• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda yasamasını bilmek bu kadar mı zor?

bzim de 1. kata yeni kiracı taşınmış... her apartmana girmemizde kapıyı açıp bakıyolar.. bir değil...iki değil... sadece siz yasıyosunuz sanki...garipsiyorum....günde 30 kere gireym apartmana üşenmez bakarlar....

Kötü komşu insanı mal sahibi yapar derler ya beni yaptı işte o kötü komşu Kötü demek bile hafif kalır yanında her türlü pislik vardı hayatımda böyle bir insanla ömür boyu karşılamam herhalde anlatsam roman olur en basiti o zaman 5 yaşındaki oğluma bile ölüsünü kollarına alırsın inşallah diye beddua etmesi gerisi zaten teferruhat ama o kadar kötüymüş ki beni ev sahibi yaptı.

Maalesef yeni taşınan komşularımız yüzünden biz de çok huzursuz olduk.
Onların evi zemin katta ve balkonları açık olan otoparkımıza bakıyor.
Çamaşırlıklarını otoparkın oraya koyuyorlar ve üzerinde iç çamaşırları alenen görünüyor.(Sütyen gibi.)
Otopark çok dar alana girdiğimizde inip çamaşırlığı veya bisiklet v.b. kişisel eşyalarını kenara aldıktan sonra ancak aracımızı park edebiliyoruz.Küçük bir çocukları var yan apartmandaki çocukları toplayıp otoparkta araçlarımızn içinde top oynuyorlar.Araçlarımıza çıkartma v.b. yapıştırıyorlar.
Ben görmedim ama geçen pazar maslarını otoparka çıkartıp kahvaltı yapmışlar.
Ayrıca misafirleri geldiği zaman araçlarını otoparka parkediyorlar ancak herkesin tek araçlık yeri var.Apartman sakinlerinden biri geldiğinde dışarda kalıyor.
Uyarı yazısı asıldı sözlü uyarıldılar.Bakalım sonuç ne olacak.

offf offf bende bıktım bu görgusuz insanlardan... tum mahallede halı sılkeleme alışkanlıgı var.. sabah 8.30 başlarlar...
hele bır markette alışveriş yapmaları var.. sankı yagma var gıbı....
sonradan görmüşlerin arabalarındakı alarımlar. ne anlıyorlar bılmıyorum.. her beş dk bır araba alarımı çaliyor.. gerisi sız düşünün.. sokaga tukurenleri saymıyorum.. igrenıyorum, mıdem bulanıyor....

saygısız komşularınız olabilir ama siz de en az onlar kadar saygısızsınız
market alışverişlerinden size ne ki? sanki sizin evinizi yağmalıyorlar gibi dert yanmışsınız. isterseniz söyleyin almasınlar, her eksik çıktığında kapınıza gelip ''komşu biraz salçaverir misin, bugün de un bitti sen de var mı?'' diye sizden isterler.

Bir de sinir olduğum konulardan biri ,balkon da otururlarken ses tonlarına dikkat etmeyenler.Bazıları masallah son ses sanki karşısında sağır varmış gibi yüksek sesle konuşmayı seviyor.:20:

cır cır ırlayan bir yan komşumuz var ama ben pek rahatsız olmam sesten:))

zaten en üst kattayız

1.kattaki komşularımız apartmana girerken hemen kapılarını açıyolar ona çok sinir oluyorum bende

guzel bir konu olmus benimde sinirimi bozan komsum var karsı komsum. asagıdan kapı calınınca kimmis neymis kime gelmis demeden aciyor iceriden kapiyi gozlukten kontrol ediyor actıktan sonra ne anlamı varsa sanki kendisi yasıyor birtek apartmanda[/I][/I]

bizim apartmanda bitane yaşlı çift var yıllar sonra köylerini bırakıp şehire taşınmışlar apartman hayatını ilk defa yaşıyorlar tamam buna bişe dediğimiz yok ama okadar rahatsız ediyo ki kadın bizi hatta katımızdaki daireleri...sabah ezanında kalkıo yemek yapıo bulaşık yıkıo tak tak tamir yapar gibi...bizim duvarlar birleşik onun mutfağı annemlerin yatak odasıyla duvarları birleşik...annem hiç uyutmuyo beni diyo..yüz kere de uyardı bulaşıklarını 9 da falan yıkasan eşim uyuyamıo diyor hiç laf analmıo ya ayok ben yapmıom o sesi diyo yalan konuşuo koca kadın...kilimlerini apartamana sirkelio bizim kapılar batıo kaç kere kapısna dayandılar camdan sirkele die..evi de aşırı pis böcek sarmış evini o böcekleri bezle toplayıp apartmana atıo hatta bizim eve de girmiş bikaç tane çıldırmak üzreyim annem uyardı bu böcekleri çöpe at niye böle yapıyon falan dedi birsürü kavga etti milletle ya laf da anlamıo madem bilmiom apartman hayatını git tek katlı bi ev al orda yaşa yaa...

arkadşıma kiralık ev arıyoruz bir apartmana girdik en üst kata çıkcaz zile bastık diyafondan seslandiler derdimizi söyledik kapı açıldı birinci kat nornaldi merdivenlerden çıktıkça gözümüzün görmeye başladığı manzara acayipti ikinci katta oturanlar karşılıklı daireler bunlar akraba sanırım kapılar sonuna kadar açık ve arada halı var sanki tek daireymiş gibi git gel yapıyorlar arada apartmanın içinde şok olduk en üst kata çıkmaktan vazgeçip hemen aşağı indik :53:

ay bide yazları balkonlarda teraslarda şakada şukada okey sesleri eşliğinde kahkalar var, sabaha kadar:37::37:
git salonunda oyna bari
gündüz her evde ses olur, gündüz bişey değilde, şu sabahlara kadar gürültü yapanlara tahammül edemiyorum

toplu yaşamayı bilmiyor çoğu insan..üniv.de özel yurtta kaldım, duvarlar kağıt gibi, ipini koparan yurtta, sanırsınız ailesi senelerce bağlamış bu insanları ..ne kavgalar ettik aman allahım.. gecenin 4 ünde tüm yurt müslüm babayla son ses inlerdi...ben yurtta kalırken öğrendim bazı insanlar gülerken bir attan bile daha fazla ses çıkartabiliyormuş.. vize-final haftası dayanılmaz olurdu...
düşünün ki her kattan her odadan apayrı tellerde son ses müzik, kah kahkaha kah kavga gülürtü kah küfür eşliğinde..yanında bir de paldır küldür ayak sesleri, gülerken masaya, yere, duvara gümbür gümbür vurmalar..hakikaten bazı insanlar çok garip..haa tabi bir de sevgilisiyle telefonda baasss bassss bağırarak bangırr bangırrrr kavga edenler balkonlarda..sonra da sinir krizleri ,çığlıklar..temizlik konusunu hiç açmıyorum bile sabah sabah...

şimdi annem ve kız kardeşimle 5 katlı binada en üst kattayız, tüm apartman sakinleri yaşlı ve kulakları zar zor duyuyo,ama buna rağmen dikkat ediyoruz, gelmiş insanlar 80-90 yaşına bi de tepelerinde güp güp rahatsız etmeye hakkımız yok ki! tabii onların da sesi soluğu çıkmıyo gariplerim..:29:

Sadece sen degılsın bundan yakınan emın ol.nefret ettım apartmanlardan artık.bılmıyorlarsa mustakılde yasasınlar.gerızekalılar cocuklarına laf gecıremezler bır de.nasıl yetıstırıyorlarsa artık.asagıda ınsan oldugundan habersız cocuklar gecenın korunde koltuktan zıplamalar sabahın korunde yatak odasında kosusturmalar.sılkeleme olayını bende cozemedım.ya halı nıye sılkelenır?supurgelerı yokmu bunların?bırde sen balkon yıkarsın yenı pat dıe sılkeler.ya da cam acıktır camdan sılekeler.o da etmez camasır asarsın asagı bırsey doker.bıktım bende.sımdı yenı bı sıteye tasındım.ust komsum yenı evlenıp gelecekmıs.bakalım o nasıl bırsey cıkacak:D kendını bılmez bunlar ya medenıyet gormemıs cahıller.bende cok cektım duyarsız gıcıklardan. offf ıcımde kalmıstı :D doktum burda:D:95:

komşunun çocuğu havuzumuza düştü, acayip sinirliyim, neymiş efendim topu kaçmış da bahçeye girmiş, çocukta korkudan baya çırpınmış su yutmuş falan, yüzme bilmiyor sanırım. bir de çocuğun annesinin iftira atışı vardı görmelisiniz
çocuğunun canına kastetmişiz, ölsün diye havuza atmışız, üstüme yürüdü resmen kadın, 85 kilo civarı zaten, üstüme bassa ölürüm
sinirden elim ayagım titriyor, kamera kaydı var kadının çemkirmeleri iftiraları çocugun düşüşü, herşey dahil, dava açmayı düşünüyorum.
yani arkadaslar apartman dairesi olmasa bile komşulardan çekiyor insan... hem de durduk yerde

Sizin gene bir komşunuz öyleymiş bizim üst kat karşımız yan bitişik apartmanda rahatsızlık vermek için özel olarak seçilmiş birbirinden güzide direk mağara devrinden çağımıza atlamış insanlar var. :37:

Of bende şu balkonlarda gürültüden şikayetçiyim

Sonradan görme komşumuz 2 kızın üstüne bir oğlan olunca ne yapacaklarını şaşaırdılar. oğlan 1.5 yaşına geldi. Balkon demirlerine tel çektiler ...
Sabahın körü balkona koyuyor 3 çocuğu cıyak cıyak o saatte biz uyuyoruz.Daha doğrusu yeni kalktığımız saatler
Biz yapsak hakkımızda olmadık dedikodu çıkarır bunlar :37:

hanımlar onların gürültüsü bana göre bişey değil yatak odamın camının önünde kulübe ve içinde 2 yaş olmak üzere kangal sokakaynı zamanda orası sokaktan geçen insanlara arabalara kuşlara sokak köpeklerine sarhoşlardan dayak yiyor daha çok bağrıyor rüzgarın otları sallamasına herşeye bağırıyor birde bağlı olmayı sevmediği için su kabı yemek kabı sabaha kadar tan tun döndürüyor sahibi arka apartmanda ruhu duymuyor gece uykularım haram oldu onu oraya bağlayanlar yüzünden

Benimde ev sahibim üst katimda oturuyor kendisi Psikolog binada 2 daireyiz sadece:) Cok sansliyim degilmi KIZlar:60::60:
Eve tasindigimiz ilk ay bahceden garaja gecicez kapinin dibinde bir platik kap legen gibi birsey üzerinde not burasi kedi tuvaleti degildir !!!!!
Disari cikmisiz eglenmis evimize gelmisiz o da ne kapida bir post it camlarinizi yarim acmayin eger evinizi havalandirmak istiyorsaniz bütün camlarinizi 10 dk boyunca tamamen acin kira kontratinizin bilmem kacinci maddesinde yazan falan filana göre bilmem ne bilmem neee
camasir yikamisim makinadakileri asmaya gidiyorum elektrik dügmesinin yaninda post it isigi söndürün
camasir makinasinin üstünde post it kirec tableti kullannin eger elbiselerinizi kurutmaya aticaksaniz camasir makinasinda yumusatici kullanmayin siyah icin olan deterjani makinanin deterjan bölümüne koymayin
aksam evde film izliyoruz hhopppp bizimki kapida saat 9 u 10 geciyor ben yatiyorum sesi kisin (oysa normal bir ses tonunda acik, zaten 20 metrekarede duymamak imkansiz)
balkonda sigara iciyoruz malum sözlesmemizde evde sigara icmek yasak oldugundan hopppp yine bir post it aksamlari 19-19.30 arasi balkonda sigara icmeyin evimi havalandiriyorum
yilbasi aksami saat 22 evde 5 kisiyiz erkek arkadasim agir grip gecirdiginden disari cikamadik arkadaslarimizda bizi yanliz birakmamak icin geldiler ev sahibinin pencelerine baktik isiklar kapali dedik evde yok malum yilbasi gecesi party yapiodur :32::32::32: bizde kendi capimizda takiliyoruz saat 12 oldu aldik sampanyayi ciktik bahceye abuk abukkk fotolar cekiyoruz yüzümüzde maskeler falan 12 olunca öpüstük ettik tammmm o sirada üst katdan cam acildi ben mutlu yillarrrrr diye bagiriyorum arkadasimda beni dürtüklüyor sussana kizim diye megerse sessiz olun diye bagirmislar camdan ben o kilise canlarinin gürültüsünden anlamamisim :60::60::60::60::60:

1 post it manyagi olduk psikolojim bozuldu eve gelmek istemiyorum
2evde tv izlenmiyor kulakliklarla laptopdan izliyorum
3 ev sahibimi gittigi tatilde korsanlar kacirsin diye cok dua ettim evi satiyor
4 yaaa böyle bir komsunuz olsaydi ?????

Özellikle okul tatil olduğunda daha bir aklıma takılıyor bu komşuluk ilişkileri, bizim siteyi bir görseniz tam tımarhane ve ilaveten terapi olarak giriş katta oturuyorum.O kadar çok çocuk var ki Çin ordusu gibiler, gece 12 ye kadar cağıl cuğul sokaktalar anneleri de beraber(çekirdek çitleyip,bağıra çağıra gülerek çocuklara taş çıkartıyorlar), 12 den sonra mahallemizin güzide beylerinin bir kısmı tam yatak odamın karşısında kalan okul bahçesinde 3 e kadar top oynuyorlar.Top oynamayan daha ağır abiler balkonlarda geçiriyorlar geceyi,etraftaki balkonları keserek dedikodu yapıyorlar.Hamarat teyzelerimiz hafta sonu yünlerini havalandırıp tepemde aşağı silkelerken,üst komşum yıkanmış halılarını balkona asarak terapimi pekiştiriyor.Bu arada üst komşumun çocukları sayesinde sürekli deprem oluyor hissi ile yaşıyorum.Çöpler vs artık anlatmıyorum.Oooof offf

Özellikle okul tatil olduğunda daha bir aklıma takılıyor bu komşuluk ilişkileri, bizim siteyi bir görseniz tam tımarhane ve ilaveten terapi olarak giriş katta oturuyorum.O kadar çok çocuk var ki Çin ordusu gibiler, gece 12 ye kadar cağıl cuğul sokaktalar anneleri de beraber(çekirdek çitleyip,bağıra çağıra gülerek çocuklara taş çıkartıyorlar), 12 den sonra mahallemizin güzide beylerinin bir kısmı tam yatak odamın karşısında kalan okul bahçesinde 3 e kadar top oynuyorlar.Top oynamayan daha ağır abiler balkonlarda geçiriyorlar geceyi,etraftaki balkonları keserek dedikodu yapıyorlar.Hamarat teyzelerimiz hafta sonu yünlerini havalandırıp tepemde aşağı silkelerken,üst komşum yıkanmış halılarını balkona asarak terapimi pekiştiriyor.Bu arada üst komşumun çocukları sayesinde sürekli deprem oluyor hissi ile yaşıyorum.Çöpler vs artık anlatmıyorum.Oooof offf

kesin katil olurdum :53::53:

Back
X