• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman sorunları

atlantistengelenkadin

İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
2.317
4.183
133
Yaklaşık 3 senedir oturduğum apartmanda hepi topu 5 daireyiz.İlk 3 kat birbirleriyle akraba .Ben ve üzerimdeki kat sahibi apartmanın boyanmasından yanayız ki üst kat komşum 16 senedir oturduğu halde boya yaptıramamış..
Apartmanın genel kullanım alanları harap olmuş halde.Savaştan çıkma bir görüntüsü var ve o köhne görüntüye bir de hamamböceklerinin cirit atmasını eklersek tadilata ne kadar ihtiyacı olduğunu anlatabilirim.Böcek ilaçlama ve boyama konusunda ilk 3 daire topu hep birbirine atıp bizi oyalamakta. (Hepsinin hali vakti gayet yerinde .cimri ve pisler) Çözüm konusunda önerilerinizi beklemekteyim bayanlar.. Teşekkür ederim.

Çoğunluk onlardaysa malesef çözüm yok. Bu tip şeyler oy çokluğu ile yapılır.

Boyamaya masraf yapmayın bence. Dış cephe yalıtımı 2017 yılında zorunlu hale gelecek. O zaman mecburen yalıtım yapılıp boyanacak zaten.

Apartmanın sahibi boyama işlemini başlatsın aidata ek olarak boya paralarını da alsın.
Sonuçta keyfi değil mecburi tadilat.

Yaklaşık 3 senedir oturduğum apartmanda hepi topu 5 daireyiz.İlk 3 kat birbirleriyle akraba .Ben ve üzerimdeki kat sahibi apartmanın boyanmasından yanayız ki üst kat komşum 16 senedir oturduğu halde boya yaptıramamış..
Apartmanın genel kullanım alanları harap olmuş halde.Savaştan çıkma bir görüntüsü var ve o köhne görüntüye bir de hamamböceklerinin cirit atmasını eklersek tadilata ne kadar ihtiyacı olduğunu anlatabilirim.Böcek ilaçlama ve boyama konusunda ilk 3 daire topu hep birbirine atıp bizi oyalamakta. (Hepsinin hali vakti gayet yerinde .cimri ve pisler) Çözüm konusunda önerilerinizi beklemekteyim bayanlar.. Teşekkür ederim.
Taşın bence benimde oturduğum apartman tadilat istiyodu ama herkes kabul ederken benim ev sahibim yanaşmıyomuş neyseki evi sattı yeni ev sahibim bina boyasından tut dış cephe mantolama ve çanak antene kadar herşeyi yaptırdı bu pis insanlarla uğraşmak zor allah yardım etsin

Taşın bence benimde oturduğum apartman tadilat istiyodu ama herkes kabul ederken benim ev sahibim yanaşmıyomuş neyseki evi sattı yeni ev sahibim bina boyasından tut dış cephe mantolama ve çanak antene kadar herşeyi yaptırdı
taşınmayı ben de çok düşündüm ama evimin planı şahane .Bu semtte böyle büyük ve planlı ev bulmam imkansız gibi.

taşınmayı ben de çok düşündüm ama evimin planı şahane .Bu semtte böyle büyük ve planlı ev bulmam imkansız gibi.
Kötü ev sahibi mal sahibi edermiş güzel bir ev bulur ve kurtulursun inşallah

Belediyeye fen islerine sikayet edin,belediye yonetmeligi ,goruntusu bile cevreyi kirletse ,tadilati zorunlu tutuyor ,
Ki sizde bocek vs sorunlar var ,
Kimsenin gonlunu beklemek zorunda kalmazsiniz

Belediyeye fen islerine sikayet edin,belediye yonetmeligi ,goruntusu bile cevreyi kirletse ,tadilati zorunlu tutuyor ,
Ki sizde bocek vs sorunlar var ,
Kimsenin gonlunu beklemek zorunda kalmazsiniz
bu mevzuatı bilmiyorum.
dış cephe sıkıntı değil asıl sorun içerde .
koridorlar ,merdivenler filan çöplük gibi...
gelenimden gidenimden utanır oldumm.
iç cephe için de geçerli mi o mevzuat?

bu mevzuatı bilmiyorum.
Siz neden utanacaksınız ki sizden kaynaklı olmayan bir durum için.
Zaten evinizin içini görenle apartmanın haline bakan sizden kaynaklı olmadığı gayet anlayabilir diye düşünüyorum.

bu mevzuatı bilmiyorum.
Evet ic cephe icinde gecerli ,ornegin ,bocek sorunu ,dokulen sivalar ,su kacaklari,
Ornegin dairenizde su akintisi var baska daire yaptirmiyor ,gecerli,
Yada ev sahibiniz tamirati yaptirmiyor ,yine gecerli

Back
X