Sizi manipüle etmeye çalışıyor inanmayın bu yalanlara. Duygu sömürüsü yaparak aklınca kendine çekmeye çalışıyor ve başarmış da. İstemediğiniz, uyumlu olmadığınız, toksik olan biriyle ilişki yürütmek zorunda değilsiniz. Her yerden engelleyin gitsin. Korkmayın sakin olun. Hiçbir b.k yapamaz. Kaç yaşında bu?Arkadaşlar iyi geceler öncelikle çok canımı sıkan bir konuyu anlatmak istediğim sizinde verdiğiniz tavsiyeler ile bugün erkek arkadaşımla konuşmayı kestim ona amacının farklı olduğunu söyledim neyse kestim Allaha emanet dedik 50 dk sonra bir arama beni kendinden niye uzaklaştırdın ondan sonra ben işte 2 gündür iyi değildim sinirimi senden çıkardım nasıl zoruma gitti babamı gördüm ailem evde her gün kavga ediyor parka gidip intihar edicem dedi ben çok korkup barıştım kurtulamıyorum arkadaşlar bu çocuktan napabilirim nolur yardım edin.
25 yaşında ben çok korktum ya vicdan çektim dedim biri ölecek benim yüzümden aradı ağlıyordu iyice içime oturduSizi manipüle etmeye çalışıyor inanmayın bu yalanlara. Duygu sömürüsü yaparak aklınca kendine çekmeye çalışıyor ve başarmış da. İstemediğiniz, uyumlu olmadığınız, toksik olan biriyle ilişki yürütmek zorunda değilsiniz. Her yerden engelleyin gitsin. Korkmayın sakin olun. Hiçbir b.k yapamaz. Kaç yaşında bu?
Yok artık daha neler. Bunlara inanırsanız çok canınız yanar haberiniz olsun. Karakola gidip bildiriyorum deseydiniz. Gerçi yapacağı yok blöf atıyor o ayrı
Ya aslında inanmıyordum arayıp ağladıYok artık daha neler. Bunlara inanırsanız çok canınız yanar haberiniz olsun. Karakola gidip bildiriyorum deseydiniz. Gerçi yapacağı yok blöf atıyor o ayrı
Biraz aptalımEski konularını hatırlıyorum. Mıçmıç yapışık, öz değer yoksunu, sağlıksız bir ilişki. O kadar tavsiyeye daha bugün mü iletişimi kestiniz ve 2 saate blöfe kanmışsınız
Arkadaşım dedi ki şu 1 aydır kendini sürekli çirkin buluyorsun çık bir bak erkeklerin çoğu sana bakıyor çirkin felan değilsin kurtul şu çocuktan dediİntihar falan etmeyecek, klasik numaralar bunlar.
Sana kendini bok gibi hissettiren bu yaratıktan kurtul bir an önce.
Ağlarsa ağlasın. Ben eski konularınızı bilmiyorum. Ama bitmişse bitmiştir. Beş çocukla kapıda kalmadınız ki ama. Değişti affedeyim diye düşünesiniz. Önünüzdeki maçlara bakın. Saplantılı adamdan nefreeeetYa aslında inanmıyordum arayıp ağladı
CiddenAğlarsa ağlasın. Ben eski konularınızı bilmiyorum. Ama bitmişse bitmiştir. Beş çocukla kapıda kalmadınız ki ama. Değişti affedeyim diye düşünesiniz. Önünüzdeki maçlara bakın. Saplantılı adamdan nefreeeet
ee o zaman bizi de yormayın tavsiye alıp alıp uygulamayacaksanız ki zorunda da değilsiniz en azından neler yapabilirime kafa yormadan gelip burada sürekli başlık açarak milleti yoruyorsunuz. Haksız mıyım amaBiraz aptalım
Yok yok vicdan falan çekmeyin. Hiçbir şey olmaz. Blöf yapıyor işte. Ama sizin barışmak için bahaneniz varsa onu bilemicem.25 yaşında ben çok korktum ya vicdan çektim dedim biri ölecek benim yüzümden aradı ağlıyordu iyice içime oturdu
Uyguladım ki ayrılmışım okumak zorunda değilsiniz ki.ee o zaman bizi de yormayın tavsiye alıp alıp uygulamayacaksanız ki zorunda da değilsiniz en azından neler yapabilirime kafa yormadan gelip burada sürekli başlık açarak milleti yoruyorsunuz. Haksız mıyım ama
Asla istemiyorumYok yok vicdan falan çekmeyin. Hiçbir şey olmaz. Blöf yapıyor işte. Ama sizin barışmak için bahaneniz varsa onu bilemicem.
Ayyy şimdi baktım şu sizi engelleyen yiğidoymuş. Allah aşkına bırakın gitsin ya. Manyak mı ne. Canı isticek engellicek canı isticek terslicek sonraa hüüüüüüü ağlicak. Gitsin ağlayarak günlüğüne yazsınCidden
Maalesef böyle bi tipAyyy şimdi baktım şu sizi engelleyen yiğidoymuş. Allah aşkına bırakın gitsin ya. Manyak mı ne. Canı isticek engellicek canı isticek terslicek sonraa hüüüüüüü ağlicak. Gitsin ağlayarak günlüğüne yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?