Aptal bir konu ama..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Üzülmem çok gereksiz biliyorum.. ama benden sacma sapan sebeplerle ayrılan sonra tekrar barıştığım sevgilimle dün kesin bitirdim. En son mevzumuz bildiğiniz gibi evde çektiğim askılıyla ona attığım fotoğraftı. Niye düzgün giyinip atmadın diyip ben sanki af edersiniz şey mişim gibi davrandın. Sonra cafeye gittim diye 9 da çıkıp 10:30 hala oturuyor olduğum için laf etti. Ki normalde inmem ben asosyol bir insanım. Yapı olarak. Şimdi bitmesi dediğiniz gibi olması gereken tek şeydi.

Ama nolursunuz bana herşeyin iyi olcağını söleyin.. kilo kaybı yaşadım.. çevremdeki arkadaşlarım azaldı. İşten çıkmıştım.. 22 yaşındayım polis olmak istiyorum hayata yeniden başlamak istiyorum. 1 yılda giden neşemi geri istiyorum. Başarabilirmiyim???

Bundan çok daha kötü şeylerde yaşayabilirdin canım. Hayatta her zaman güçlü durmalısın. Her zaman sıfırdan bir hayat kurmak mümkün tek gereken zaman. Kendine güven. Seni mutlu edebilecek insanları yanından eksik etme. Her şey gönlünce olsun

Şimdi aklıma geldide kuaföre gidip ağda yaptırmak.. yok efendim milletin evine oturmaya gitmek. Dar paça giydin yok önün az açık. Millete baktın ettin imaları. Gülmeme laf etmeler. Bunları sorun eden bir insanla nasıl ne kafayla ilişki yaşadım. Ve ne kafayla üzülüyorum! Anlamıyorum içinde bulunduğum durumu. Korkuyorum hala darpaça giyip çıkmaya. Makyaj yapmaya.minibüse binmeye bile laf ederdi.. daha aklıma gelmeyen bir çok şey....

Tabii ki başarabilirsiniz. En fazla birkaç aya kendinizi çok çok iyi hissetmeye başlarsınız zaten.

Yalnız eski sevgilinizin ona askılı ile fotoğraf atmanıza kızmasını hiç anlayamadım. Hormonlarında falan bir sorun varmış bence onun, iyi yapmışsınız ayrılmakla.

H
yani evde öle geziyorum sandı herhalde. Hayır gezsem nolcaksa. Evdeyim evde. İnş başarırım. Geç kaldım bu kadar ilişkiyi uzatmamamlıydım

İnş..
o kadar rezil bi hale geldim ki. Sapıttım yani.. umarım bundan sonra "oh be" diyeceğim nefes alcağım güzel zamanlarım mutlu zamanlarım olur.. umarım tüm bu herşeyi unuturum

Off çekilmez kurtuldugunuz iyi olmuş engelleyip silin direk. Bi hedefiniz varsa ona koşun kalkın ayaga başarının başlangıcı budur.

Uuu fazla arabesk olmamış mı yaa,
1 yıllık kıtipyozdan sana şey muamelesi yaptı diye ayrıldığın için mi bu kadar depresyon.
Allah başka dert vermesin.
Sevineceğine üzülmek,çok ilginç.

yani evde öle geziyorum sandı herhalde. Hayır gezsem nolcaksa. Evdeyim evde. İnş başarırım. Geç kaldım bu kadar ilişkiyi uzatmamamlıydım

Ya evde isterseniz çıplak bile gezersiniz. Ne var ki bunda? Çok saçma bir mentaliteye sahipmiş. Kendimi erkek yerine koyuyorum da, sevgilimin az da olsa tenini görmek benim hoşuma giderdi. Şimdi ben sapık mıyım yani? Genel erkek kafası bu değil midir? Sanki kıyafetli fotoğraf istemiş de siz çıplak fotoğraf atmışsınız, hatta bunu herkesin görebileceği platforma atmışsınız da kızıyor. Çok komik değil mi ya? :d Bence onun testesteronu düşükmüş. Ya da başka bir sorunu varmış. Boşverin çok iyi olmuş. Yakında şükretmeye başlarsınız, ben buna neden bu kadar süre katlanmışım diye sorarsınız kendinize.

Çok teşekkür ederim. Çok doğru dediniz.. yani bende şaşkınlıkla karşılıyorum! Ama öyle bir şey ki bir süre sonra onlar normalmiş gibi gelmeye başladı. Hasta mıdır deli midir nedir bilemedim

30 yıllık kocasından ayrılan kadin bu kadar güçsüz durmuyor. Kendine gel. Bu adamdan kurtuldun yeniden dogman lazım

Çok merak ettim çok mu bulunmaz hint kumaşı bu adam? Mesleği kariyeri tipi vs çok mu inanılmazda sizi cezbediyor? Sizinki bağımlılık başka birşey değil. 22 yaşındasınız heba etmeyin güzel günlerinizi

bana göre ne yalan sölim çok tatlı.- ama çevremiz ortak çok duydum arkamdan niye ona bakmış nasıl bakmış dediklerini. Şöyle sölim sigortası yok çalıştığı işinde. Üni bitirmedi. 28 yaşında

cok iyi karar vermissiniz. zararin neresinden donulurse kar. onunuzde cok uzun guzel bir hayat var. gezin tozun istediginizi giyin yiyin icin is bulun mutlaka para kazanin ozgurlugunuzu sonuna kadar yasayin yaaa ne guzel yapmssiniz tek bir hayatimiz var buni unutmayim ve hayat aslinda cok kisa. iyi insanlar cikar umarim karsiniza

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İnşallah. Tüm bu kabus toz olup silinip gider hayatımdan. İnşallah güzel şeyler olur.....

Morkalp inan ben bitmesine cok sevindim. O adam sana hayati zehrederdi. Ablam 2 cocukla 6 yillik esinden bosandi.
Annem 30 yillik evliligi bitirdi kale gibi dimdikler.

Bu sacmalamakta sinir tanimayan abimizden ayrildin diye mi neseni geri kazanamayacaksin...

Gel sen dert etme morkalp, morlar dernegi kurariz. Morportakaldan morkalpe tam destek hep destek. Ilk zamanlar bol bol burda takil geyik yap gul eglen zaten bir sure sonra ne sacma sapan kendimi uzdum diye guluceksin.

Hiç bişeyi kafaya takmayın pozitif düşünün inanın her şey yolunu alır :) daha çok gençsiniz

Yaaaaa :) yerim sizi diyesim geldi teşekkür ederiimmm. Çok doğru sölüyorsunuzz. Artık üzerme yapıştırdığı o iğrenç tabakayı söküp nefes alma vaktim geldi!. Neydi bu başıma gelen böyle. Şaştım kaldım. Kendi körlüğüme ayrı şaştım. Sanki bana dünya yakışıklısı. Neyse gelişmelerimi aktarcammm inş hayallerimde gerçek olur

Yeter ki isteyin. Bir kadinin isteyip de basaramayacagi hicbir sey yok.
Insanlar neler yasiyorlar. Tek derdiniz bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…