Apartman yöneticisi olan var mı?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Aidatlarınızı elden mi veriyorsunuz siz de benim gibi? Utanmadan bana senden başka aidat veren yok dediler. Diğerleriyle beraber yiyip içtikleri için onlardan almıyor galiba. Taşındığımdan beri toplantı olmadı. Yönetici şu dediler ona para veriyorum. Denetçi kim onu da bilmiyorum. Makbuzlarımı da zorla aldım.Biz istiyoruz ki, deftere bakalım kim ödemiş, kasada ne kadar para var görelim. Mümkün mü? 3-4 yıldır aidat ödemeyen kankalarını icraya vermemiş, husumetli olduğumuz için diyorki seni icraya vereceğim. Hesap numarası ver diyorum, illa elden istiyor. Maliye inceler mi defterleri? Ben ödemekten kaçınmıyorum. Peşin peşin veriyordum. Salak olduğumu yüzüme vurdu.

Aidatlarınızı elden mi veriyorsunuz siz de benim gibi? Utanmadan bana senden başka aidat veren yok dediler. Diğerleriyle beraber yiyip içtikleri için onlardan almıyor galiba. Taşındığımdan beri toplantı olmadı. Yönetici şu dediler ona para veriyorum. Denetçi kim onu da bilmiyorum. Makbuzlarımı da zorla aldım.Biz istiyoruz ki, deftere bakalım kim ödemiş, kasada ne kadar para var görelim. Mümkün mü? 3-4 yıldır aidat ödemeyen kankalarını icraya vermemiş, husumetli olduğumuz için diyorki seni icraya vereceğim. Hesap numarası ver diyorum, illa elden istiyor. Maliye inceler mi defterleri? Ben ödemekten kaçınmıyorum. Peşin peşin veriyordum. Salak olduğumu yüzüme vurdu.
esım yonetıcılık yapıyor yaklasık 8 senedır

evet mumkun yanı defterı ıncelemek nereye ne odenmıs ogrenmek nereye ne kadar gıder yapılmıs pesıne dusmek hakkınız sızı zaten duzenlı toplantılarla bılgılendırmek zorundalar makbuz vermek defterlerı ıslemek onaylamak duzenlı toplantı yapmak hesap vermek zorundalar aksı halde suç ıslemıs oluyorlar
elden versenızde aıdatı onemlı degıl sız makbuzunuzu almak zorundasınız makbuzu vermezse sıkayet etmelısınız

Bizde aidat diye birşey yok, yönetici de değilim ama bir arkadaşımın babası yönetici.
Banka hesabına "ev aidatı" diye ödeme yapılıyor.. O da deftere işliyor ve makbuzlarını veriyor.
Makbuzu mutlaka almalısınız, bu neresi olursa olsun. Makbuz almazsanız ödemedi sayılır, icraya verilirsiniz. Ve evet sizin kimin ödeyip kimin ödemediğini görmek hakkınız.

o elden istiyor diye elden vermeniz biraz tehlikeli olmuş.anlattığınız gibi şaibeli şeyler varsa sizin para odemediginizi iddia edebilir ki aranızda da sıkıntılar varmis.en azından bankaya eft havale gibj islemle gerçekleştirip not düşseniz aidat ücreti diye bir kanıtınız olur o dekontlar

Kaç daire var? Yönetim resmi olarak mi kurulmuş?

Ben artık vermiyorum. Başkalrı vermiyor ve gelip benden istiyor. Bir de sadece sen veriyorsun diyor. Bu durumda ben mal mıyım? Makbuzlarımı zorla aldım ama üstünde hangi gün verilmiş yazmıyor. Çünkü bir yıl sonra verdi. Gelir, gider hiçbir şey yazmıyor. Bir kere toplantı oldu ona da çağırmadı.

@ Sudakiiz Sudakiiz , ben taşındığımda bana yönetici şu, parayı ona veriyoruz dediler. Ben de o şekilde devam ettim. Kurul var mı, kim, neci bilmiyorum. 13 daire var.
Apartmanın makbuzu varsa resmiyet vardır iyi kötü. Suç duyurusunda bulunursaniz parcalarlar yöneticileri mahkemede. Iğne kadar ayrıntıya kadar incelerler. Ben yöneticilik yaptım ama bizim kuruluşu bile noter onayliydi. 2015 yilinda 300 liraydı aidat. 24 daire vardı. Öyle kolay değil o işler. Hesap vermesi çok zor. Ayrıldım da kurtuldum. Muhasebecimiz bile vardı bizim.

Ben artık vermiyorum. Başkalrı vermiyor ve gelip benden istiyor. Bir de sadece sen veriyorsun diyor. Bu durumda ben mal mıyım? Makbuzlarımı zorla aldım ama üstünde hangi gün verilmiş yazmıyor. Çünkü bir yıl sonra verdi. Gelir, gider hiçbir şey yazmıyor. Bir kere toplantı oldu ona da çağırmadı.
Bu ne biçim iş yahu😯

@ Evcilpiton Evcilpiton , nasıl resmiyet yok? makbuz vermiyor musunuz? paraları nerede tutuyorsunuz? ben geldiğimden beri peşin peşin ödedim.
Bizim apartmanın sistemi böyleymiş. Apartmanda bir kaç kişi arasında sorun çıkınca diğer oturanlar karar alıp beni seçtiler.Ama bizim ki çok cüzi bir mebla. Öyle büyük rakamlar yok formaliteden biraz yani yöneticilik.

Evcilpiton Evcilpiton , bizimki gibi. sizin adınız da apartman girişinde yazmıyor mu? ben bu adamın parayı cebine atmadığını nasıl anlayacağım?
Toplantı yapmıyorlar sanırım sizinkiler. Toplantıda deftere ne kadar toplandığı, ne zaman verildiği ve giderler yazar. Kasada kalan para söylenir. Sizde bu durum yok anladığım kadarıyla. Toplantı talep edin

Şimdi tamamen yazdıklarınızı okudum.sizin apartman ali babanın çiftliğine dönmüş. Ben olsam bende vermezdim aidat

@ Evcilpiton Evcilpiton , aynen öyle toplantı olmadı, olana da çağırmadıkları gibi üstüne para istediler. ben yöneticinin yüzünü görmek istemiyorum. bir dilekçe yazsam gelir gideri, toplanan parayı gösterir mi?

@ Evcilpiton Evcilpiton , aynen öyle toplantı olmadı, olana da çağırmadıkları gibi üstüne para istediler. ben yöneticinin yüzünü görmek istemiyorum. bir dilekçe yazsam gelir gideri, toplanan parayı gösterir mi?
O konuda bilgim yok maalesef burda avukat arkadaşlar var onlar bilgi verirse daha doğru olur

Bizim apartmanda da kimse aidat ödemiyor diyen tipler var. Oysa onun dışında herkes ödüyor. Siz de mi onlardansınız yoksandndnd

Babam yönetici biz de aidatı elden ödüyoruz. Site yönetimine aidat ödense hiçbir şey yapmıyorlardı biz de böyle çözüm bulduk.
Edit: Bizde toplantı oluyor ve nereye para harcandığı söyleniyodu ama zahmet edip toplantıya gelmeyen de var:d

Back
X