Aptal Diyeceksiniz Bana..

Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...

Vallahi arkadaşım anlattıklarına lohusalık kılıfı takma.
Siz niyeti ayrılırken bozmuşsunuz.
Elinde çocuğun var hala adamın bebeğine üzülüyorsun.
Allah uzun ömür yuvalarınıda huzur versin inşallah.
Sen onu unutmadın ama o seni unuttu karısını da seviyor belki ?
Seninde bebeğin var vakit bulup eski sevgilini aratıyorsan cidden ortada garip bir durum var demektir.
Sizin yaptığınızı erkekler yapınca asıyorlar bu forumda ama size şefkatle yaklaşırlar eminim.

ufak bir tebesüm düştü yüzüme :)
benimde hayatımın diğer yarısı dediğim insanla yollarımız 9 yıl önce ayrıldı ,bana ayrılırken dediği tek şey ''evlenmeyeceğim ,seni bekleyeceğim ,50 yaşına da gelsem beklerim sensin benim kaderim''
ama ne oldu ben evlendim tam 1 ay sonra onun evlilik haberini aldım ,benim kızım doğdu tam 20 gün sonra onun oğlu :)
ben meraktan araştırmadım ,kardeşi benim kuzenimle evli oradan biliyorum ama 9 yıl boyunca hiç ama hiç görmedim tabi .
hemde o kadar yakınmışız ki birbirimize ,ama kader tabi ,asla pişman değilim eşimle evlendiğime ,sende kafanı kurcalama bunlarla ,hayat işte .böyle oyunlar insanlar için ,bakıp durma resimlerine filan ,arama orda burda unut gitsin ,o da bir yuva kurmuş artık ..sende mutlu olmaya bak ..

Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..

Ben en çok eşinize, içinde bulunduğu duruma üzüldüm...

Bu cümleyi okuyan hangi kadın ya da erkek yerle bir olmazki...
Madem unutamadınız, neden bekar kalmadınız ?
Unutmadan bir başkasıyla evlenmek evlendiğiniz insanı her gün binlerce kez aldatmak demek...
Öyle her aldatma fiilen olmuyor maalesef...
:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Ne göreyim?

Demek ki neymiş : Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediğinden onu sizden almamış, kendi de ayrılmak istemiş ve ayrılmış
Bkz : İstanbul'da bir başkası ile evlenebilmiş

Şu kırmızı cümleye gelince
Pesss diyorum :53:

Eşinizden utanmıyorsanız, kızınızdan utanın..

Siz nasıl evlendiyseniz onun da evlenmiş olması normal. Evlenen insanlar bir süre sonra cocuk da yaparlar. Dibinizde yaşaması, eşinizin görünüm olarak ona çok benzemesi sizin icin ne anlam ifade ediyor cok merak ettim?

Eşiyle ona çok benzediği için evlenmiş zaten ''en çokta ona benzediği için''... Bazen ayrıntılar tüm gerçeği saklar içinde :50:

Neden konu sahibini asıp kestiğinizi anlamadım. Gidip eski sevgilimle görüştüm,iletişim kurdum, imkanım olsa aldatırdım eşimi dememiş ki. Bir gün merak etmiş, zamanında evlenme noktasına geldiği insanı internette aratmış, kaçımız bırakın evlenmeyi düşündüğümüz adamı eski sevgilimizi aratmadık ki.Bundan daha doğal ne olabilir.Belki sadece o an belkii hala ayrılık nedeni olarak düşündüğü şeyin tam tersi bi durum gelişmiş ve o an eşide ilgisiz kalınca keşke demiş bile olabilir.Aklından geçebilir onunla olsaydı daha mı farklı olurdu diye.Burda derdini paylaşmış belki zaten bizden beklediği boşver bunları mutlu ol dememiz. Sadece bu kadar..Kaldı ki sizin dediğiniz yargılamayı en başta yaparak aptal diyeceksiniz belki bana da demiş.

Konu sahibine gelcek olursam, bence eşin var yanında bebeğiniz onunda bebeği olmuş sende kendi ailene daha sıkı sarılm madem kaybettiklerine üzülme, elindekilerde eminim çok kıymetlidir herşeyden önce senin bebeğin var o bile herşeye değer.Eşin ilgisi azalsa bile eminim siz de onun için çok değerlisinizdir.Üzülmeyin ve önünüze bakın...

Neden konu sahibini asıp kestiğinizi anlamadım. Gidip eski sevgilimle görüştüm,iletişim kurdum, imkanım olsa aldatırdım eşimi dememiş ki. Bir gün merak etmiş, zamanında evlenme noktasına geldiği insanı internette aratmış, kaçımız bırakın evlenmeyi düşündüğümüz adamı eski sevgilimizi aratmadık ki.Bundan daha doğal ne olabilir.Belki sadece o an belkii hala ayrılık nedeni olarak düşündüğü şeyin tam tersi bi durum gelişmiş ve o an eşide ilgisiz kalınca keşke demiş bile olabilir.Aklından geçebilir onunla olsaydı daha mı farklı olurdu diye.Burda derdini paylaşmış belki zaten bizden beklediği boşver bunları mutlu ol dememiz. Sadece bu kadar..Kaldı ki sizin dediğiniz yargılamayı en başta yaparak aptal diyeceksiniz belki bana da demiş.

Konu sahibine gelcek olursam, bence eşin var yanında bebeğiniz onunda bebeği olmuş sende kendi ailene daha sıkı sarılm madem kaybettiklerine üzülme, elindekilerde eminim çok kıymetlidir herşeyden önce senin bebeğin var o bile herşeye değer.Eşin ilgisi azalsa bile eminim siz de onun için çok değerlisinizdir.Üzülmeyin ve önünüze bakın...

Asıp kestiğim yok, sadece bana tuhaf gelen kısmı paylaştım, fikrimi söyledim...''Bende eşimle en çokta ona benzediği için evlenmiştim'' diyor konu sahibi. Bu cümlenin taşıdığı anlamın farkında mısınız ? Üstüne ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık.. denmiş. Eşin ilgisizliğinden yakınılmış sonrasında da. Eğer ilgisizse alırsın karşına, ben bu durumdan rahatsız oluyorum, ruhum doymuyor ilgi sevgi görmek istiyorum dersin. Beklersin göstermezse boşanırsın. Hayat bu kadar çetrefilli değil, net adımlarına bakıyor insanın. Ya sizler çok rahatsınız ya da benim aldatmaya kişisel hak ve hukuklara bakışım farklı:26:

Bir erkek daha tutkulu sever de kadın sevip evlendiği zaman daha çabuk unutur diye düşünmüşümdür hep. Çünkü kadın küçüklüğünden beri anneliği ya da kadınlığı taklit eder. 2,5 yaşında kızım var. Bebeklerinin altını değiştiriyor, mama yediriyor vs vs. yani evlendikten sonra eski sevgilisini yad eden bir kadına çok rastlamadım. Diyebileceğim şu ki geçmişe bir sünger çekmek lazım bu geçmiş ne olursa olsun iyisi ya da kötüsü. Geri gelmeyecek zaten, telafisi de yok, zaman çok hızlı akıp giderken geçen için üzülmek sadece bu zamana zarar verir. Eşinize karşı da küçük çaplı bir ihanettir bence.

İnternetten aratmanız bir yana, evlendiği için ağlamanız, benzediği için evlendim demeniz, '' zaten evlensekte aldatırız'' diye geçen sohbetinizi yazmanız v.s çok doğru ve hoş olmamış.
Burada onlarca konu var ''eşim internetten şu şu kişiyi aratmış, hala unutamamış mı'' diye açılmış.
Üzücü bir durum.

Hamilelik ve lohusalığa bağlanıyor birçok mesele.
Peki erkeklerin yaptıklarını neden birşeye bağlamıyoruz ?

allah sizin gibi insanları bizden uzak tutsun. yazıyı okuyunca nasıl insanlar varmış bu dünyada dedim. kendi halime şükrettim.

bebeğinize yazık, kocanıza yazık... ama siz herşeyi haketmişsiniz. bence eski sevgiliniz sizi çoktan unutmuştur. artık eskiyi düşünmeyi bırakın. meraktan internetten bakmış olabilirsiniz ama ağlamanıza bir anlam veremedim. gerçkten çok yazık.

Aklına gelme meselsine birsey diyemem, hadi meraktan ordan burdan da arattınz adını, anlamadıgım evlenmesine ve cocugu olmasına neden sasırıyor sunuz? Siz evlenmediniz mi, sizin cocugunuz olmadı mı?Ömür boyu bekar gezecek hali yoktu ya, ve ben sizin esinizi es olarak sevmediginizi düsünüyorum, zaten esinizde hep eski sevgilinizi aramıssınız, ona benzedigi icin evlenmissiniz siz esinizi es gibi sevseydiniz, ne olursa olsun bu kadar üzülmezdiniz bana kalırsa, benim de bir sevgilimle tuhaf bir ayrılısımız olmustu kendisi yakınımdır üstelik, hala görürüm e suan benim hayatımda baska biri var, biz evlilik planları yapıyoruz onun hayatında baskası vardır belki bilmiyorum, olmasa bile bir gün mutlaka olacak! Ben onu unutamamıs isem, birseylere sürekli aklıma geliyor ve üzülüyorsam simdiki sevgilimi sevmiyorum demektir bu is böyledir yani, esinizi dediginiz gibi gercekten seviyorsanız böyle seyler düsünmeyin, esinize, cocugunuza ve yuvanıza dört elle sarılın.

Eğerki eski sevgilinizle evlenmiş olsaydınız şuanda sahip olduğunuz bebişinize sahip olamayacaktınız..Hassaslığınız bir anlık sizi yanlış yönlendirmiş..Allah aile içi huzurunuzun bozulmasına izin vermesin..

Ne göreyim?

Eşlerimizi aldatırız geyiğini pratiğe dökmeye başlamışsınız uyarayım fotoğraflara bakıp ağlamanız off off deyip iç geçirmeniz bunlar hiç hayra alamet durmuyor,sonrasında mesajlaşma başlayabilir hayırlı olsun evlenmişsin çocuğun olmuş gibisinden,daha sonra bir yerlerde buluşalım eski günlerden konuşuruz hasret gideririz falan ve en son olarak da tekrar karşılıklı bişeyler hissedilmesi ile başlayan etkileşim aldatmayla son bulabilir.Tabii bu bir senaryo felaket tellalı olmak istemem ancak yazdıklarınızdan böyle bir izlenim çıkarmamak da mümkün değil,inşallah böyle bir gaflet içine düşmezsiniz ve umarım evli ve çocuklu olduğunuzu hatırlayıp kendinize gelirsiniz..

Bende bu severek ayrırdık lafına uyuz olurum arkadaş demek bi taraf sevmemiş yada iki tarafta sevmemişki bitmiş. Bide siz düşünün eşinizin sizinle önceki kız arkadaşına benzediğiniz için sizle evlendiğini. Ve sonrada eşinizin sizi sevdiğini söylediğinde inanın bakalım inanabiliyomusunuz. Birilerini hayatından tam anlamıyla çıkarmadan başkalarını hayatlarımıza almamamız gerekir. Bence

Ha yaptığınız aptallıkmı onu bilemem insanız hepimizin yaptığı o kadar çok aptallık varki.

yaa benzıyor dedıysek herhalde tıpı benzerını aldım demedım onun gıbı ıyı ve anlayıslı anlamında söyledım..
EVET SEVEREK AYRILDIK 9 YIL OLDU HALA 3 YIL ÖNCE BENI SEVMEYE DEVAM EDIYORDU BEN DE ONU ..
Aile önemlı bır sebeptır özellıkle de okuyorsan ve bır baltaya sap olamadıysan ..Kımden kız alacaksın
neyle evleneceksın??Yoksa bız zaten gızlı nıkah yapmayı da dusunuyorduk o zamanlar..Tabı kı unuttum
bu kadar yılda bırını hayatımdan cıkartmayıp mantık evlılıgı yapacak yasta da degılım!Burda da her
acılan konuda konuyu acan hemen yargılanıyor bu ne yaa??

Her kelımeyı dıdık dıdık edıp sadece yanlıs anlayacak yerler bulmus almıs cogu yazan kısı..
Anlamıyorum neden bunun yapıldıgını ..Bır gecelık anlık bır olay neden uzattınız o anda
paylasmak ıstedım o kadar!! Kımse sutten cıkmıs ak kasık gıbı tek sevdıgım kocamdı demesın
bence hayatta 2kere de 3 kere de cok sevılebılır ..Unutmasan yenı bırını sevemezsın zaten.
Unutmusum sevmısım evlenmısım ,eskı sevgılım bekarken dönmek ıstedıgınde ''evlıyım''demısım,
unutmasam gel der bulusurdum yanı neden uzattınız da kocamı aldatıyor oldum anlamadım:))))

:36::36::36:

eşin bu yazdıklarını okusa ne kadar üzülür yıkılır .bebeğin olmuş hala eski sevgilinde aklın .bu nasıl iş yaa .bide eşlerimizi aldatırırız diye geyik yaptık diyorsun korkarım geyikk gerçek olabilir ondan ışık görsen öleye benziyor yazdıklarından .bilmiyorum hata yapma sonra sen çekersin cezanı .eşini sevmeye çalış çocuğuna bak .

canım ona sahip olamadığın için vazgeçilmez oldu .
bunlar sadece aklının oyunlarına sana.

kendi kendine dert satın alma!. :34:

eğer ciddi anlamda ''ruh ikizin'' olsaydı , şuan evli olduğun adam ''o'' olurdu.

ee sende evlenmedin mi niye üzülüyorsun anlamadim? bide bise diyim mi? benim bir bebegim olsa baska bir adam aklima bile gelmezdi :23: anne olmusum yani varmi ötesi .. :16:

Ben de üzüldüm. :((
Hayat işte. :/
Siz evlenmiş ve çocuk doğurmuş da olsanız içiniz gider tabi.
Yaşlar da boşalır gözlerden. Çok normal. :((
İçinizde kalmış hala yaşanmamışlıklar.
Keşke böyle olmasaymış. Keşke sevdiğinizle beraber olabilseymişsiniz.
Hassas dönemi atlatın da kendinize gelirsiniz bence.

Son düzenleme:
Back
X