Apoletli tişört

oyadkmn

Aflatoksin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
106
1
621
40
Kızlar Apoletli tişörtler bu sene çok moda onlardan arıyorum ama bir resim bulamadığım için ekleyeniyorum yardımcı olacak var mııııı opuyorumnanaktan

Böyle mi oluyor o tişört araştırdım da nette=)İlk defa duydum ismini ama böyle tişörtler görmüştüm hep.

Eklentiler

• $Amisu-apoletli-bayan-t-shirt-HEMEN-TESLIM__26211176_0.webp
    $Amisu-apoletli-bayan-t-shirt-HEMEN-TESLIM__26211176_0.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 133
Teşekkür ederim canım evet bu bulduğun da güzel bak bende buldum nihayet ekliyorum ama tabii nerede satıldığı konusunda hiçbir fikrim yok bayanssulusmile

Eklentiler

• $P1090060.webp
    $P1090060.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 138
ipekyoll da gördüm. rengi kavuniçiydi güzeldi ama 'accık 'pahalı.

aslında onlar apolet değil vatka şimdi onlar moda iğneyle fln tişörte takabiliosunuz değişik modelde desende

evt doğru vatkaydı bnm gördüğüm de. yani tek satılıo mu onlar. istediğimiz tişörte mi takıoz?

benim gördüğüm yerde tek satılıodu siyah vatkaydı pullu taslı fln gecede bile bir tişörtün üzerinde cok hos dururdu ama pek tarzım değil almadım ben bilmiyorumkismile

vatka kıyafetin içinden olmaz mıboshayallersmile
bunlara apolet deniyor diye biliyorum.
bu hafta kotonda gördüm bende
güsel olanlar vardı ama tişört dümdüzdü sadece orası içindeo kadar para vermedm

kızlar bende bayılıyorum bu apolet modasına tam benlik bir kaç atlet ve tişört denemesi yapıcam kendime ama almak isteyenlare adil ışıkta vardı sanırımbilmiyorumkismile

bunlara apolet deniyor kızlar süper bişey düz tişortların üzerinde çokta şık görünüyor

Back
X