- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
kesinlikle haklısınız Allahın yarattığı tek varlık bizmişiz gibi davranıyorlarÇok haklısın demlicay.vereliniortak Bu insanlara ne oldu anlamıyorum.:gitme:
Hayvanlara düşman oldukları gibi hayvansever düşmanı da oldular. Bir sokak hayvanına bir parça yemek versen mahallenin delisi ilan ediliyorsun.
Gücünüz varsa insanlara yardım edin diyorlar. Kendilerinin bir Allahın kuluna hayırlarının dokunduğunu görmedim.alsanaalsanasmile
Allah ıslah etsin böylelerini.
kimse imza toplatıp köpeği atttıramaz.
apartman kurulduğun da alınan kararda varsa geçerlidir. ben köpeğimi getirdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. 20 yıllık bir apartmanda oturuyorum. geçen mayıs tuttuık evi düğünden sonra köpeğimizi de alıp yerleştik ama daha biz yerleşirken sizin köpeğiniz varmış apartmanda olmaz dediler. bende yönetim kararlarınıza bakmam gerek dedim. kimse cvp vermedi. rottweiler cinsi dişi 6 yaşındaki köpeğimle günde iki kere dışarı çıkıp geliyoruz kimseden ses seda yok . bir ara yaşlı bir amca apartmanda bakamazsınız şikayet ederim dedi. bende size yargı da yönetim de açık kolay gelsin dedim. hiç bir cvp olmadı. daha sonra ikinci köpeğimiz geldi minyatyür pincher o arada bir havlıyor ama apartmanda ki çocuklar kadar sesi çıkmıyor.
gürültü konusunda şikayer edildiğinde kimden ise şikayet o kişinin evine ses ölçüm cihazı konulur. bu sonuçla beraber mahkemeye verilir.ama imza toplayarak kimse birtşey yapamaz
sevgili Binbirrenk ve er_ca,
çok teşekkür ederim ilginiz için,
düzmece birşeyler olduğunun farkındayım,dayanağı da yok farkındayım fakat yine de iki de bir şuçlayıcı davranışları insanı rahatsız ediyor. Ben zaten ısrarla mahkemeye gitmesi taraftarıyım,eşim de ben de bizimle sözlü uğraşmamasını ve mahkemeye gitmesini söyledik defalarca. Eşim yok şu anda yanımda ve uzunca bir süre de olamayacak,bu yüzden kendimi desteksiz yalnız hissettim iyice,desteğiniz için teşekkür ederim.
bir de ben haksız olarak böyle bir davranışa maruz kalınca çok sinirleniyorum ve sesim çok çok çok yüksek çıkıyor,kendimi nasıl frenlerim bunu düşünüyorum,haklıyken haksız olmamak için:)
geçen gün mesela mutfakta bardak kırıldı yere düşüp,yukarı yine vurdu saat yanılmıyorsam 20 civarı,bu saatte kediler aparmanı üstümüze yıkıcaklar falan diye bağırdı ki kedilerim uyuyor ya,ben de bütün tabakları yere atıp kırdım,istersen gelip kafanda kırayım diye bağırdım artık dayanamadım.aslında sabretmek istiyorum ve sözlü herhangi bir diyaloğa girmek istemiyorum ama dayanamadım dediğim gibi.belki de tavsiyeleriniz doğrultusunda mahkeme sürecini benim başlatmam daha doğru olabilir,sonuçta taciz ediliyorum.ama bu konuda da şahit bulamamaktan korkuyorum çünkü kapıcı onlarla içli dışlı ve bu olayların dışında diğer komşularım.her neyse şimdilik sesi çıkmıyor ve umarım herşey yolunda giderse ben de zaten yaza doğru taşınmayı düşünüyorum.
umarım her zaman hayvansever insanlarla karşılaşırız ki gerçekten hayvan sevemeyenler insanlara karşı saygı ve sevgi besleyemiyorlar.
gerçekten çok çok teşekkür ederim desteğiniz ve fikirleriniz için,yalnız olmadığımı hissettim.
bizde apartmanda oturuyorus herkes gayet memnun arada bir havlar eder ama insanların apartmanda hayvan olması hırsızlık yonunden hosuna gidiyor cunku bizimki yabncı gorunce havlıyor oyle olunca herkes bakıyo kim diye..valla ben ust kattaki komsunun ufak kızının yere vurarak kosmasını cekiyorsam oda benim kopegimi cekicek ozaman bende evde kucuk cocuk bulundurmayın diye karar cıkartırımsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?