Aptal Diyeceksiniz Bana..

bennebileyim

oFFFFFF
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
1.911
0
116
İstanbul
Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...

Son düzenleme:
Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..

bence kendinizi boşuna üzmeyin sonuçta ikinizde kendinize yeni bir hayat kurmuşsunuz.eşinizle aranız nasıl?ilgisiz demişsiniz.belkide siz hassas olduğunuz için size öle geliyodur

eşinizi sevmeden mi evlendiniz?

eğer öyleyse kendinizede eşinizede hem haksızlık hemde çok büyük yazık etmişsiniz

bence kendinizi boşuna üzmeyin sonuçta ikinizde kendinize yeni bir hayat kurmuşsunuz.eşinizle aranız nasıl?ilgisiz demişsiniz.belkide siz hassas olduğunuz için size öle geliyodur

Eşim iyi biri onun gıbı ıyı oldugu ıcın ewlendım,ama cocuktan sonra degısır esler ya,
ya da bız hassas oldugumuz ıcın daha cok mu beklerız bılmyıorum..İlgisizden cok
dengesiz ve ben de cogu kadın gıbı bır kösede hanı unutulan ama yanındakıne sınırlenınce
hatırlanan eskı sevgılıyı hatırladım bır anlık bırsey tabi ki..
werun tabı kı sewerek ewlendım cok da sewıyorum ..Sevmeden bırıyle
evlenılır mı hıc??Sadece kızdıgım zamanlarda nedense aklıma o gelıyordu
ama ewlendıgını bılmıyordum ona uzuldum..Bir an paylasmak ıstedım hanı beynınden vurulmus gıbı oldum
ama yarın hıc dusunmem merak etmeyın..neden yazık etmısım bırsey
yapmadım kı?

Son düzenleme:
ben suanki esinizi sevip sevmediginizi anlamadım kimse esini seviyorsa eski sevgilisinin evlendigini ve bebegi oldugunu gorunce efkarlanmaz bu kdr severek ayrıldık esimde ona benziyordu ondan evlendim demissiniz eh yani esiniz bu durumu ogrenmis olsa haklı olarak tepki gosterirdi size ve arada gercekten aşk olsa idi annesi istanbulda yasamasını istemiyor diye bu ilişkiyide bitirmezdi

Son düzenleme:
vallahiii sana aptal falan demiyorumm...
birde üstelik bende üzüldüm...severek ayrıl, istanbulda olduğunu öğren..kızının doğduğunuda öğren.....
ayrıca çok duygulandım....eşinde sana ilgi göstersin bak bu lohusalık dönemin bide tabi bunu nasıl yapacaksa dememle...
hem yoldan geçen adama bakmamışsın...bir adama ilgi duyup onu net.te araştırmamışsın...
eski sevgilin hemde severek ayrıldığın çok sevdiğin insan gelmiş aklına bakmışsın..

ya ben birbirini sevenleri çok seviyorum...illaki başımıza bir musibet gelecek yaa sevdiğimizden ayrılırız , bizi sevene yüz vermeyiz...yada böylee K.V çıkar başrolde oynar....oh olsun o K.v..kadına

Eşim iyi biri onun gıbı ıyı oldugu ıcın ewlendım,ama cocuktan sonra degısır esler ya,
dengesiz ve ben de cogu kadın gıbı bır kösede hanı unutulan ama yanındakıne sınırlenınce
ama ewlendıgını bılmıyordum ona uzuldum..Bir an paylasmak ıstedım hanı beynınden vurulmus gıbı oldum
yapmadım kı?

beni yanlış anlamayın lütfen lohusalık daha hassas oluyor belkide ondandır ama ne bileyim bi an eşinizi sevmeden evlendiğinizi düşündm eski sevgilinizi araştırınca bide empati kurunca benim eşim baksa eski sevgilisine yada sizin eşiniz bakarken yakalasanız sanırım hoş olmazdı diye dedim sizde bi an düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız herneyse lohusalık işte insan her harekete bir anlam yüklüyor bu dönemlerde aslında değişen eşler değil daha çok ilgi alaka bekleyen biziz bebeğinizde hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah

ben suanki esinizi sevip sevmediginizi anlamadım kimse esini seviyorsa eski sevgilisinin evlendigini ve bebegi oldugunu gorunce efkarlanmaz bu kdr severek ayrıldık esimde ona benziyordu ondan evlendim demissiniz eh yani esiniz bu durumu ogrenmis olsa haklı olarak tepki gosterirdi size ve arada gercekten aşk olsa idi annesi istanbulda yasamasını istemiyor diye bu ilişkiyide bitirmezdi

Tabı kı olayın gecmısı oldu sadece İstanbul'u bahane etmedı kadın zaten cadının tekıydı boşwer canım
anlatmamayım gecmısı de deşmemıs olurum.Tabı kı sewıyorum ama bu aralar kızıyorum esıme..Zaten
hiç de bakmamıstım ınternetten falan ılk kez aklıma geldı yıllar sonra.Sen aptal de bana geç:)

Benı anlayanlara da teşekkur ederım ayrıca..Kayınvalıdem o cadı olmadıgı ıcın sukurler olsun ..O sevgılım
sonra dönmeyı ıstemıstı bana, kımseyı sevememıstı ama kadın ölmeden onunla olamayacagım ıcın
bekar oldugum halde ''evlı ve hamıleyım benı arama'' demıstım..

Eşime ayrıca ''frangman sana cok kızdı bana ılgı göster ,eskıye döön'' dıyecem :)

Son düzenleme:
Hayır Aptal değilsiniz tabi ki,öyle birşey demicem :34:
Yargılamak yerine empati yapılması taraftarıyım her zaman,
Ben,eğer ondan bir gün ayrılırsak onu asla unutmayacağımı bildiğim,bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak,başkasıyla evli olsam bile hep ''acaba'' derdim diyeceğim kişiyle evlendim,

Eğer başkasıyla evli olsaydım elbette bugün gerçekten aynı şeyleri hissediyor olur muydum hiç bilmiyorum,belki evet belki hayır,
bunun cevabını ancak yaşadığım evlilikteki memnuniyetim verebilirdi.

Hissettiklerinizi yadırgamadım açıkcası ama geçici bir şey olduğunu düşünüyorum,eşinizi seviyor olmanız da çok güzel bence.
Merak etmeniz tuhaf değil,garip değil bana göre,yeter ki bir an evvel normale dönmeye gayret edin :34:

Son düzenleme:

Tabı kı olayın gecmısı oldu sadece İstanbul'u bahane etmedı kadın zaten cadının tekıydı boşwer canım
anlatmamayım gecmısı de deşmemıs olurum.Tabı kı sewıyorum ama bu aralar kızıyorum esıme..Zaten
hiç de bakmamıstım ınternetten falan ılk kez aklıma geldı yıllar sonra.Sen aptal de bana geç:)

Benı anlayanlara da teşekkur ederım ayrıca..Kayınvalıdem o cadı olmadıgı ıcın sukurler olsun ..O sevgılım
sonra dönmeyı ıstemıstı bana, kımseyı sevememıstı ama kadın ölmeden onunla olamayacagım ıcın
bekar oldugum halde ''evlı ve hamıleyım benı arama'' demıstım..

Eşime ayrıca ''frangman sana cok kızdı bana ılgı göster ,eskıye döön'' dıyecem :)

aptallıkla falan alakası yok acıkcası ben surekli cok sevdim severek ayrıldım esimde ona benziyor diye evlendim gibi cumleler kurmanıza takılmıstım sonrada sevmeden evlenilirmi tabiki esimi seviyorum dediniz ama ona benzedigi icin evlenmisiniz burda bir yanlıslık var aslında hayat sizin yargılamakda kimseye dusmez tabiki ama esiniz eski sevgilinize benzedigini icin onunla evlendiginizi bilse suanki ilgisizliginden pisman olmazdı diye dusunuyorum keske bu sekilde olmasaymıs ama hayat dediginiz gibi nereye goturur bilinmez

canım ben de ; neden şaşırdığını hatta gözlerinden yaş akacak kadar neden üzüldüğünü anlamış degılım .

sonucta ayrılırken "bekle benı gelecegım " yada "ben asla evlenmeyecegım "gibi ıkınızınde bırbırınıze boş

vaadlerı olmamıs kı senı uzen nedır ? elbette evlenecektınız elbette colu cocuga karısacaktınız .

sız nasıl evlenıp cocugunuz oldu ıse,aynı sekılde o sahısında evlenıp cocugu olması bır o kadar normal bı durum .

fakat aptal oldugunuzu düşünmenıze sebep olan olay ; o sahısın ıstanbul'a gelmesıne annesının ızın vermeyısınden

dolayı ayrıldıgınızı dusunmek ıse ,aptallık demeyelım de cok saf temız duygularla sevmıssınız sız onu ,ve bu bahanesıne

ınanmıssınız .her zaman savundugum şey vardır ; iki insan birbirini sevıp ıstedıkten sonra imkansız dıye bırsey yoktur.

ben buna cok ınanırım .sızın eskı sevgılınız annesını bahane etmıs .ama dedıgım gıbı o tamamen bır bahane !

bu duruma da severek ayrılmak denmıyor cnm ,anakuzusundan kurtuldum denıyor :1:

Son düzenleme:
bazı üzüntüler hatırlanınca insan o ana dönebilio. yani benim de vardir öyle hatırladıkça ilk günkü gibi içimin acıdığı şeyler. üzücü bi durum tabi. kısmet değilmiş. inşallah eşiniz ilgilenmeye başlar istediğiniz gibi

Bende bu severek ayrırdık lafına uyuz olurum arkadaş demek bi taraf sevmemiş yada iki tarafta sevmemişki bitmiş. Bide siz düşünün eşinizin sizinle önceki kız arkadaşına benzediğiniz için sizle evlendiğini. Ve sonrada eşinizin sizi sevdiğini söylediğinde inanın bakalım inanabiliyomusunuz. Birilerini hayatından tam anlamıyla çıkarmadan başkalarını hayatlarımıza almamamız gerekir. Bence

Ha yaptığınız aptallıkmı onu bilemem insanız hepimizin yaptığı o kadar çok aptallık varki.

Her sevda iz bırakır, aptal falan değilsin.

İnsan bunaldığında sanki eski sevgili melek gibi gelir, bir an bize yaşattığı acıyı unutup, kalbimizin çınlamasına izin veririz

İkinide kurmuşsunuz düzeninizi, Allah yuvanda huzur versin, düşünmemeye çalış bunları. Çünkü onu ne kadar düşünürsen yuvana haksızlık yapmış olacaksın istemeden de olsa. Allah'ın selameti üzerine deyip, yaşamaya çalışacaksın.

Benim ailem istemedi mecbur kalmistim ayrilmaya
Sonra karsima bir adam cikti cok degil 3 ay sonra
Yurt disinda yasiyordu hic tanimadan evlendim onunla
Toplam 7 ay icinde
Tum sorunlarimdan uzakta olmak istedim
Bir gun eski erkek arkadasimla karsilastim
Beni para icin sattin dedi
Yurtdisinda yasayan insanlari zengin zannediyor sanirim
Halbuki hic birsey bilmiyordu
O gorusmedigim 3 ayda ne olgunu
Uzuntuden hastanelere dustugumu bir suru dert uzerine buda eklenince beyinim kaldiramadi gozlerimin felc oldugunu bilmiyordu
İyilestim esimle evlendim
İyikide yaptim simdi onu cok seviyorum
Hic sorunsuz bir evlilik olmaz benim hic bir zevkim bir degildir esimle
Ama biz sevgimizle denge kuruyoruz.
Eskisi gecen gun benimde aklima geldi
O kadar kendimi parcaladigim insana simdi ne mi hissediyorum
Hic koca bir hic!
------------------------------------------------------------------------------------------

Esinle arandaki problemi anliyorum
Aslinda esin sana ilgisiz degil sen oyle zannediyorsun
Gecen sene dogum yaptim bende aynisiydim
Surekli yanimda olsun istiyordum
Fazla ilgi bekliyoruz sanirim
Lohusalik iste takma gecer
Eskiyede takilma aptal degilsin
Ama hala dusununce bir seyler hissediyorsan demekki daha hatirlamaman gerekiyor:1:

Ne göreyim?

Siz nasıl evlendiyseniz onun da evlenmiş olması normal. Evlenen insanlar bir süre sonra cocuk da yaparlar. Dibinizde yaşaması, eşinizin görünüm olarak ona çok benzemesi sizin icin ne anlam ifade ediyor cok merak ettim?

Şaşırdım canım hoş bir tesadüf kalmamış. Kendin de söylüyorsun yarına birşeyim kalmaz diye.
Anlık bir duygu karışıklığı. Aynı durumda ben olsam bende üzülürdüm. Ama senin gibi esip geçerdi. Dikkat et bu olay
sende yer etmesin tatlım. Eşine de hassas bir dönemde olduğunu8 ve ilgiye ihtiyacın olduğunu bir an önce belirt.

bence aklınıza öyle şeyler getirmeyin..eşiniz ilgisizze onada söyleyin anlasın..eğer ilgisiz ,yok o şimdi ondan aklıma geldi üzüldüm derseniz geçen zamanlarda o eski sevgilinize yeniden ilgi duyduğunuzu sanarsınız birde yanlış evlilik deyip kendinizi suçlarsınız..bebeğinizde olacakmış..yani yok onla geyik muhabeti işte aldatırdık bilmemne çıkarın aklınızdan..geçmiş adı üstünde yani..o evli ve bebeği var artık eşine bağlı size değil unutmayın.eşim ilgisiz deyip böyle davranırsanız kendinizi farketmeden salar sizde eşinize ilgisiz olursunuz..salmayın kendinizi..onun resimlerinede bakmayın yada onun yerine eşinizle en güzel anlarda çekildiğiniz fotolara bakın ..yani severek ayrılmış olabilirsiniz ama unutmayın annesi onaylamadı diyede yada bir sebepten gidipte zorla evlendirilmedi ,bebeğide zorla yapmadı herhalde..yani herşey geçmiş bitmiş..oflayıp sıkmayın kendinizi..

İinsan hafizasini kaybetmedigi surece, yada beynini cikartip atmadigi surece, gecmisini unutamaz..keske unutsa...keske...hap falan olsa alirim yani icmek icin...

Nefis te var var oldugu surece, yani olene kadar, bu konularda hep durtecektir bizi...bazen uyariz bazen uymayiz...

Anliyorum yani sizi (konu sahibini)..

yapmadım kı?

canım normaldir bu durum, ömür boyu da böyle olursun sanırım. benim çooook yakınım olan birinin başından daha kötüsü geçti yani zorla ayrıldılar, sonra o da sevip evlendi, ona bwnzediği için dedi, çocukları oldu vs... kız eşini çoook sevdiğini ama eşi kendini üzdüğünde eski sevgilisinn aklına gelip ağladığını hatta eşinin ailesi üzdüğünde eski sevgilisinin annesini düşünüp ağladığını anlattı bana. hep dermiş, neden ayrıldık diye. eşini sevmiyor musun dediğimde çok sevdiğini ama eski sevgilisi için hep içinin acıdığını anlatır. çok garip gelmişti bana ama çok normalmiş aslında, senn başına da aynısı gelmiş. bebeğinle ilgilen unutursun...

Back
X