Aptal! Nefret ediyorum senden!

Dengesizler ve bir okadar da korkaklar aslında.Evın sorumlulugunu almaktan korkarlar hıı bıde gozlerı doymamıstır.Bı tane olsun kesın ıyı herseyııme tamam dıyecek evıımın kadını olsun der ama bır taraftanda gozunu doyurmak ıcın yapmadıgı sey kalmaz.
Allahtan erkek arkadasımın gozu doymus.Yasayacagı ne varsa yasamıs sımdı bı duzen ıstıyor.Bence erkeklerın en buyuk sorunu bu.Adamların ''Gozlerı Doymuyor''

Allahm sen bunlara öyle bir ders ver ki yaşadıkları o pişmanlık hissi ölene dek içlerinden hiç çıkmasın! AMİNNNN

Bır sevenın ahını almak kadar kotu bır sey oldugunu dusunmuyorum ben.Dusunsene sev,emek ver o hıc bırını haketmesın..Allah bır bır bunların hesabını sorar.

Nasılsa biz hep buradayız, o takılsın, istediğini yapsın, sonra gelsin çantadaki kekliğe. Bunlar da erkek mi ya!

terketmeden 2 gun once bırlıkte cok guzel gun gecirip,eve gittigimde "seni cok seviyorum,senden asla vazgecmycegimi anladim" msji yazip,tam 2 gun sonra da "yapamiyoruz,anlasamiyoruz,bitsin,skldm bunaldm hayattan bu iliskiden" diyen s....zin onde gideni,hatta kosup digerlerine fark atani da mevcuttur arkadaslar.. ahh ahh!! ahlarim birakmasin pesini insallah su mubarek ay bitmeden..:47::47:

herkes yazmış ben de yazayım
hepsi aynı anam hepsi aynı
köpek etmeli bunları kapıda
bigün olsun yüzlerine bakmayacaksın ki kıymetin bilinsin
aman paşam dedin mi tepene çıkıyolar :47:

of kızlar bende de vardı bi tane bundan. kendisi gezer, tozar, istediğini yapar, hiç aramaz, ilgilenmez ama seviyorum evlencem seninle der.
tabi evlenmek ister bulmuş benim gibi aile kızını ben de olsam kaçırmazdım.
ama artık aptal gibi peşinden koşmucam, dün terk ettim.
beni bayram günü bu kadar ağlattı ya Allah da onu ağlatsın.

kaç kere terk ettim affettirdi kendini ama bu sefer dönmücek sanırım ki dönse bile eğer affesersem bu hayatta en aptal kişi benimdir.

Back
X