aptal asik ben!!!

Malesef niyeti yok oyaliyo sadece seni. Insan severken inanmak istiyor kendini kandırıyor ayrılığı göze alamıyor belki ama durum bu cnm. Cesaretini toplayıp ayril

adam seni oyalamıyor ki evlenmek istemediğini açık açık söylüyor zaten
neden zorluyorsunki evlenmeye?
diyelim ki allem ettin kallem ettin evlendin adamla, gerçekten inanıyor musun seninle zorla evlenen bir adamla mutlu olabileceğine?

tipik turk erkeği çıkar çıkar gider başkasıyla evlenir .
bak buraya yazıyorum sen bu sütü bozuktan ayrıl eğer 6 ay sürmeden nişanlanmaz ve evlenmezse yüzüme tükür.

onun için ondan daha mevkili daha iyi bir gelire sahip ve bulabilirsen daha yakışıklı biriyle evlen buda ona kapak olsun .
ama bunalıma girip kendini bırakma aksine kendine daha fazla bak ,

bütün yazdıklarım tecrübeyle sabittir.

ama sen de çok fazla sıkmışsın bunaltmışsın adamı yahu
ben de bu kadar kıskanç, özgüvensiz, beni sürekli mutsuz eden bir kadınla evlenmezdim

Sana evlenme vaadinde hic bulunmamiski sen kendi kendine gelin guvey olmussun restini cekmissin o istemiyor o zaman ya beklicen ya da ayrilcan onune bakcan

kusura bakmayın ama başlık tamda sana göre
yahu diyeceği son şeyi demiş artık
evlilik falan düşünmüyor

dünyanın sonu değil birisinden ayrılmak
dayakmı yedin
tacizemi uğradın
ailene hakaretmi var vs

daha ne bekliyosun acaba ayrılmak için?

Adamın kumaşı belli,sizde daha bu yaşta,enerjinizi bir erkeği evlenmeye zorlamak için harcamasanız ne güzel olurdu:KK14:

evlenmek istemeyen adamı zorluyorsun. kendini helak ediyorsun. bırak gitsin.

Hayattan tek beklentisi evlilik değil demekki. Bir de yalvarın evlen benimle diye. İlk başta çocuğun ayrılması lazımdı sizdenç evlenme meraklısı insan hç çekilmez hele 23 yaşında ise

Adam 29 yasına gelmis, tabii ki evlenecek, ama seninle degil. Eline erkek eli degmemis birini veya yeniden heycan duyacagı kisiyle evlenecek. Seninle zaten 2,5 sene icinde herseyi yasamıs.

Seni çoktan gözden çıkarmış bu adam.
O seni terk etmeden sen bırak istersen.
Her türlü üzüleceksin.
Seviyorsun belli ki. Ama oluru yok.
Evlilik diye direten kızlar çok ama çok itici ayrıca

Yanlış okumadıysam 23 yaşındasın. Ne bu acele, ne bu heves evliliğe?
Bi kere 25ine kadar çevreni, hayat şartlarını, ekonomik bağımsızlığını yaşamalısın, ay hiç anlamıyorum kovalayan mı var?

Ayrıca sen rest çekmemişsin ki. Rest çeken süresini koyar ve sadece icraata bakar.
Hala isteksizse, olmuyorsa, tınmıyorsa da bıçak gibi keser.

"Evlilik düşünmüyorum" diyen adamın, silah mı dayayacaksın adamın kafasına?
Evlense ne hayrı dokunur? Ömür boyu senin yapacağın nazı o sana yapar, bir şey olursa da "Zaten sen zorladın beni, ben sana demiştim evlilik istemiyorum" deyip işin içinden çıkar.

Gözünü seveyim birazcık kadınlık gururu ya...

2.5 yildir oyaladigina uzuluyorsun, daha fazla oyalamasina izin verme o zaman ...belliki çok sevilmekten bir yeri kalkmis beyfendinin..ustune dusme bosver.

Adam 29 yasına gelmis, tabii ki evlenecek, ama seninle degil. Eline erkek eli degmemis birini veya yeniden heycan duyacagı kisiyle evlenecek. Seninle zaten 2,5 sene icinde herseyi yasamıs.
Bir kadını böyle aşağılamak ayıp değil mi? Kadın kadının kurdu işte.

Şu evlenmek istemeyen adamları gırtlağına çöke çöke nikah masasına oturtuyorsunuz sonra da e kocam çok ilgisiz. Allah Allah neden acaba? Adam evlenmek istemiyor, güzelim. Sen ille de koca bulcam ben diyorsan, bu adamdan sana koca olmaz. Başka kadına zamanın ileride bir noktasında olur ama sana olmaz.

Böyle uzun ve ciddi düşünülmeyen ilişkilerde ben erkekleri çok anlamıyorum bir adam 2.5 sene fiziksel ihtiyacını nasıl karşılıyor. Ben eşimle sevgili olduğum andan itibaren ya hemen evlen yada diye sıkıştırıyordu bu adamların hiç mi ihtiyaçları olmuyor ?
ben olaylara biraz farklı açıdan baktım ama kusura bakma ama restini çek seni gerçekten isteyen seven arzulayan adam peşinden gelir. Sen sevdiğin erkekle birlikte olmak için evlenmek istiyorsun onunda aynı istek ve arzuda olup olmadığını anlamanın tek yolu ipleri tamamen kopartman veya kopartmıl gibi göstermen

Back
X