merhaba kızlar hamileyim 8 aylık çalışmalar sonucunu verdi şükürr
merhaba kızlar hamileyim 8 aylık çalışmalar sonucunu verdi şükürr
tebrik ederim hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada ne gibi çalışmalar yaptınız:)
tebrikleeeeerrrrrr =))) inşallah sağlıkla kucağına alırsın kan değerin kaç çıktı
bu arada teşekkür ederim... sende mi hamilesin
tebrikler canım. allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşllh. bende mayısta hamile olduğunu öğrenenlerdenim canım. her ne kadar da hamileliliğim kaçıncı haftasında olduğumu bilmesemde:) hep beraber geçiriz inşlhh hamileliğimizi
değilim malaesef geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kanamadan 18 gün sonra adet oldum yani şu an adetim hayırlısı artık bize dua et lütfen hamilelerin duaları kabul olur
çok üzüldüm gercekten ama senin durumunu yasayanlarin daha cabuk hamile kaldigini duymustum moral bozma en azindan hamile kalabildigini ogrenmissin... hergun dua ediyorum tum isteyenlere ama soz ayrica seni icimden geciririm...
aminnn inşallah ne kadar güzel bir duygu dimi:) benim şuan 4+6 yarin tam 5 haftalık olcak Allahn izniyle... test degerin nedir
çok tşk ederim ben de önce çok üzüldüm ama sonra şükrettim tabi hayırlısı böyleymiş demekki inş hayırlı bir zamanda darısı başıma
canım ben hiç beklemediğm anda hamile kaldım. büyük bir sürpriz oldu benim için. en son regl 24 mart olmam gereken tarih 22 nisandı. ben 29 nisanda kan tahlili yaptım. 670 çıktı. 2 mayısta dr gittim. alttan muaye etti 18 günlük hamilesin dedi. bir daha 17 mayısda gidicem o zaman kesin belli olur. dr dediğine göre şuan 3-4 haftalık hamileyim. son adet tarihime göre 7 haftalık:) sürpriz olsa bile çok mutluyummmmmmmmmmmmm. 2 senelik evliyim. allah bu zamana demiş dedik.
tebriklerrrrr....2014te yeni yıl hediyelerimiz bebişlerimiz:))inşALLAH...
birde cok garibime giden bir durum var yani su ana kadar kim hamileligimi duyduysa cocugundan buyugune herkes oglun olcak senin diyolar esimde oyle diyo ki benimde icime oyle doguyo kismet tabi boyle durum yasayan varmi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?