devam ettiğiniz ayakkabılarınızı da kaldırayım mı? (Tercihen o açık camdan fırlatarak)Benim icin sorun calis
Ay geçtiğimiz yaz tam giriş kattaki komşum kapı önünden merdiven kenarlarına terfi ettirdi kokuşuk ayakkabılarını. Beş sene önce uyarmıştım insan gibi bebek arabasıyla merdivenden inerken tehlikeli sorun yaşıyorum diye. Bebeğim büyümüş arabası yokmuş diye yine merdiven basamaklarına dizmeye başlamış. Ben de önce yazı yazdım baktık umursamıyor gelip gidip tekme atmaya başladım. Kadın pusu kurup bir de benle kavga etmeye başladı. Merdiven kapı önündeymiş; ben neden kapısına o kadar yakın gidiyormuşum kapısını bile dinlermişim. Deli deli konuştu. Aldım kapıya fırlattım uyarıyorum bak son kez bir daha basamakta görürsem atarım çöpe diye. Basamağa koymuyor ama bilerek tam basamak altına koyuyor. Basmadan inmek için uğraşıp daha da sinir olayım diye. Medeniyetsizler. Böyleleri aslında dağda tek başına yaşamalı.Emredersiniz. Arada gelip açık camları kapatıp, 2025'te hala kapının önüne koymaya devam ettiğiniz ayakkabılarınızı da kaldırayım mı? (Tercihen o açık camdan fırlatarak)
50 metrekare evde yaşıyorum, evin holü ne kadar olabilir tahmin edersiniz. O holün yarısında ayakkabılığım var. Annemler ev alacaklar onlarla arada evlere bakmaya gidiyorum apartmana girdikten sonra direk dikkat ettiğim kapının önündeki ayakkabı miktarı, ayakkabılık olması. Resmen medeniyet turnusolü gibi bir şey.Ay geçtiğimiz yaz tam giriş kattaki komşum kapı önünden merdiven kenarlarına terfi ettirdi kokuşuk ayakkabılarını. Beş sene önce uyarmıştım insan gibi bebek arabasıyla merdivenden inerken tehlikeli sorun yaşıyorum diye. Bebeğim büyümüş arabası yokmuş diye yine merdiven basamaklarına dizmeye başlamış. Ben de önce yazı yazdım baktık umursamıyor gelip gidip tekme atmaya başladım. Kadın pusu kurup bir de benle kavga etmeye başladı. Merdiven kapı önündeymiş; ben neden kapısına o kadar yakın gidiyormuşum kapısını bile dinlermişim. Deli deli konuştu. Aldım kapıya fırlattım uyarıyorum bak son kez bir daha basamakta görürsem atarım çöpe diye. Basamağa koymuyor ama bilerek tam basamak altına koyuyor. Basmadan inmek için uğraşıp daha da sinir olayım diye. Medeniyetsizler. Böyleleri aslında dağda tek başına yaşamalı.
Kesinlikle doğru, evime misafir çağırmaya utanıyorum. Dış kapıdan giriyorsun, her yer iğrenç ayakkabı. Rezalet bir şey. Ben de asla koymam kapıya ayakkabı. Nefret bir şey50 metrekare evde yaşıyorum, evin holü ne kadar olabilir tahmin edersiniz. O holün yarısında ayakkabılığım var. Annemler ev alacaklar onlarla arada evlere bakmaya gidiyorum apartmana girdikten sonra direk dikkat ettiğim kapının önündeki ayakkabı miktarı, ayakkabılık olması. Resmen medeniyet turnusolü gibi bir şey.
Bizim eski binadaki yönetici ayakkabılıkları içindeki ayakkabılarla birlikte çöpün yanına koymuştu bütün binadan toplayıpAy geçtiğimiz yaz tam giriş kattaki komşum kapı önünden merdiven kenarlarına terfi ettirdi kokuşuk ayakkabılarını. Beş sene önce uyarmıştım insan gibi bebek arabasıyla merdivenden inerken tehlikeli sorun yaşıyorum diye. Bebeğim büyümüş arabası yokmuş diye yine merdiven basamaklarına dizmeye başlamış. Ben de önce yazı yazdım baktık umursamıyor gelip gidip tekme atmaya başladım. Kadın pusu kurup bir de benle kavga etmeye başladı. Merdiven kapı önündeymiş; ben neden kapısına o kadar yakın gidiyormuşum kapısını bile dinlermişim. Deli deli konuştu. Aldım kapıya fırlattım uyarıyorum bak son kez bir daha basamakta görürsem atarım çöpe diye. Basamağa koymuyor ama bilerek tam basamak altına koyuyor. Basmadan inmek için uğraşıp daha da sinir olayım diye. Medeniyetsizler. Böyleleri aslında dağda tek başına yaşamalı.
Halbuki bunu başkasından beklerdikKapıcı gestapo gibi, sabah çöpünü toplarken ayakkabı görürse kapıyı çalıp içeri alın diyor. Akşam çöpünde hala alınmadıysa fotoğraf çekip yöneticiye yolluyor![]()
Ben genelde havuz kenarına ayakkabıyla girenleri gizli gizli fotoğraflıyorumHalbuki bunu başkasından beklerdik![]()