- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Canım yapabilirsen toz naftalin al her kata süpürgelik kısımlarında serp biraz kokular gider. Ya da o da spreyi alıp sıkıacaksın. Ya da apartmana yazı yazıp as. Başka ne yapılır. Binbir çeşit insan var. Her insanında yemek yapma tarzı var. aspiratör olduğu halde çalıştırmayanı bile var. Toplanıp bu işi çözmeye kalksanızda hangi evde geldiği tespit edilsede kendi yaşam tarzını değiştirirmi bilemeyiz.Ya da bir çamaşır suyu al süpürgeliklere dök kimseye sezdirmeden o koku olana kadar çamaşır suyu koksun heryer. Merdiven yıkayan yokmu. Merdiven yıkanırken sıvı kokulardan kullansın.
En alt kattan başlayın kapıyı çalmaya :) Sorun ya bu ağır koku da ne biliyormusunuz diye.Duruma göre bir kaç daireye daha çıkarsınız...Merdiven aralarında bir şey unutuldu da çürüdümü? Ya da çatıda falan bir şey mi bırakıldı ?
Bizim de apartman boşluğunda bir canlı mefta olmuş,
ama yok böyle bir koku
1 haftadır çekiyoruz berbat ötesi tuvaletin havalandırmasını açamıyorum.
Bir çok kişi şikayetçi.
Yönetime bildirildi ama apartman boşluğuna kim nasıl girecek ki
Biri de çamaşır suyunu boca etmiş havalandırmadan 2 gün koku yoktu bu defa da
çamaşır suyunun kokusundan öldük.
Siz de yönetime bildirin , sizinki yine sadece yemek kokusuymuş,
bizimki leş kokusu...
Her perşembe ( semt pazarı olan gün ) tüm apartman ve daireler balık kokar,sabahları banyolar sigara,akşamları beyaz sabun (millet yıkanıyo heralde ),hafta sonları sucuk,bazı akşamlar yumurtalı ekmek ( seven biri var ama kim 2 akşamda bir yapıyorlar ) valla ben söylemekten usandım millet bu kokuları yaymaktan bıkmadı,ah bi çözüm bulsam sanada önercemde ahh ahh
Valla canım hep aynı koku ise şayet ,her evin kendine has kokularından olabilir,hani her ev başka bişet kokarya öyle olabilir,kendinden başka herkes duyar o kokuyu ama kişi kendi rahatsız olmaz ,duymaz zaten bağışıktır o kokuya,
bizim apt.da da var öyle evin kendine has kokusu olan bir aile,kapıya filan çıksam bişey için ,hah diyorum kapılarını açmışlar yine,ekşi ekşi ,turşu gibi bişey,hep kokar o ,ne yaparsan yap adamların evi kokuyor öyle,yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?