- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
- Konu Sahibi yagmurumm18
Kedilerin çiftleşme dönemi .her sene bir kaç hafta penceremin altına gelip bilhassa bağırırlardı
Kovsanda gitmez her akşam gelirlerdi.Taşınana kadar çektim napayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kedi sıkışsaydı ölürdü çoktan.bana daha çok fare gibi geldi.Üzüldüğüm kedi filansa bi yere sıkışmis olabilir mi diye ...O da bir can kaç gecedir acı acı ses.psikolojim bozuldu resmen.hatta küçük kız kardeşim tek başına tuvalete gidemiyor sesten etkilendi
Ilginç valla burdan neler öğreneceğiz kimbilir daha :)))varmış kuzum :) bende o olaydan sonra fark ettim
İnsalalh bulabilirim...İlk duyduğum gece ses daha da yoğundu ikinci gün azaldı bugun sadece bir kere duydum.Ses gittikçe azalıyor.Acaba hayvanın gücü mu tükeniyorEski evimde benimde başıma geldi , hergece değilde bir gece acı acı köpek sesi geliyor. Hayvanları çok seviyorum için gidiyor gece 11 du 12 oldu 2 oldu ses cook net ama nereden geldigi belli degil . Neyse itfaiyeyi aradim yeri soruyorlar bilmiyorum , polisi aradım deli oldugumu düşündükleri için heralde tamam sokağa bakacağız dediler ama yok ses acı acı geliyor. Gece 4 sokağa çıktım kapının önüne meğer ev sahipleri sibirya kurdu almış yavru daha minicik alt katımda ki daireye koymuşlar ev boş olduğu için ses çok net geliyor ama yine yankı yaptığı için tesbit edemedim . Insallah öyle biseydir duyarsız kalamıyoruz o vicdan öldürüyor insani inşallah netlesir sesin ne olduğu burayada yazın
Kapıcı binada oturmuyor malesef yarın insallah soracağım.Ama komürluk ihtimali de çok düşük çünkü orası çelik kapı ile sürekli kilitli oluyor ve penceresi bile yok.ama.tabi birisi kilitlediyse orasi ayrıKapıcıya kilitli yeri açtığı bakamiyor musunuz? Eger kedi ise gunlerdir kapalı kaldiysa bu soğuk havalarda aç susuz gücü kalmamıştırinşallah kedi değildir ya da dışarıdan geliyordu ses ve kızgınlık dönemi ile ilgilidir inşallah. Yoksa çok üzülürüm lütfen gelişmelerden haberdar edermisiniz.biz hayvanseverler daha dikkat ediyoruz Algida seçicilik bu. Benim duyduğum kedi seslerini yanımda olan kişiler duymuyor algilamiyir çoğu zaman.çünkü umurlarinda olmuyor.
İnşallah öyle cani,vicdansiz insanlarla aynı apartmanda ya da ortamda yasamiyorsunuzdur. İnşallah öyle bir şey yokturKapıcı binada oturmuyor malesef yarın insallah soracağım.Ama komürluk ihtimali de çok düşük çünkü orası çelik kapı ile sürekli kilitli oluyor ve penceresi bile yok.ama.tabi birisi kilitlediyse orasi ayrı
o baska bir ses olmasin:)Kızlar bizim apartmandan aksam saatlerinde kedi ağlaması gibi tuhaf bir ses geliyor.Gündüz hiç duymadım. Aksam geliyor.Kapıyı açıyorum dinliyorum ses kesiliyor veya binadan birı girip çıkarken de ses olmuyor.Gece sessizlikte hep aynı yerden ses geliyor.Gündüz bina içerisinde kedi olabilecek yerlere baktım. Kömürluk gibi bi yer var kapısı kitli acamadim ama tıkladım kapıyı hiç ses yok.Dün gece itfaiyeyi aradım.Ama yok yoneticiden izin alın yok binadan imza toplayın.Bina da herkes suratsiz kimse ilgilenmez bile eminim aynı sesı onlarda duyuyordur.Kardeslerimde duyuyor ama elimizden bişey gelmiyor.Kedi besleyen komşudur diyeçeksiniz ama ses binanın İçinden geliyor eminim.Ama gündüz neden gelmiyor bilmiyorum.İlk gün bebek ağlaması inlemesi filan sanmıştım.Ses daha yoğundu.Günden güne azalıyor.Ama aynı ses acı acı...Bu ses kedi mi ya da bu tarz ses çıkaran bi hayvan filan var mı bilmiyorum.Çatı kati yok binada zemin de yok.bütün katları tek tek dolaştım. Sadece o kömürluk gibi yer var ama eğer oraya biri kitlediyse neden günduz ses gelmiyor ?
Benim de eski oturduğum binada geceleri böyle acı, kedi miyavlaması gibi farklı sesler geliyordu banyo havalandırmasına hayvan mı düştü diye heryere bakılmıştı. Tüm komşular duyuyordu. Sonra anlaşıldı ki yeni evli bir çiftin oturduğu daireden geliyormuş o sesler![]()
bir ilginç olayda benden olsun bdv ye katkımız olsun sevaptırIlginç valla burdan neler öğreneceğiz kimbilir daha :)))
Kızlar bizim apartmandan aksam saatlerinde kedi ağlaması gibi tuhaf bir ses geliyor.Gündüz hiç duymadım. Aksam geliyor.Kapıyı açıyorum dinliyorum ses kesiliyor veya binadan birı girip çıkarken de ses olmuyor.Gece sessizlikte hep aynı yerden ses geliyor.Gündüz bina içerisinde kedi olabilecek yerlere baktım. Kömürluk gibi bi yer var kapısı kitli acamadim ama tıkladım kapıyı hiç ses yok.Dün gece itfaiyeyi aradım.Ama yok yoneticiden izin alın yok binadan imza toplayın.Bina da herkes suratsiz kimse ilgilenmez bile eminim aynı sesı onlarda duyuyordur.Kardeslerimde duyuyor ama elimizden bişey gelmiyor.Kedi besleyen komşudur diyeçeksiniz ama ses binanın İçinden geliyor eminim.Ama gündüz neden gelmiyor bilmiyorum.İlk gün bebek ağlaması inlemesi filan sanmıştım.Ses daha yoğundu.Günden güne azalıyor.Ama aynı ses acı acı...Bu ses kedi mi ya da bu tarz ses çıkaran bi hayvan filan var mı bilmiyorum.Çatı kati yok binada zemin de yok.bütün katları tek tek dolaştım. Sadece o kömürluk gibi yer var ama eğer oraya biri kitlediyse neden günduz ses gelmiyor ?
Benim de eski oturduğum binada geceleri böyle acı, kedi miyavlaması gibi farklı sesler geliyordu banyo havalandırmasına hayvan mı düştü diye heryere bakılmıştı. Tüm komşular duyuyordu. Sonra anlaşıldı ki yeni evli bir çiftin oturduğu daireden geliyormuş o sesler![]()
Bizim apartman arası var evin arka tarafı da 2 haftadır geceleri kedi gelip ağlıyor gündüz yok yavrularını arıyor sanırım annem öyle diyor muhtemelen gündüz yemek su aramak için gidip gece geliyor ama miyavlama da değil resmen ağlıyor kedi ya içim parçalanıyor benim de![]()
Yok o yavru yapacak baba arıyor
Kibarca böyle yazdım
Bizim kız koca istiyor diyoruz biz o seslere