Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ev sahibim üst katimda oturuyor kendisi Psikolog binada 2 daireyiz sadece:) Cok sansliyim degilmi KIZlar
Eve tasindigimiz ilk ay bahceden garaja gecicez kapinin dibinde bir platik kap legen gibi birsey üzerinde not burasi kedi tuvaleti degildir !!!!!
Disari cikmisiz eglenmis evimize gelmisiz o da ne kapida bir post it camlarinizi yarim acmayin eger evinizi havalandirmak istiyorsaniz bütün camlarinizi 10 dk boyunca tamamen acin kira kontratinizin bilmem kacinci maddesinde yazan falan filana göre bilmem ne bilmem neee
camasir yikamisim makinadakileri asmaya gidiyorum elektrik dügmesinin yaninda post it isigi söndürün
camasir makinasinin üstünde post it kirec tableti kullannin eger elbiselerinizi kurutmaya aticaksaniz camasir makinasinda yumusatici kullanmayin siyah icin olan deterjani makinanin deterjan bölümüne koymayin
aksam evde film izliyoruz hhopppp bizimki kapida saat 9 u 10 geciyor ben yatiyorum sesi kisin (oysa normal bir ses tonunda acik, zaten 20 metrekarede duymamak imkansiz)
balkonda sigara iciyoruz malum sözlesmemizde evde sigara icmek yasak oldugundan hopppp yine bir post it aksamlari 19-19.30 arasi balkonda sigara icmeyin evimi havalandiriyorum
yilbasi aksami saat 22 evde 5 kisiyiz erkek arkadasim agir grip gecirdiginden disari cikamadik arkadaslarimizda bizi yanliz birakmamak icin geldiler ev sahibinin pencelerine baktik isiklar kapali dedik evde yok malum yilbasi gecesi party yapiodurbizde kendi capimizda takiliyoruz saat 12 oldu aldik sampanyayi ciktik bahceye abuk abukkk fotolar cekiyoruz yüzümüzde maskeler falan 12 olunca öpüstük ettik tammmm o sirada üst katdan cam acildi ben mutlu yillarrrrr diye bagiriyorum arkadasimda beni dürtüklüyor sussana kizim diye megerse sessiz olun diye bagirmislar camdan ben o kilise canlarinin gürültüsünden anlamamisim
1 post it manyagi olduk psikolojim bozuldu eve gelmek istemiyorum
2evde tv izlenmiyor kulakliklarla laptopdan izliyorum
3 ev sahibimi gittigi tatilde korsanlar kacirsin diye cok dua ettim evi satiyor
4 yaaa böyle bir komsunuz olsaydi ?????
Ne diyosun arkadaşım sen yaa?![]()
neyi anlamadin ona göre ne yazdigimi anlatayim![]()
tedbirli davraniyorum kimin ne dicegi belli olmuyordaaa
isvicrede yasiyorum üst komsum yani ayni zamanda ev sahibimde isvicreli kiz arkadasida isvicreli.Hem öyle yaslida degiller 45 anca varlardir...
kesin katil olurdum![]()
Valla bunlardan şikayetçi olunca mahallenin delisine çıktı adım:) Beş blok 130 daireyiz, bir ben şikayetçi, artık kendimden şüphe eder oldum, ben mi takıntılıyım diye![]()
Yılbaşının ertesi sabahı balkon panjuru açılır ve üst kattaki ne idüğü belirsizlerin bütün gece sigara içip küllerini kül tablası yerine benim balkonuma silkelemiş oldukları görülür.
Sonuç: Yılbaşının ilk gününe gayet sinirli başlanır.Offfffffffffffff offfffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1