Apartman koridor penceresi

Kayinvalidenizin camında problem oldugu icin kat havalansin diye sadece sizinkini açıyor olabilirler ayrica. Belki mentesesi kırık, açılmıyor veya kapanmiyor vs. Katta acilan tek pencere sizinki oldugu icin sizinkini açıyor olabilirler. Telepati yeteneginiz yoksa uc bes kelimelik bir cümle ile bunu sormak daha mantikli degil mi?

Birsey daha..
Fare yapiskanlari oluyor
Pencerenin acma aparatina ondan sürün
Acan kisinin eli yapisacak ve viyaklayacaktir
Yine bu sekilde yakalayabilirsiniz
Tesekkure gerek yok sfjk
+ karşı apartmanın havalandırma pencerelerine tetikçi koysun camı açmaya yelteneni indirsinler 🥷

Tam gülecem kapısının önünde ayakkabı olan 24 daireli binanın kokusu burnuma geliyor. İçimi bir hüzün kaplıyor🥺
En azindan ayakkabilik varmis, buna da şükür :D
images (75).webp

Konu sahibi siz biraz kafayı kaynanaya takmış da pencereyi bahane ediyor olabilir misiniz?
Geçmiş konularınız hep kaynana üzerine, başlıklar sondan geriye doğru şöyle:

surat yapan kaynana
adaletsiz kaynana
Kaynana sorunsalı
Kaynana görümce sorunu
hak yiyen kaynana
sadece oğlunu düşünen kaynana
Cimri kaynana
Kaynana sorunu

"Kaynana sorunu" başlığıyla 3 kez, "kaynana sorunsalı" başlığı ile 2 kez farklı konu açmışsınız ben bunları birer kez saydım bir de 🤐

Emredersiniz. Arada gelip açık camları kapatıp, 2025'te hala kapının önüne koymaya devam ettiğiniz ayakkabılarınızı da kaldırayım mı? (Tercihen o açık camdan fırlatarak)
Ay geçtiğimiz yaz tam giriş kattaki komşum kapı önünden merdiven kenarlarına terfi ettirdi kokuşuk ayakkabılarını. Beş sene önce uyarmıştım insan gibi bebek arabasıyla merdivenden inerken tehlikeli sorun yaşıyorum diye. Bebeğim büyümüş arabası yokmuş diye yine merdiven basamaklarına dizmeye başlamış. Ben de önce yazı yazdım baktık umursamıyor gelip gidip tekme atmaya başladım. Kadın pusu kurup bir de benle kavga etmeye başladı. Merdiven kapı önündeymiş; ben neden kapısına o kadar yakın gidiyormuşum kapısını bile dinlermişim. Deli deli konuştu. Aldım kapıya fırlattım uyarıyorum bak son kez bir daha basamakta görürsem atarım çöpe diye. Basamağa koymuyor ama bilerek tam basamak altına koyuyor. Basmadan inmek için uğraşıp daha da sinir olayım diye. Medeniyetsizler. Böyleleri aslında dağda tek başına yaşamalı.

Ay geçtiğimiz yaz tam giriş kattaki komşum kapı önünden merdiven kenarlarına terfi ettirdi kokuşuk ayakkabılarını. Beş sene önce uyarmıştım insan gibi bebek arabasıyla merdivenden inerken tehlikeli sorun yaşıyorum diye. Bebeğim büyümüş arabası yokmuş diye yine merdiven basamaklarına dizmeye başlamış. Ben de önce yazı yazdım baktık umursamıyor gelip gidip tekme atmaya başladım. Kadın pusu kurup bir de benle kavga etmeye başladı. Merdiven kapı önündeymiş; ben neden kapısına o kadar yakın gidiyormuşum kapısını bile dinlermişim. Deli deli konuştu. Aldım kapıya fırlattım uyarıyorum bak son kez bir daha basamakta görürsem atarım çöpe diye. Basamağa koymuyor ama bilerek tam basamak altına koyuyor. Basmadan inmek için uğraşıp daha da sinir olayım diye. Medeniyetsizler. Böyleleri aslında dağda tek başına yaşamalı.
50 metrekare evde yaşıyorum, evin holü ne kadar olabilir tahmin edersiniz. O holün yarısında ayakkabılığım var. Annemler ev alacaklar onlarla arada evlere bakmaya gidiyorum apartmana girdikten sonra direk dikkat ettiğim kapının önündeki ayakkabı miktarı, ayakkabılık olması. Resmen medeniyet turnusolü gibi bir şey.

50 metrekare evde yaşıyorum, evin holü ne kadar olabilir tahmin edersiniz. O holün yarısında ayakkabılığım var. Annemler ev alacaklar onlarla arada evlere bakmaya gidiyorum apartmana girdikten sonra direk dikkat ettiğim kapının önündeki ayakkabı miktarı, ayakkabılık olması. Resmen medeniyet turnusolü gibi bir şey.
Kesinlikle doğru, evime misafir çağırmaya utanıyorum. Dış kapıdan giriyorsun, her yer iğrenç ayakkabı. Rezalet bir şey. Ben de asla koymam kapıya ayakkabı. Nefret bir şey

Bizim eski binadaki yönetici ayakkabılıkları içindeki ayakkabılarla birlikte çöpün yanına koymuştu bütün binadan toplayıp 😂 sonrası kavga gürültü, ben çok eğlenmiştim.

Şu an oturduğum sitede herkesin kapısına bir örnek ayakkabılık yaptıralım önerisiyle gelen oldu, allahtan kabul edilmedi. Terliklere bişey demiyoruz, sürekli bahçeye gidip geliniyor çünkü. Yığın olmadığı sürece 2-3 terliği sorun etmiyoruz. Ama ayakkabı koyan olursa anında uyarı veriyor yönetici. Kapıcı gestapo gibi, sabah çöpünü toplarken ayakkabı görürse kapıyı çalıp içeri alın diyor. Akşam çöpünde hala alınmadıysa fotoğraf çekip yöneticiye yolluyor 😂

Back
X