Apartman merdiveni beni gerdi

morsalkimm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
23
10
8
37
kızlar iyi geceler, ben 4 katlı bir binada oturuyorum. Herkeain kendi evi sadece ben kiraciyim. Benden başka diğer 3 daire anlaşmışlar ve merdivenci kadını çıkarmışlar. Herkes kendi siler diye düşünmüşler. Şimdi her daire baştan aşşa bütün apartmanı ayda bir defa silecekmiş. Benim eşin kesinlikle benim silmeme müsade etmiyor asla sen silemezsin temizlikçi tutsunlar diyor. Fakat sadece ben temizlikçi tutmk istiyorum. 5 aylık bebeğim var çok hareketli tek bakıyorum onu bırakıpta silemem. Gece gece içim sıkıldı ya sabah komşuya söylesem ben silemeyeceğim apartman aidatına 10 yada 20 tl ne kadarsa tutarı eklesem ve geri çekilsem silmesem. Temizlikçi bayanlar tek kişi için gelmiyorlar buralarda. Offf kızlar bir fikir verin

canm güzel dille komşularına silemeyecegini bebegi bırakamayacagını anlat .. aylık temizlikç, gelse bana 20 tl düser bende temizlik malzemelrini alıyım de..

kızlar iyi geceler, ben 4 katlı bir binada oturuyorum. Herkeain kendi evi sadece ben kiraciyim. Benden başka diğer 3 daire anlaşmışlar ve merdivenci kadını çıkarmışlar. Herkes kendi siler diye düşünmüşler. Şimdi her daire baştan aşşa bütün apartmanı ayda bir defa silecekmiş. Benim eşin kesinlikle benim silmeme müsade etmiyor asla sen silemezsin temizlikçi tutsunlar diyor. Fakat sadece ben temizlikçi tutmk istiyorum. 5 aylık bebeğim var çok hareketli tek bakıyorum onu bırakıpta silemem. Gece gece içim sıkıldı ya sabah komşuya söylesem ben silemeyeceğim apartman aidatına 10 yada 20 tl ne kadarsa tutarı eklesem ve geri çekilsem silmesem. Temizlikçi bayanlar tek kişi için gelmiyorlar buralarda. Offf kızlar bir fikir verin
Bi bayan tutun sizde bende oyle yapacam hemen hemen ayni problem bende de var kimse yanasmiyor bizdede kadin tutmaya bi iki haftada bir yıkanıyor sizin gene dort auda birmis

Komsularinla bu konuda muhatap olma o gun icin yarim gun temizlikci al kadinla anlas.. hem evini az toplar hem merdivenleri temizler. Ben oyle yapiyordum.

Ayni beni anlatmissin 4 katli bina ve tek ben kiraciyim sadece ben silmiyorum apartmani silmem de. Şöyle anlastik digerleriyle,onlar temizlik isiyle ilgileniyorlar ben de apartman elektrigini oduyorum. Temizlik malzeme masrafi da onlara ait.ayda 10-15 lira falan anca geliyor elektrik. Kafam rahat hic degilse. Ben kendi evimi temizleyemezken gidip bi de apartman silemem.

4 ayda 1 kere 70-100 tl verin başkasına sildirin. Hiç uğraşmayın, hem siz hem eşiniz hem komşularınız rahat eder 100 tl ye

Cimriler apartmani.
Temizlikci kadini cikarip merdiven silmeyi mantikli bulup elbirligiyle karar vermisler.
Buda cok surmez ben iyi sildim sen kotu sildin kavgasi baslar.
Sizin temizlikci tutmaniz en mantiklisi.

Burda tek kişi içinde kadın gelmiyor. Ay boş şeylerle kafa dolduruyorlr ya işe başlayacağım iznim bitiyor uğraştığım şeylere bak. Bakalım yarın konuşacağım umarım bir sorun çıkmaz.

herkez kendi kapısının önünü silsin ozaman size danışmadan bunun kararını nasıl verebiliyorlarmış çok saçma

Sahsen ben mümkün değil silmek istemem. Ama siz de hem karnım doysun hem pastam dursun der gibi 10_20 tl vereyim işin içinden çıkayım diyorsunuz. Bence sizde kalsın 10 tl niz. Bozdurur bozdurur harcarsınız..kim 10 tl için 4 katlı apartmani siler. Saçmalık.

Burda tek kişi içinde kadın gelmiyor. Ay boş şeylerle kafa dolduruyorlr ya işe başlayacağım iznim bitiyor uğraştığım şeylere bak. Bakalım yarın konuşacağım umarım bir sorun çıkmaz.

Tek kişi için kadın gelmiyor ne demek anlamadım?
Bence diğer ev sahipleri kendi günlerinde kendileri temizlesin, size düşen günde siz bir kadın bulun.

Sizin sileceginiz gun tutun birini silsin gitsin. Illa ki sen sileceksin diyemezler ya.

Ya herkes kendi kapısının önünü silsin. Ya da binadaki kadınlara sorun kabul eden varsa biri 50-60 liraya sizin siranizda da yapsın.

ayda bir mi silinecek apartman merdivenleri:KK53:
Bana da tuhaf geldi:cool:.Benim de 4 kartlı.En fazla 1 hafta dayanıyor ayakkabıyla çıkılmadığı halde:cry:.2 .kata kadar ben siliyorum.2.kattan aşağıya kadar kiracı siliyor.Kovayla silmesi sorun olsa da şimdi kullanımı kolay viledalar var,o kadar büyütmeye gerek yok bence ayda bir silinecekmiş madem.

Back
X