• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda halı çırpan komşu!

Mersa8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
119
3
66
İyi günler hanımlar,
Üst kat çaprazımda bir hanım apartmanın merdivenlerinden aşağıya doğru halılarını çırpıyor. tabiki çok gürültü oluyor ve asıl sorun evinin pisliğini çocuklarımında tutunarak indiği merdiven korkuluklarına ve apartman koridoruna çırpması, bir kaç defa kendisini uyardım, hatta en sonunda şikayet edeceğimi de söyledim . ama hala devam ediyor. konuşarak anlaşabileceğim biri değil. ağzıda çok bozuk zaten. hatta kendisinin alt katında oturan ve benim karşı komşum olan aile sırf bu hanım yüzünden 25 senedir oturduğu evini satılığa çıkartıp gitti başka yere taşındı. zabıtayı aradığımda ise halıyı çırparken görmemiz lazım dedi, bende siz gelene kadar kadın evine girer ne yapıcaz dedim, yapacak bir şey yok dediler.
başına böyle bir durrum gelen var mı ? ne yapmamı önerirsiniz ?

(oturduğum katta 3 daire var, bir benimki, diğeri boş, diğerinde ise yaşlı bir kadın oturuyo ve korktuğundan bulaşmıyor )

Fotoğrafını çek veya videoya kaydet çırparken.öyle gösterirsin zabıtaya veya polise.
Arka tarafa bakan bir balkon yok mu ordan çırpsa daha iyi olur.

tek balonu var, bu balkonun altında da lokanta var, aslında en azında akşam dükkan kapanınca çırpmasını söyledim (çünkü illa çırpacak) yine de çare olmadı, fotorafını çekince de gayet güzel bir kavga çıkarır ama denemek lazım sağolun.

halı çırpmak da ne Allahaşkına:19:apartmanda oturan insanların bazı kurallara uyması şart ama kimi insanlar çok arsız oluyor ne desen boş anlamıyorlar:23:

halı çırpmak da ne Allahaşkına:19:apartmanda oturan insanların bazı kurallara uyması şart ama kimi insanlar çok arsız oluyor ne desen boş anlamıyorlar:23:

Halı çırpmak yadırganacak birşey mi ?
Belli bir düzende yapıldığı takdire de
Tarzınız çok ilginç,nerede yaşıyosunuz yurtdışında mı
?

Haliyi cirpmak tozlarindan kurtulmak icin en etkili yontemdir :31:Ama bina icinde cirpilmasi biraz tuhaf yani :44:
Zaten halidan ziyade bircok el korkuluklara degdigi icin orasi mikrop yuvasidir resmen.
Bina yoneticisi felan yokmu ona soyle canim.. Yada arkadasinda dedigi gibi fotograf cek yada videoya al. Okuyunca aklima ilk gelen resmini almak oldu zaten :1:

?

yurt dışında yaşamaya gerek yok,bende bundan çok rahatsız olurum.Kendi evini temizliyecek diye başkasının evini yada ne bilim kapısının önünü kirletmeye hakkı yok kimsenin.elektrik süpürgesi denen bişey var süpürünce gitmiyormu yani toz vs.belli şeyler okey çarşaftı,sofra beziydi ama halıya hakikaten çok sinir oluyorum.her pazartesi işkence gibi işten eve gidip balkon yıkıyorum yaz-kış.milletin ne kadar saç kıl pisliği varsa balkonumda...

yurt dışında yaşamaya gerek yok,bende bundan çok rahatsız olurum.Kendi evini temizliyecek diye başkasının evini yada ne bilim kapısının önünü kirletmeye hakkı yok kimsenin.elektrik süpürgesi denen bişey var süpürünce gitmiyormu yani toz vs.belli şeyler okey çarşaftı,sofra beziydi ama halıya hakikaten çok sinir oluyorum.her pazartesi işkence gibi işten eve gidip balkon yıkıyorum yaz-kış.milletin ne kadar saç kıl pisliği varsa balkonumda...

Biz site içinde yaşıyoruz,sessiz sakin bi yerdir
Bizim burda da çırıparlar
Bina içinde değil tabikide,balkonda yapılır bu iş
Elektirik süpürgesi belli ki yeterli gelmiyo
Size gelebilir,başkasına gelmeyebilir
Balkonlar yıkanmadan önce çırıpılır,balkonlar sonra yıkanır
Size en yararlı yorumu Yuutis yapmış,dediğini deneyebilirsiniz
Benimkiler ve diğerleri biraz konu dışı oldu :34
:

bende yengemdeyken başımıza geldi böyle bir durum.. daha yeni çamaşırları serdik balkona , üst kattaki sözde temiz komşu , sen çıkar halıyı balkına bi güzel pat patla ve bunu sürekli yapıyomuş.. bende sinir oldum , havalansın diye bıraktığı , bizim balkona kadar sarkan halıyı , tuttuuuuum bir güzel aşağı indirdim... :27: laftan sözden anlamayana böyle yapacaksın..

bugun zabıtayı yeniden aradım, apartmanın içine karışmıyorlarmış, ama yine de şikayetimi aldılar, fotoğraf çekme meselesine gelince dilekçe yazmam ve ekine eklemem gerekirmiş. vakit bulduğumda yapıcam en kısa zamanda.
bu arada apartmanda halı çırpmak konusunda şöyle düşünüyorum, bazı insanlar böyle en temiz yöntem diye düşünüyorlar ama çok doğru değil, ama illa yapılacaksa en azından bir zaman diliminde olmalı.
cevaplarınız için teşekkür ederim.

?

müstakil evde halı tabiki çırpılır ama apartman içinde yada balkondan çırpmak doğru değil ki:50:
bir evini temizleyecek diye diğerinin balkonu penceresi kirleniyor yada merdivenden aşağı çırpınca korkuluklar merdivenler başkasının kapısının önü kirleniyor
komşuluk hakkı denen birşey var apartmanda yaşıyorsak bu konularda biraz dikkatli olmalıyız:31:

müstakil evde halı tabiki çırpılır ama apartman içinde yada balkondan çırpmak doğru değil ki:50:
bir evini temizleyecek diye diğerinin balkonu penceresi kirleniyor yada merdivenden aşağı çırpınca korkuluklar merdivenler başkasının kapısının önü kirleniyor
komşuluk hakkı denen birşey var apartmanda yaşıyorsak bu konularda biraz dikkatli olmalıyız:31:

Bakın bu yorumunuz ne kadar ölçülü ve güzel
Az önce arsız demiştiniz onun için yadırgadım ben

Biz burda fikirler vermeye calisiyoruz ama bazi usluplar hos olmuyor.. Kolay gelsin arkadaslar..

Back
X